Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1564 Posty
Maniak
wioskowyglupek napisał:
Dino napisał:

Hi hi, Gabrielku i Ciebie dopadł troll.

Dla trolla: Gabriel, w przeciwieństwie do co poniektórych użytkowników, nie zrobił nic, co mogłoby pozbawić szacunku do niego. Takie jest moje zdanie.

Ogólnie: Odpowiadając, Gabrielu, na nie tylko twoje zainteresowanie moimi stronkami, oznajmiam iż trwa obecnie przebudowa w związku ze zmianą domen, dlatego niektóre ze stron mogą być czasowo niewidoczne. Do czasu zakończenia budowy strony głównej, pod nowe domeny: http://piotrzebrowski.eu i http://piotrzebrowski.pl, zostały przekierowane fotogaleria i blog.

Hi hi, Gabrielku.
Tez sie probowalem dopchac w tamte strony. Chcialem posluchac miejscowej ludnosci, jak to rzeczywiscie jest z tymi Dingo psami. Na moj gust jest jak w tej starozytnej opowiesci, ze psy szczekaly, a karawana pojechala.

Marnie Ci wyszedł ten tekst, wioskowyglupek, rozmieniasz się na drobne, a karawana pojechała.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
małgośka napisał:Gabriel chciałam Ci tylko przypomnieć ....Ależ O PANI... Czy ja zacząłem Tą pyskówkę ...
Zwróciłem Uwagę , że Enya... i Tutaj traktuje tak samo Swoich oponentów jak i gdzie Indziej Bywało...
Mój przykład nie był z innego Forum TYLKO Z TEGO...!!! .
PROSZĘ DOKŁADNIE PRZECZYTAĆ w jaki sposób zaatakowała forumowicza ..."Hardi"... I związaną z tym Moją ripostą ...
TO TYLE..!!!.

A , że kobieta Ta lubi pyskówki i chamskie odzywki to już nie Mój problem TYLKO JEJ WŁASNY...
NIC SIĘ NIE ZMIENIŁA ...
Owszem przez chwilę dała sobie na wstrzymanie , jednak jak zobaczyła ,że trochę więcej może to dalej heja ... .
Przeczytaj , Jej wszystkie Tutaj Wypowiedzi jakie zaprezentowała ,
POPISUJE SIĘ JAK niedoważona czpiotka ... .
Tylko Jej racje są prawdziwe i niepokalane a inni to tylko dno...
TYLE żółci co ona Swoimi postami wniosła Tutaj , to u Mnie w polszy na budowie , najgorszy pijacki element nie wypowiedział w ciągu miesiąca... .
Mnie Jej Wulgaryzmy nie ruszają ... jestem nieczuły na takie pieszczoty... .

W JEJ TEKSTACH , poza domniemaną obrazom Innych , nie ma nic konkretnego i konstruktywnego ... .
I tylko to tępię w Jej wypowiedziach ... .
A , że ma jakieś tam Pojęcie o erystycznej zmianie dyskusji na domniemaną Swoją korzyść to niech i tkwi w tymże błędzie dalej...
Mnie tymi manewrami nie wyprowadzi z równowagi....
Powinna wziąć przykład z takiego np. "Magielda" ...
On robi swoje i nie wdaje się w drętwe dyskusje ....
Rzuca hasło i czeka na efekt .... bez wulgaryzmów...
Pomimo tego , że obrywa Mu się niezgorzej ...za jego drętwe poglądy , oraz za manipulowanie danymi wyborczymi...

To było by na tyle...
A FIONA ... a może.. Czpion-a ...niech se walnie ...7-Raz ... , jak Jej z tym SŁOWNYM gównem na ustach jest przyjemnie ...

MNIE TO NIE WZRUSZA ... przez tyle lat nasłuchałem się nie takich wulgaryzmów , że to co Ona tu reprezentuje to błahostka... !!! .

No... CZPIONA ... POPISZ SIĘ SWOJĄ ELOKWENCJĄ prosto z RYNSZTOKA ....
PRZECIEŻ NA TYM FORUM , JAK Sama napisałaś , TO MOŻNA ...TAK Z GRUBEJ RURY...!!!
POKAŻ CO POTRAFISZ...!!! .
Zgłoś wpis
1 Post

(Fiona66)
Wiking
zawsze byles, jestes i pozostaniesz tylko tlumokiem....

tepym tlumokiem.........
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Fiona66 napisał:zawsze byles, jestes i pozostaniesz tylko tlumokiem....
tepym tlumokiem..
.......

NO CÓŻ , PRAWDA W OCZY ZAWSZE KOLE ...

TAK trudno przyznać się do Własnego błędu ....

Stosujesz Hasło Swojego Wodza ...co prawda zmodyfikowane ale jednak...
A najchętniej wyciągnęła byś jakąś spreparowaną "Teczkę" i po Oczach...!!! .
I Tylko w Imię Prawdy i Sprawiedliwości....
OT MENTALNOŚĆ "...szczekającego Kundla..."

SZCZEK=bluzg.... HAU=bluzg....SZCZEK=bluzg....HAU=bluzg...

Niemniej miłego i spokojnego dnia... Czpiono-Fiono...
Zgłoś wpis
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
gabriel napisał:
małgośka napisał:Gabriel chciałam Ci tylko przypomnieć ....Ależ O PANI... Czy ja zacząłem Tą pyskówkę ...
Zwróciłem Uwagę , że Enya... i Tutaj traktuje tak samo Swoich oponentów jak i gdzie Indziej Bywało...
Mój przykład nie był z innego Forum TYLKO Z TEGO...!!! .
PROSZĘ DOKŁADNIE PRZECZYTAĆ w jaki sposób zaatakowała forumowicza ..."Hardi"... I związaną z tym Moją ripostą ...
TO TYLE..!!!.

(...)

Gabriel znasz moje zdanie w temacie Fiony i waszej kłótni , Ty masz inne i każde z nas pozostanie przy swoim . Mnie nie przeszkadza to jakiej Fiona jest wiary , na kogo głosuje itp. , a Ty ciągle to podkreślasz i widać , że bardzo Ci się to nie podoba . Było tu już pisane o tolerancji i sam przyznałeś , że jej nie posiadasz , ja wręcz przeciwnie, może dlatego , że byłam karmiona butelką /żart/ . Nie lubię tylko przesady i nawracania w żadną ze stron .A co do wypowiedzi ”żółciowych ”na forum to chyba sam wiesz najlepiej , że każdemu się czasem uleje , każdy z nas kiedyś coś tam powiedział czego nie powinien . Mam tylko małą nadzieję , że się już uprzejmości między Wami skończyły , bo akurat mnie się to źle czytało . Czuję się jak między młotem a kowadłem i jakoś nie za bardzo mi z tym po drodze .

Pozdrawiam Fionę i Ciebie Gabriel
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
małgośka napisał:... Czuję się jak między młotem a kowadłem...
ALEŻ bez przesadyzmu......
Trzeba natychmiast ... WYJŚĆ z KUŹNI ...i po kłopocie...
W TYM TEMACIE... strejkowym .... KAŻDY MA PRAWO ZAGOŚCIĆ i Napisać co MU ŚLINA na klawiaturę ciśnie ...
N I E M N I E J... nie będzie Tak , by Się TU Ktokolwiek szarogęsił i to na dodatek z rynsztokowymi odzywkami ...
Takie teksty to każdy może sobie w domu walić , ile chce i jak Mu wygodnie... .
FAKT, nie jestem w stanie takich tekstów , SAM USUWAĆ .... ani Mi w głowie żądać by Admin to zrobił... .
Jednak każdy powinien pamiętać JEDNO...!!!

...TO CO KAŻDY TU NAPISZE , TO JEGO WŁASNE ŚWIADECTWO , KULTURY OSOBISTEJ ...i tyle ...

MNIE OSOBIŚCIE ..."Fiona66"... NIE NAWTYKAŁA... NIE OBRAZIŁA ...

NABLUZGAŁA SOBIE SAMEJ ...TAKA JEST PRAWDA ...

A , że prawdy są dwie ... jak powiadał śp. Ksiądz Tyszner... to już inna para kaloszy...
Zgłoś wpis
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
No ,nie powiem.Coraz ciekawiej się was czyta Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi , ale widzę że wracają dawne klimaty Nawet małgośka daje się wciągać Ciekawym jak to się skończy? Tradycyjnie czy też coś nowego zobaczymy
Zgłoś wpis
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
gabriel napisał:
małgośka napisał:... Czuję się jak między młotem a kowadłem...
[color=#800080]ALEŻ bez przesadyzmu......
Trzeba natychmiast ... WYJŚĆ z KUŹNI ...i po kłopocie...

Gabriel tak jak napisałam: i jakoś nie za bardzo mi z tym po drodze
To właśnie znaczyło dla mnie dokładnie to samo co Ty napisałeś: Trzeba natychmiast ... WYJŚĆ z KUŹNI ...i po kłopocie...

Także dla mnie jest wszystko jasne i na pewno uszanuję to co napisałeś .

Nawet małgośka daje się wciągać

Nie daje się w nic wciągać , po prostu chciałam dobrze ale nie wyszło , czasami tak bywa .
Nie warto wchodzić między wódkę , a zakąskę
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
małgośka napisał:
Gabriel tak jak napisałam: i jakoś nie za bardzo mi z tym po drodze
.
No ...I ...co Ja mogę , na takie Dictum ...? ... .
Myślę , że nie ma co pochopnie działać ...
Trzeba Napić się ziółek ... nie wiem , może coś słodkiego a niekoniecznie tuczącego...
USIĄŚĆ wygodnie ... zmrużyć Oczęta w złośliwym grymasie ... ala'... wisi Mi to...
I zastanowić się spokojnie ...
Czy Warto ... !??? .

A pisałem Już Komuś ...Tam kiedyś...""".. Przykro ...MI ... , jednak Ja jestem Kontrowersyjny , na Nie tylko Tym Forum ..."""

Czyżbym się wtedy Mylił...?

A całą Myśl powyższą ,zakończę tym co rzekł ..."retier1"..."...widzę że wracają dawne klimaty..."... .

Tamte klimaty... już chyba , nie wrócą ... bo WTEDY , ponad rok temu to byli ...SAMI SWOI... i chodziło o całkiem coś Innego...
Niemniej też było gorąco a nawet ...ParnO...!!! .
I zaprawę w Forumowym boju Mam ...!!! .
Zgłoś wpis
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
Dino napisał:
wioskowyglupek napisał:
Dino napisał:

Hi hi, Gabrielku i Ciebie dopadł troll.

Dla trolla: Gabriel, w przeciwieństwie do co poniektórych użytkowników, nie zrobił nic, co mogłoby pozbawić szacunku do niego. Takie jest moje zdanie.

Ogólnie: Odpowiadając, Gabrielu, na nie tylko twoje zainteresowanie moimi stronkami, oznajmiam iż trwa obecnie przebudowa w związku ze zmianą domen, dlatego niektóre ze stron mogą być czasowo niewidoczne. Do czasu zakończenia budowy strony głównej, pod nowe domeny: http://piotrzebrowski.eu i http://piotrzebrowski.pl, zostały przekierowane fotogaleria i blog.

Hi hi, Gabrielku.
Tez sie probowalem dopchac w tamte strony. Chcialem posluchac miejscowej ludnosci, jak to rzeczywiscie jest z tymi Dingo psami. Na moj gust jest jak w tej starozytnej opowiesci, ze psy szczekaly, a karawana pojechala.

Marnie Ci wyszedł ten tekst, wioskowyglupek, rozmieniasz się na drobne, a karawana pojechała.

Masz Pan racje calkowita. Nie przylozylem sie. Pomylilem. Z reguly sie przyloze, jak widze, ze ktos wzbudza odrobine sympatii. Odebralem Pana jako skupionego na sobie bufona, a przeciez tak z pewnoscia nie jest - wystarczy pogadac z miejscowa ludnoscia.
To tyle. Wiec niech Pan spada. I oby trafil na ten kamien. Bo ladowac tez Pan oczywiscie potrafi. Tak jak skakac.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok