Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
Fiona66 napisał:...Wiec po raz 3 juz na twoja prosbe odpowiadam " p...... s.. j....." ;)
Nie bardzo wychodzą Tobie te bluzgi...
Czyż nie lepiej jak TWÓJ MISTRZ... "... spieprzaj dziadu..."takie słownictwo a i przenośnia o wiele lepiej brzmiała by w Twych Ustach../postach/...
Zarazem bez kamuflażu , było by dla wszystkich jasne , jaką opcję Polityczną popierasz...
A Tak ....kątem i opłotkami , przemykasz jak szczuty kundel ...
Który nic innego nie potrafi w swojej obronie , jak tylko odszczekiwać = bluzgać

ŻAL Mi jest Ciebie...

BLUZGNIJ sobie jeszcze ... 4-Raz ...i ...5.-Raz... DOPIERO BĘDZIE TOBIE LŻEJ...
Zgłoś wpis
1 Post

(Fiona66)
Wiking
p.... s.. j....

kontent wasc ?
ze jezora nie utrzymal i musial blota narobic ?

nie spelniasz sie juz gabrielku w ulubionej roli z wiaderkiem wazeliny ?
znudzilo sie ?

bo tu gabrielku jest normalnie tzn, jak kogos obrazasz, to dostaniesz godna siebie riposte

wypij jeszcze ze 2 piwa z zalu nad "zyciem smetnem" i dobrze ci radze, za kilka tygodni nie zaczynaj ze mna od nowa

"za krotki" jestes dla mnie poprostu...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Fiona66 napisał:...bo tu gabrielku jest normalnie tzn, jak kogos obrazasz, to dostaniesz godna siebie riposte ....
CHA...cha...cha ...
TOŚ MNIE ROZBAWIŁA....
...TU ZAWSZE BYŁO NORMALNIE ....
A NA POCZĄTKU ...Tego Forum... to z Twoim językiem , nie było by Ciebie po Paru Twoich postach ... .
Właśnie tu... jak Ktoś Jest TAK CHAMSKI W SWYCH WYPOWIEDZIACH JAK TY...
To DOSTAJE.... to na co Zasłużył.... !!! ....

WEŹ SIĘ POŻAL DO ADMINA na Upierdliwego Gabriela ... Enya... a może... Pink Fever... .

I WALNIJ ...6-Raz bluzga ...a CO możesz ...Wszak TU Można jak sama Napisałaś ...

Zgłoś wpis
1 Post

(Fiona66)
Wiking
ja gabrielku, na nikogo sie po katach nie zale
sama zalatwiam swoje sprawy i to juz powinienes wiedziec jakzes mnie po chamsku, bez powodu zaatakowal, to dostales odpowiedz

nie miotaj sie juz cwoku, ogarnij, uzyj nastepnym razem glowy, a raczej mozgu, poki znowu wystartujesz ze swoim chamstwem do mnie i nie badz dziecinny, nie oczekuj kulturalnej reakcji jak wyskakujesz z chamstwem
wzgledem twojego chamstwa, nie stac mnie na milosierdzie
Zgłoś wpis
1 Post

(giovi2)
Wiking
Długo tak możecie?
Zgłoś wpis
1 Post

(Fiona66)
Wiking
giovi2 napisał:
Długo tak możecie?

to zalezy na ile ocenial "jejmosc" wychodzac ze swym chamskim postem
pewnie naiwnie wierzyl, ze ze popluje i pozostanie radosny, z rozdziawiona japa

on tak musi, co jakis czas, inaczej sie udusi
wiec niech sie dusi, rozdziawia, pluje, tylko niech omija mnie....i tyle
bo ja zawsze jemu odkopie
Zgłoś wpis
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Gabriel chciałam Ci tylko przypomnieć , ze ja na tamtym forum zmieniałam trzy razy nicka , tutaj też mam inny . Czy to jest powód do czegokolwiek ... nie wydaje mi się .
Moje zdanie o Fionie też znasz , bo ostatnio się wypowiadałam na jej temat na tamtym forum , dla mnie jest w porządku jak mało kto w necie , nie jest zmienna , ma swoje zdanie i go broni . I jako jedna z nielicznych stała za mną jak dostawałam po dupie od kogoś tam i dostała między innymi za to bana .
Nie chcę do tego wracać , dla mnie to skończony rozdział .
Odezwałam się przez tą Waszą kłótnię , która mam nadzieję się skończy , bo akuratnie tak się składa , że lubię Was obydwoje .
To na tyle .
Zgłoś wpis
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
małgośka napisał:
Gabriel chciałam Ci tylko przypomnieć , ze ja na tamtym forum zmieniałam trzy razy nicka , tutaj też mam inny . Czy to jest powód do czegokolwiek ... nie wydaje mi się .
Moje zdanie o Fionie też znasz , bo ostatnio się wypowiadałam na jej temat na tamtym forum , dla mnie jest w porządku jak mało kto w necie , nie jest zmienna , ma swoje zdanie i go broni . I jako jedna z nielicznych stała za mną jak dostawałam po dupie od kogoś tam i dostała między innymi za to bana .
Nie chcę do tego wracać , dla mnie to skończony rozdział .
Odezwałam się przez tą Waszą kłótnię , która mam nadzieję się skończy , bo akuratnie tak się składa , że lubię Was obydwoje .
To na tyle .

Zgłoś wpis
1 Post

(Fiona66)
Wiking
dobrze, ze malgosia ostudzila atmosfere, wiec napisze ci gabrielu ostani raz, a i innym sie drobne wyjasnienie nalezy.

ty nie trawisz mnie, a jesli pamiec twa nie zgnila jeszcze ( a ja pamietam doskonale), to wlasnie ty kiedys, bez powodu, bardzo po chamsku mnie potraktowales. wiec od tamtej pory, ja nie trawie rowniez ciebie.

jest jednak miedzy nami wielka roznica, bo ja poprostu omijam cie wielkim lukiem, ale ty musisz, cyklicznie sie do mnie p....

przestan wreszcie mieszac sprawy z jednego forum, z drugim. jesli chodzi o tamte forum, to jestem zbanowana, bo na tamtym forum sa 3 opcje : -nie wypowiadzasz sie, -wypowiadzasz sie zgodnie z obowiazujacym trendem, albo-jestes zbanowany

nikogo tutaj pewnie nie interesuja tamte sprawy, ale ciebie jezor swedzi, tylko po co???

przestan sie do mnie p....., bo na moim przykladzie widzisz, ze jest to mozliwe

poprostu rob co chcesz, wypisuj co chcesz, ale trzymaj sie ode mnie z daleka
Zgłoś wpis
102 Posty
artur grzybacz
(arturnor1)
Początkujący
Tak trzymaj
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok