Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1019 Postów
Maniak
zaraz je... na zawal
Zgłoś wpis
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
arturnor1 napisał:
....

Pojedynek sie szykuje? A ja myslalam,ze te czasy mamy dawno za soba. Jak brakuje slow,to lepiej uzyc piesci,no nie?
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
gabriel pisał że ma prawie dwa metry wzrostu i setkę wagi ( a może jeszcze przytył na permiteringu ) to ciekawe w jakiej dyscyplinie się zmierzą
mam nadzieje że nie w boksie bo artur może pobić rekord Andriu Gołoty i popłynie w okolicach 10 sekundy
Zgłoś wpis
1019 Postów
Maniak
sama jego rozpietosc skrzydel to jakies 4metry
Zgłoś wpis
1 Post

(DVD)
Wiking
Nudnik Szpilkez napisał:
sama jego rozpietosc skrzydel to jakies 4metry

Nudniku))

A poza tym...To nic zdroznego, a wrecz przeciwnie, ze Artur wstawil sie za honorem kobiety.
Gabriel zdaje sie poezje rozumie, ale tylko taka, ktora jest napisana jego reka.
Azeby Was chlopaki pogodzic - jeden dostanie plusa, drugi minusa i wyjdzie na zero.
Prawda, ze genialne rozwiazanie???
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
rozpiętość 4 m to przy pikowaniu w dół
przy normalnym unoszeniu wśród ciał niebieskich to drugie tyle

a DVD jak tak sypiesz nagrodami to wiedz że twój honor jest dla mnie najważniejszy
Zgłoś wpis
102 Posty
artur grzybacz
(arturnor1)
Początkujący
Do Grzes203
Zrobiłem to świadomie ale jeśli uważasz że gabriel jej nie przekroczył to nie mamy o czym rozmawiać pozdrawiam Artur
Zgłoś wpis
102 Posty
artur grzybacz
(arturnor1)
Początkujący
Do: agnieszkaj81
Witam!!!
Masz racje z małym wyjątkiem, to nie brak słow, słowa poprostu nie docierają do takich gości jak gabriel
pozdrawiam Artur
Zgłoś wpis
102 Posty
artur grzybacz
(arturnor1)
Początkujący
Do Andy hellboy
Witam!!!
Jedyne czego się boje to śmierci i Boga chyba jak każdy człowiek który jest wierzący, ale pomimo to nie pozwlę zadnemu facetowi ubliżać ani pluć kobiecie w twarz.
Pozdrawiam Artur
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
zaczynam mieć wątpliwości czy aby DVD jest kobietą
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok