Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
od kiedy jestem na wolnym to mi sie poprzestawialo wszystko. Wstaje po 5 i mezem pozniej do ok 8 nie spie. potem mnie znuzy znow na spanie to sie zdrzemne z 2,3 godz i pozniej w nocy zasnac nie moge do ok 12,1 sie mecze i tak w kolko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
to ja znowu w dzień nie zasnę za cholere;( w nocy tez sie budzę i chyba już sie nie wyspie porządnie a u mnie jeszcze tak pada deszcz i zimno że ogólnie porażka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A dostałas juz odp o macierzyńskie???? ja juz czekam 3 tydz i w sumie juz powinnam na nim być
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,wera1517 , tak to juz jest z tym spaniem pod koniec ciazy. Pamietam,ze tez posty pisalam po nocach i rankach A jak Julka sie urodzila,to ze spaniem nie bylo problemu. Tzn. bardzo chcialo mi sie spac ale Jula nie dawala Co 2 godziny pobudka w nocy albo i czesciej
marzenie,jak Ci w koncu wyplaca wszystkie zaleglosci to zasypie Cie kasa A tak na powaznie,to jakies zarty sobie robia. Ciekawe co bys zrobila, jakbys np. byla sama. Z czego bys zyla. U mnie to samo. Jakbym byla sama,to z czego tu zyc jak nie placa ani chorobowego ani macierzynskiego. Pochrzanione to jakies A co do wyplat,to placa pod koniec miesiaca za miesiac juz praktycznie skonczony. Za grudzien dostane dopiero 31 grudnia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
W grudniu zawsze wypłacają wcześniej, tzn. przed świętami ze względu na święta właśnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
W grudniu wypłacają zawsze wcześniej, tzn.przed świętami ze względu na święta właśnie.

Wyskoczył błąd a tu się post zdublował, haha.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga masz rację jak sie pojawi dzidzia to też nie bede spała a wtedy pewnie mis sie bedzie najbardziej chciało i to prawda z czego by sie tu było utrzymać samemu ech trzeba wiecej czekać i zjeść tyle nerwów że ma sie dość na szczescie chorobowe juz na koncie teraz czekam na list o macierzyńskie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Ja powinnam dostac odpowiedz najpozniej za 3 tyg, bo tylko dostalam list ze jest wszystko ok ze na odp czekac mam do 8 tyg. Wiec czekam. U nas nie ma problemu z Navem jak na razie. Myslalam ze mi ostatnio zle wyplacili chorobowe, ale okazalo sie ze szefowa nie zaniosla pierwszego zwolnienia za ktore placila i oni uznali ze za nastepne zwolnienie ktore im zanioslam za 16 dni mi pracodawca zaplaci a oni pozniej. Ale poszlam i sie wszystko wyjasnilo od reki i dostane zrownanie. A co do daty wyplacenia to do 23 bvylo wyplacanie to mi wyplacili 23 za okres od 21 do 30.11 wiec jest ok.

A co do spania w nocy pozniejszego to pewnie bedziemy chodzic jak jakies zabi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
macierzynski w grudniu do 14, a chorobowe do 15 wyplacaja.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
To ja nie dostałam żadnego takiego papierka że wszystko ok baba w Navie mi powiedziała tylko że dobrze są papiery złozone ale czemu to tak opózniają to nie wiem mój znajomy tez ma problem z Navem bo od 1,5 roku czeka na ten zasiłek na dziecko i cały czas mu mówią że trzeba czekać!!! a właśnie jak to jest z tymi zasiłkami na dziecko???wiecie może dziewczyny?? ostatnio sie nad tym zastanawiałam ale jak oni tu to rozpatruja w przypadku gdy sie tutaj rodzi to nie mam pojęcia. Mi jak przyznają macierzyńskie to raczej nie bede ich męczyła o zasiłki bo znów trzeba by było chodzic i prosić no ale jak sie nie uda to dobry i zasiłek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok