Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Wera a ja mam płaski, ani wklęsły ani wypukły )) równiutki z brzuchem, dziwne jakieś

A Ziutka tętno ma wysokie - to fakt - położna nam też mówiła, ze dziewczynki zazwyczaj mają wyższe )

Limetka - cudne zdjęcia )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
limetka sliczna pszczółka Maja i rzeczywiście jaka juz duża
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
limetka pszczółka jest przecudna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Co do teorii z tetnem, to mi sie akurat sprawdzilo Julka miala zawsze miedzy 140 a 149
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
NIe nie znam płci Z tego co zerknelam jak wpisywała moja lekarka w komputerze to moje bobo ma 150 uderzen hmm ale nie wiem czy to malo czy duzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
to mi zawsze na mojej karcie ciązy położna i lekarz wpisuja tętno dzidziusia Wera no ale jak mówisz ze czujesz że to chłopak to na pewno ja tak czułam od początku że synek no i bedzie synek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
a nie no mam wpisane tetno. Zazwyczaj od 140 do 160
Heh w ogole ostatnio pierwszy raz sprawdzała mi ułożenie dziecka i mówi nagle, No mi sie wydaje ze już jest główka do dołu obrócone, ale ja nie wiem. Ale jak tak to jak sie do 36tyg nie przekreci to tak zostanie. Ale ja nie wiem czy jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hehe wera to jakiego koloru kupujesz ubranka??? no chyba że dopiero po porodzie pójdziesz na shopping
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Hmm...w sumie wiekszosci mam zielone i białe Ale za duzo nie kupowałam bo w razie wyskoku dziewczynki przydalo by sie troszke dziewczecych kolorow kupic.
Chociaz wlasnie wyslala mi mama paczke z PL bo zamowilam zestaw ubran dla chłopca, ale jak cos to sie nie zmarnuje bo duzo jest tam takich uniwersalnych rzeczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
wera1517 , czyli z tetna wychodzi,ze dziewczynka,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok