Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dziewczyny ja chyba oszaleje własnie byłąm po poczte i dostałąm list z navu a tam cos takiego i nie wiem co to znaczy a na tłumaczu to mi cuda wychodza "Vi ber om å tilsendt kopi av kontoutskrifter fra og med 010611 til og med 301111"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Jak dla mnie to prosza Cie o przeslanie wyciagu z konta za okres od 1 czerwca do 30 listopada ale potwierdz to jeszcze u kogos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Tez tak to zrozumialam. Ale nie rozumiem po co im to :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
byc moze do wyliczenia macierzynskiego. Bo to wychodzi 6msc. A oni wyliczaja z ostatnich 10 msc 6. Ja tez dostarczalam im od razu to jak skladalam papiery i sobie to kserowali.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Ale to chyba chodzi o te rozliczenia z wyplat ktore dostaje sie na koniec msc od pracodawcy nie o wyciagi z konta bankowego doslownie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
gama28 napisał:
W grudniu zawsze wypłacają wcześniej, tzn. przed świętami ze względu na święta właśnie.
To super Bo jak do tej pory to placili ostatniego dnia, a nawet im sie zdarzylo, ze zaplacili mi 10 nastepnego miesiaca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,prosza Cie o kopie wyciagow z banku. I wyglada mi to na to,ze chca Ci na tej podstawie wyliczyc macierzynskie. Czyli z 6 miesiecy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
aha dzieki dziewczyny tylko ze w tym problem że mam lony od szefowej no i wyciagi z banku do konca sierpnia a potem nic z banku nie dostałam za 3 miesieczne chorobowe na którym byłam do konca listopada i tylko z navu takie potwierdzenie dostałam że dostałam pieniadze taki kwitek. I dosłownie nie wiem co mam skopiowac i co wysłać bo skoro nie prosza o lony to ciekawe czy musze iść do banku i poprosić o wyciągi!!! porabane to wszystko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
aga31 napisał:
gama28 napisał:
W grudniu zawsze wypłacają wcześniej, tzn. przed świętami ze względu na święta właśnie.
To super Bo jak do tej pory to placili ostatniego dnia, a nawet im sie zdarzylo, ze zaplacili mi 10 nastepnego miesiaca.

do 14 macierzynski a chorobowe do 15
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
marzenie napisał:
aha dzieki dziewczyny tylko ze w tym problem że mam lony od szefowej no i wyciagi z banku do konca sierpnia a potem nic z banku nie dostałam za 3 miesieczne chorobowe na którym byłam do konca listopada i tylko z navu takie potwierdzenie dostałam że dostałam pieniadze taki kwitek. I dosłownie nie wiem co mam skopiowac i co wysłać bo skoro nie prosza o lony to ciekawe czy musze iść do banku i poprosić o wyciągi!!! porabane to wszystko

moze idz do navu z tymi kwitkami od pracodawcy i z navu. oni sobie to pokseruja i wysla. Bedziesz miala wtedy pewniejsze ze to o to im rzeczywiscie chodzilo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok