Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Hej dziewczyny jestesmy juz w domku Ninka jednak przyszla na swiat o 11.54, nie wiem jak zrobilam ze zle na zegar spojrzalam Juz przed 10 bylam na sali operacyjnej, ale znieczulenie nie chcialo dzialac i musielismy troche czekac, potem dali oprocz podpajeczynowkowego jeszcze zewnatrzoponowe, zaczekali i cieli
Cesarka normalnie rewelacja! Blizna wyglada jakby miala conajmiej kilka miesiecy. kilka godzin po operaji smigalam po korytarzu, wzielam prysznic bez niczyjej pomocy. Zero bolu, malutko krwi. W Polsce tez bylo ok, ale nie jak tutaj

Ninka miala 49cm i wazyla 3150g.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
daris na pewno musisz mieć paszport maluszka my jak załatwialiśmy pozwolenie na pobyt starszego synka to musieliśmy byc osobiscie i synek tez musiał byc z nami chyba ze od tego czasu sie coś pozmieniało
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Kalba czekam na fotkę Młodej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kalba jeszcze raz gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
lady dosia bierze Cie juz do tego porodu czy nadal nic????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marzenie, nic zupełnie nic... Byłam dziś na ostatniej wizycie u położnej, w poniedziałek mam wizyte w szpitalu u lekarza, jeśli nic się nie wydarzy... Ale znaków, objawów żadnych nie mam a już tak bym chciała.... Jakoś mnie to zdołowało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
to czekanie w ostatnich dniach na pewno jest okropne ja jeszcze 3 tyg do terminu a tez juz nie moge sie doczekac a Tobie juz minął termin????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
kalba czekamy na zdjecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
termin z PL mam na czwartek, tu w karcie jutro.

Kalba gratulacje czekamy na dokumentacje foto
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
O kurde jutro na pewno niedługo sie zacznie może nawet w najmniej spodziewanym momencie Cie wezmie trzymam kciuki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok