Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
kasiar to extra! podobniee i ja bym chciala, tylko mysle lepiej od razu zaczac od mleka z butli, fajnie ze Zuzka tak dlugo przesypia normalnie zlote dziecko

kurde ostatnio cos mi sie psuje forum, ciagle sie wylogowuje a jak chce cos napisac to wyskakuje cala strona jakichs dziwnych literek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
marzenie dostalas juz pieniadze z NAVu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
spuźnieni3 , powinnas dostac list ze szpitala. Ja dostalam po 3 dniach od zgloszenia mnie przez fastlege. Ale ja rodzilam w innym szpitalu i moze na ulevallu sa inne procedury. Co do wyprawki to w Ahus bylo wszystko. I w szpitalu i w hotelu. I ja korzystalam z tego. Julka byla ubrana w szpitalne ciuszki,bo ja kupilam jej wszystko na 56 i wszystko bylo za duze. Dopiero moj maz pojechal do sklepu i kupil na 50 Kasia,Ty szczesciaro Moja Julka potrafi budzic sie co godzine w nocy i chce jesc. Czasami jak zombi wygladam Nawet jak dam jej butle mojego mleka to po 2,5 godziny pobudka Moze jak zacznie jesc jakas kaszke na noc to pospi dluzej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
MamaNel, ja mam to samo. Wyskakuja jakies znaczki Ale to prawdopodobnie przez przegladarke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Zuzia przewaznie przesypia do 5-5:30 ale zdarza sie tez dluzej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
A tu dziewczyny przedstawiam Emira
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
spuźnieni3 ja rodziłam w kwietniu na Ullevalu przyszły mi tylko papierki o tym że mam zaklepane miejsce i jak sie zacznie to mam zadzwonic oraz mapka który to budynek na usg sie nie załapałam bo poszłam dopiero do lekarza w 20 tyg ciązy wiec nie wiem jak z tym jest...i nie zapraszali mnie wczesniej na oglądanie szpitala ogólnie miło wspominam poród i cała opieke i wlasciwie wszystko masz na miejscu...koszule, majtki poporodowe, reczniki, żel 2w1 do mycia, dla maluszka ciuszki, pampersy itd itp
A mój Gabrielek od wczoraj ma katar po pachy nasza pierwsza choroba...mam nadzieje że jak najszybciej mu przejdzie i od niedzieli mi odstawił pierś...teraz musze się bawić w ściaganie pokarmu i butelke zaczelam mu dawac tez obiadki i deserki i tutaj moj maluch gdy pierwszy raz jadł marchewke
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Dzieki dziewczyny troche sie martwie bo byłam u ginekologa 1 wrzesnia i do tej pory nic mi nie przyszło tak samo badanie krwi mi nie przyszło ale mam nastepna wizyte na 11 października to go zapytam...

Moze to dla tego bo dopiero dostałam numer personalny zaraz 5 wrzesnia poleciałam i mi dali w jeden dzień.

A takie jeszcze jedno pytanie ja tu nie pracowałam miałam no ale pasarzer na gape nam troszke zamieszał w życiu moj maż pracuje tu juz 4 lata legalnie czy on moze składać papiery o te pieniażki przed porodem w 26 tygodniu??? wogole o jakie pieniazki wy sie starałyście na dziecko bo ja nawet nie wiem o co w NAV pytać a tam tak do końca to nie chca mówić...

Termin mam na 7 kwietnia teraz ja bede ostatnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
spuznienie list ci moze jeszcze nie przyszedl temu ze w tym szpitalu nie ma miejsca i wyslali do innego ja tak mialam tez doktorek wyslal list tam gdzie ty a trafilam w koncu do AHUS
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
MamaNel nic nie dostałam bo na razie czekam na pieniadze od szefowej bo przeciez pierwsze dwa tyg na zwolnieniu płaci pracodawca i sprawdzałam konto i nic a szczerze to nie mam pojęcia jak tu Nav płaci za zwolnienie czy na koniec tego miesiąca dostanę pieniązki czy potem?? nie mam właśnie kogo o to zapytac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok