Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
no ja z okresu mam na 28.11 z usg na 8.12
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Dziewczyny, to miałyście trochę przejść.... Jak też na początku ciązy musiałam leżeć cały miesiąc, lekko nie było... najważniejsze jednak są happy endy, nie?

A powiedzcie mi jeszcze proszę o co chodzi z ta barania skórą, którą tutaj wszystkie dzieci mają w wózkach..? Ponoc to świetny termoizolator, używacie tego też? W końcu t jednak sierśc, nie ma ryzyka uczulenia?

Limetka - powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Limetka,to sie Twojej krolewnie spodobala w brzusiu u mamy No ale teraz tu juz na pewno szybko ja zobaczysz. Jak sama nie zechce wyjsc to juz na dniach powinnas byc w szpitalu na wywolanie. Trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy porod Baraniej skorki nie mam i nie bede miec. Kicham na sama mysl Kasia,super macie ta Zuzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Agusss pewnie było by weselej puki co mam nadzieje że pójdzie mi tak szybko jak z córcią 2lata temu. W szpitalu byłam ok 20h
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
termin na wywołanie mam dopiero na 25 mam nadzieję że wyjdzie szybciej bo już brzuch noszę na kolanach... zmęczona jestem tym czekaniem termin na wywołanie dali tak późno bo ona mniejsza była a oni jeszcze wtedy tego nie wiedzieli... a jak się dowiedzieli to i tak terminu na przeterminowaną ciążę nie zmienili i ja teraz chodzę cała w nerwach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
(MamaNel)
Początkujący
kasiar karmisz Zusie butla? daj sposob na to spokojne dziecko heheh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
(MamaNel)
Początkujący
ojj limetka to trzymam kciuki zeby Maja sama zechciala sie wykluc

lady dosia nie wiem o co chodzi z tymi skorami ale tez je widzialam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Limetka dopiero na 25 masz termin na wywołanie jakby nic wcześniej???? przecież to długi czas;( oj kochana oby malutka już wyszła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej hej karmie Zuzie butla (prawie do 3 miesiecy sciagalam jej moje mleko ale bylo mniej i mniej wiec przestalam bo dla 30-50ml na dzien nie bylo sensu ) podaje jej juz kaszke (od ponad miesiaca) nie wazy za duzo jak na tego wiek (5,9kg)- kaszki dodaje bo mala bardzo duzo jadla nawet co 1-2 godziny a tak to dodaje 2-3 miareczki i dotrzyma do 3 godziny zjada 5-6 butelek dziennie po 120-140ml, a jak dlugo przespi np.10-12h to zjada 150-160ml zaczelismy tez powolutku dawac obiadki i deserki (po kilka lyzeczek) Zuzia zadowolona, problemow z brzuszkiem nie mamy , kupkujemy 1-2 razy dziennie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Hej dziewczyny już sie kilka razy tu do was odzywałam... doktor wysłał moje papiery na ulevall do szpitala czy ja mam czekać na jakies potwierdzenie miejsca albo cos bo nic narazie mi nie przychodzi... I jeszcze jedno pytanko rodziła któraś w tym szpitalu? jak tam jest? i powiedzcie mi jak to w końcu jest potrzebna mi wyprawka czy w szpitalu wszystko bedzie???

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok