Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
a nie ma za co oczywiscie ze jest masa pozytywnych rzeczy i chwil racja uśmiech swojego dziecka jest lekarstwem na wszystko moj maluch ma juz 5 miesiecy i bada moja twarz wkłada mi palce do buzi, nosa, oka a jak rano wstaje do niego i tylko mnie zobaczy odrazu ma wielki usmiech na buźce od ucha do ucha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
Witam
dawno nie zaglądałam bo byłyśmy z Hanią w Polsce wróciłyśmy w piątek.
Moje dziecko podłapało przeziębienie więc się zabrałyśmy za ostrą kurację

Opowiedzcie mi w skrócie co nowego bo nie dam rady wszystkiego doczytać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dziewczynki mam pytanko jakich kosmetykow uzywacie do maluszka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
oj tak tak jeden uśmiech i jest ok szkoda że my wszystkie nie mieszkamy koło siebie, było by czadowo i ile maluszków by było
oj aleks musimy się spotkać ale to jak będziesz miała chwilkę to daj znać a Cie odwiedzimy
ja używam natusana, ale też czasem kosmetyków z libero mój mały akceptuje wszystkie kosmetyki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
jeszcze nie urodziłam i nie mam nawet skurczy czekamy nadal...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Limetka,musi Ci byc naprawde ciezko. Powodzenia Ja tak jak Ewelina,mam kosmetyki Natusan i Libero
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziewczyny my juz po chrzcinach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Jej rzygać sie chce ta pogoda u mnie cały czas leje od wczoraj,nawet w nocy spać nie można tak mocno padało Limetka Ty jeszcze w domku??? musisz być bardzo cierpliwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
dziewczyny co robicie z waszymi piersiami żeby je ulepszyć?? bo moje tak adaś wyciąga że już prawie są do pasa dzisiaj noc całkiem nie przespana co godzinę się budził a nawet częściej niewiem czy moje mleko jest mało pożywne czy co??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ewelina,ja tez myslalam,ze moze mleko jest malo kaloryczne,ale podobno,to niemozliwe. Pokarm dostosowuje sie do potrzeb dziecka. Tak mi powiedziela doradczyni laktacyjna. Chyba taki urok naszych dzieci Dzisiaj udalo mi sie nie wstawac od 4 rano do 9 Ale to tylko dlatego,ze mala miala sucho i spala ze mna. Wiec jak tylko zakweczala o 6 to wetknelam jej cyca do buzi. Pochlipala cos tam i usnela. A ja razem z nia Co do piersi,to wklepuje w nie krem. Ale chyba nic to nie daje marzenie,nie rzygaj prosze Ale rozumiem zdenerwowanie Tez tak mialam Chcesz spac a tu lipa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok