Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
jak dobrze ze ja uwielbiam spac w taka pogode
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Mi tam deszcz nie przeszkadza dla mnie najgorzej jest z brzuszkiem... jak całe życie wczesniej spałam na boku tak teraz chwili nie moge poleżeć bo mi nie wygodnie i jedyna moja pozycja do spania to na plecach i to 30min sie krece podkulam nogi itd a śpie całymi dniami jak suseł w ciąży masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
dziewczyny jaki krem kupujecie przeciw odparzeniom swoim dzieciom? bo ja nie znam tych nazw norweskich możecie coś podpowiedzieć??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
bepanthen jest podobno dobry, ja jednak używam sudokremu jest najlepszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nasza Zuzia miala dosc silne odparzenie i bylismy az na pogotowiu (mloda lekarka dala nam masc ze sterydem i jeszcze sie bardziej zaognilo) i zaczelam robic tak jak w szpitalu mi powiedzieli klotrimazol i na to masz cynkowa , 3 razy dzienni i po 4 dniach nie bylo sladu, pozniej zapytalismy lekarza rodzinnego i jak sie dowiedzial o tym sterydzie to sie zasmial a o tym powiedzial ze dobrze

Pojutrze wylatujemy ;(
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A ja smaruje zinksalva z Natusan i jak do tej pory jest ok Bepanthen tez mam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Agnieszka Mazur
(tyska19)
Wiking
termentiol - jest bardzo dobry, sprawdzony...ale nie jestem pewna czy dostepny w norweskich aptekach.Ja z Polski przywiozlam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
ZASZCZEPIŁAM DZIŚ MOJEGO SYNKA PRZECIW ROTAWIRUSOM WSZYSCY W HELSESTASJON ZASKOCZENI MOIM POMYSŁEM CZYTALI OGLĄDALI SZCZEPIONKE PIERWSZY RAZ SZCZEPILI PRZECIWKO ROTAWIRUSOM ZA 5 TYG IDZIEMY POWTÓRZYĆ TO SZCZEPIENIE MAM NADZIEJE ZE MAŁY DOBRZE BEDZIE SIE CZUŁ PO TEJ SZCZEPIONCE JAK NARAZIE WSZYSTKO OK
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(MYALLMINE)
Wiking
Ja używam Sudokrem z Pl,choć w pierwszych 2 tyg Gabriela mieszałam go na pupie z A-kremem,bo Sudokrem za bardzo mu wysuszał skóre.Teraz jest ok.
Młody dał czadu w nocy.On tak duzo wcina,nie przespałam pełnej godziny,o 2 nie wspomne.Zje,zanim usnie to trzeba go bujać na rękach godzinę do 1.5.Chodzę na rzęsach.
Z tym mlekiem matki piszą wszedzie i promują wszędzie ze nie ma lepszego...podobno.Babcia mojego meza miala badane mleko i okazało się ze jest za słabe,szare,mało wartosciowe.Lekarz zalecił sztuczne...i to jak dawno temu.Szczęsciary,które mają go pod dostatkiem,pozazdrościc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
jutro mam wizytę w szpitalu. trzymajcie kciuki aby zechcieli mi łaskawie wywołać poród a nie dopiero w niedzielę bo oszaleję..... tylko nie wiem jak ich przekonać bo żadne argumenty nie skutkują....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok