Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
25 Postów
Rafal Stibor
(adzio34)
Wiking
ale czy jest tutaj taki wymog zeby chodzic rowniez do poloznej? bo moj doktorek dopiero teraz mi to zaproponowal. jakby jeszcze ktoras z mam wiedziala i moglaby mi napisac adres tego helsestasjon w okolicach fredrikstad lub sarpsborg bylabym bardzo wdzieczna mam jeszcze jedno pytanie czy moze miala ktoras z mam w ciazy bole w kroczu.tylko ze nie w pachwinac tylko bol tej kosci w kroku.normalnie to koszmar ani sie przekrecic w nocy bo stasznie boli ani pochodzic dluzej bo tez boli.mowilam o tym lekarzowi ale mowil ze to normalne. dodam ze to moja pierwsz ciaza i jak pytalam mojej mamy, kolezanek to zadna takich bolow nie miala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
ja chodzilam tylko do lekarza nie widzialam takiej potrzeby zeby rowniez chodzic do położnej... a co do helsestasjon to zalezy w jakiej cześci Fredrikstad mieszkasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
aldi 79 Ja mieszkam niedaleko bo okolo 30 km od stjordal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
tutaj masz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
adzio to Twój wybór czy chodzisz do lekarza rodzinnego czy położnej czy jednego i drugiego Ja korzystam tylko z wizyt u położnej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja chodze tylko do polskiego ginekologa i to mi starcza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Rafal Stibor
(adzio34)
Wiking
no ja mieszkam w greaker.szukalam adresu w internecie ale bez powodzenia. no wlasnie ja chodze do rodzinnego ale z racji tego ze mam niewielkie rozwarcie chodze jeszcze raz w miesiacu do ginekologa w szpitalu w fredrikstad. tam mam badanie usg i ginekologiczne.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Rafal Stibor
(adzio34)
Wiking
Niusia89 dziekuje bardzo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
lady_dosia napisał:
Kasiar12, nas poproszono o dostarczenie dokumentów, że mój mąż przebywał w PL legalnie!!! Dla mnie to juz zakrawa na absurd maksymalny, skoro był tam zameldowany (dostarczyliśmy potwierdzenie meldunku jego i mojego pod tym samym adresem) to teraz z Wydziału Cudzoziemców ściągamy poswiadczenie, że miał rejestracje pobuty.. Plus oczywiście papiery, że miał prawo prowadzic w PL firme.... Ciekawe co bedzie potem... Jeszcze przecież moze trzeba bedzie potwierdzić, że placił składki ZUS. podatki w US.
Trudno mi w to wszystko uwierzyć i jak wchodzę do UDI to mam automatycznie pianę na ustach..

Dziewczyny, dostałam wezwanie do szpitala w któym bedę rodzić, na wizyte lekarską, to będzie 31 tc, wiecie czego mogę się spodziewać? BYłam już raz u swojej położnej, w lokalnym szpitalu na badaniach krwi.

My tez mielismy wszystkie dokumenty (nawet wywiady) itd... moja tesciowa to juz pisze pismo i chce dac sprawe do sadu jak dziala wlasnie ten urzad... ja na pismie dostalam ze mam wyjechac z kraju do tego i tego bo jak nie to przyjedzie policja itd. ze mamy wyjechac razem z mezem, dzieckiem i jak chcemy to mozemy w polsce zamieszkac, po czym teraz dostalismy wiadomosc ze to nie prawda bo nikt mi nie kazal wyjezdzac i to jeszcze z mezem i dzieckiem, sami nie wiedza co pisza. O_o
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Agnieszka Morka
(agus8304)
Nowicjusz
witam Kasia ja dostałam takie pismo i byłam w szpitalu robili mi usg i pokazywali sale porodową położna pszeprowadziła zemną wywiad dostałam odnich termin porodu 6 listopada bede miała ciecie cesarskie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok