lady_dosia napisał:
Kasiar12, nas poproszono o dostarczenie dokumentów, że mój mąż przebywał w PL legalnie!!! Dla mnie to juz zakrawa na absurd maksymalny, skoro był tam zameldowany (dostarczyliśmy potwierdzenie meldunku jego i mojego pod tym samym adresem) to teraz z Wydziału Cudzoziemców ściągamy poswiadczenie, że miał rejestracje pobuty.. Plus oczywiście papiery, że miał prawo prowadzic w PL firme.... Ciekawe co bedzie potem... Jeszcze przecież moze trzeba bedzie potwierdzić, że placił składki ZUS. podatki w US.
Trudno mi w to wszystko uwierzyć i jak wchodzę do UDI to mam automatycznie pianę na ustach..
Dziewczyny, dostałam wezwanie do szpitala w któym bedę rodzić, na wizyte lekarską, to będzie 31 tc, wiecie czego mogę się spodziewać? BYłam już raz u swojej położnej, w lokalnym szpitalu na badaniach krwi.
My tez mielismy wszystkie dokumenty (nawet wywiady) itd... moja tesciowa to juz pisze pismo i chce dac sprawe do sadu jak dziala wlasnie ten urzad... ja na pismie dostalam ze mam wyjechac z kraju do tego i tego bo jak nie to przyjedzie policja itd. ze mamy wyjechac razem z mezem, dzieckiem i jak chcemy to mozemy w polsce zamieszkac, po czym teraz dostalismy wiadomosc ze to nie prawda bo nikt mi nie kazal wyjezdzac i to jeszcze z mezem i dzieckiem, sami nie wiedza co pisza. O_o