Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
hej dziewczyny muszę się pochwalić że dzisiaj mój synuś pierwszy raz śmiał się w głos normalnie my z mężem śmialiśmy się z niego a on z nas cieszyłam sie jak dziecko
mam takie do Was pytanko odnośnie tych barnepakke czy jakoś tak jedną paczkę z apteki odebrałam przed narodzinami Adasia, a teraz powinien przyjść kolejny email odnośnie drugiej paczki po 3 miesiącu??? czy mam sie upomnieć???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
Czesc. W środę o 5 rano mialam pierwsze bóle. Na 13 mialam wizytę w szpitalu i tam okazało się ze mam 3 cm rozwarcia. Po 8 godzinach oczekiwań dostałam znieczulenie. Podawali mi oxytocyne na rozwarcie ale to nic nie pomoglo i o godzinie 0.16 urodziłam Maje przez cesrskie cięcie. Była 3 razy owinięta pępowiną i cała pomarszczona, bo przenoszona. Waży 2.660 kg i. 48 cm długa . Zdrowa i śliczna moja dziewczynka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Limetka - gratulacje, dobrze ze mala zdrowiutka i wszystko ok
Caluski od mojej Zuzanki dla Majci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
gratulacje: teraz czekamy na zdjęcie tej ślicznej Majeczki ale że aż trzy razy owinięta pępowina ,szok dobrze że juz po wszystkim
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Limetka Gratuluje Córci niech zdrowo rośnie CC zrobili Ci z powodu braku rozwarcia zrozumiałam a napisz czy lekarze wiedzieli wcześniej że Maja jest owinięta pępowiną czy dopiero gdy się urodziła?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Limetka nareszcie gratuluje i całe szczeście że Majusia zdrowa no ale tez mnie dziwi czemu lekarze nie sprawdza jak już jest ciąza przenoszona czy dzidzia nie jest czasem owinięta pepowiną ale musiałaś sie nadenerwować ;( duzo zdrówka dla Was dzielne dziewczyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
limetko gratulacje, ale przezycia.. czekamy na zdjecie Majeczki
jeju ja to na mysl o porodzie mdleje ze strachu, bylismy z mezem w szpitalu, polozna opowiadala nam o porodzie, pokazywala kleszcze i taki odkurzacz do wyciagania dzieci, jakas dziewczyna akurat miala skurcze i krzyczala a ja w taka panike wpadlam ze masakra zaczelo mi sie krecic w glowie, goraco mi sie zrobilo jakby ktos mnie oblal wrzatkiem a lzy mi lecialy same porazka jeszcze 9 tygodni!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
MamaNel myśl pozytywnie Zawsze możesz skorzystać ze znieczulenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
limetka gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mania23)
Wiking
hej dziewczyny obserwuje to forum od trzech miesiecy przeczytalam od deski do deski jestem tu nowa - w Norwegii od kwietnia. wszystkim mamom gratuluje serdecznie pociech i szczesliwych rozwiazan. mam taki problem nie wiem czy bedziecie w stanie mi pomoc. otoz jestem w 16 tygodniu ciazy i mialam robione usg i lekarz mi powiedziel ze dziecko jest rozwiniete wymiary sa prawidlowe i ze mna jest wszystko ok tylko w glowce dziecka widzi mala ilos plynu lub torbiela. ale nie jest pewny i skierowal mnie na powtorne badania . jestem cala spanikowana i nie wiem co robic. moze ktoraz z was spotkala sie z takim przypadkiem???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok