Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Niusia ale masz pięknego synka ja dopiero czekam na mojego i juz doczekać sie nie moge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Emilek po jedzonku))

W nocy przesypia 5 godzin, budzi sie kolo 6 na jedzonko i dalej idzie spac i potrafi tak do 10 , potem 2 lub 3 godzinki aktywnosci i znow spanko .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
marzenie dziekuje tak rzeczywiscie to taki mój maly królewicz Wy wszystkie tez sie doczekacie ciekawe kiedy limetka wkońcu urodzi dzidziak trzyma ją w niepewności a tak wogule to jest jakaś mama w okolicach Lilleaker?? Bo nikogo tu nie znam i nie mam sie nawet do kogo odezwac a mój książe jeszcze mi nie potrafi odpowiedziec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
Aleks jest cudowny piękny uśmiech jak aniołek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ale slodki ten Garbriel marzenie,widze,ze ranny ptaszek z Ciebie Mnie Julka wykonczy chyba. Dzisiaj to prawie plakalam w nocy. Budzila sie co godzine i albo jadla albo musialam ja przebrac bo byla mokra po pachy. Chyba musze znowu kupic wieksze papmpersy, bo te co teraz uzywam chyba za male juz sa. Co do zwolnienia,to mam nadzieje,ze nie bedzie problemow z pieniedzmi. Bo roznie to bywa. Pamietam jak moj maz byl na zwolnieniu. Raz placili na czas a potem dlugo nie. Trzeba bylo tam chodzic i sie upominac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
a cóz z tej Julci taki głodomorek...a duzo Ci zjada w nocy?? czy zasypia przy karmieniu i sie nie najada?? oj pamietam Gabcio tez był zawsze mokry...Pampers mi nie przemakal a z Libero tak ale jak juz kupilam Libero 2 to bylo juz ok
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga to masz małego żarłoczka w domu kurde ale wstawac co godzinę,wyobrażam sobie jaka zmęczona jestes;( no spac nie mogę i ogólnie te pobudki na siusiu i potem cięzko zasnąc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
a to ja i mój brzusio
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aleks az sie buzia śmieje jak widzę uśmiech Emilka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Niusia89 , no wlasnie je malo na raz i przez to sie budzi czesto. Dalam je butle,zeby sprawdzic i wyciaga 40 ml. To pewnie z cyca tak samo. W dzien zjada okolo 100ml i wtedy spi nawet 3 godziny. A w nocy po prostu zasypia przy karmieniu i nic nie pomaga budzenie. W sumie to je nawet nie otwierajac oczu. Jak ja przebieram to jest to samo. Nawet oka nie otworzy marzenie,wygladasz super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok