Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monika,na pewno wszystko bedzie ok Ja ide z Jula 29 do helsestasjon. A ja to juz nie wiem,jak to jest z tym mlekiem mamy. Niby najlepsze dla dziecka ale czy to prawda...? Siostra mojego meza ma 4 dzieci i wszystkie karmila piersia po 2 lata. I co? Kazde zaliczylo szpital po kilka razy. Nie ma miesiaca by ktores nie bylo przeziebione. Moja siostra w ogole nie chciala pic mleka mojej mamy. Wychowana na Humanie i okaz zdrowia. Moj brat znowu ssal cyca ze 3 lata. I czesto choruje. Wiec to chyba wszystko zalezy od dziecka Ja karmie Julke,bo mam bardzo duzo pokarmu. Na dobe to moge sciagnac nawet 2 litry Normalnie krowa mleczna No i Julka lubi moje mleczko. Chcialam jej dac Nan, ale plula strasznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga a z twoimi sutkami juz oki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,nie do konca Dlatego karmie tez Julke butla,bo nie daje rady tylko cycem. Niby sie zagoilo ale zostaly mi takie sine miejsca i to czasami boli jak cholera Jakas delikatna jestem czy co??? A tak powaznie to zawsze mialam tendencje do siniakow i zawsze ciezko mi schodza.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
limetka trzymamy kciuki moja koleżanka jak pojechała na wywołanie to cyganiła że brzuch ją boli i że jej strasznie ciężko już
dziewczyny co zrobić że mój synuś polubił butelkę?? kurcze próbuje na różne sposoby i nic, chciałabym żeby pił moje mleczko z butli bo czasem gdybym chciała wyjść to nie mogę bo dziecko chce cyca dzisiaj troszkę pociągnął ale niewiele może macie jakieś rady??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Ja to sie dzisiaj naczytałam o karmieniu piersia bo w pon ide na wizyte do połoznej i mamy rozmawiać o karmieniu ciekawe jak sie zrozumiemy napisze sobie pytania może bedzie łatwiej, tylko troszkę jak zwykle mam stresa bo ona chce do mnie mówic tylko po norwesku najwyżej bede tylko przytakiwać głową Aga to ja myślałam że cyce bolą może przez jakies dwa pierwsze tyg a potem to juz karmienie pikuś ale widac nie;( dziewczyny a piłyście duzo mleka w ciązy???? wiem że to nie ma wpływu na pózniejszy pokarm ale ja nienawidzę mleka i na sam widok mnie odrzuca czy może jednak powinnam sie zmusić chociaż w 3 trymestrze????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,ja czasami pol szklanki chlipne i to tyle. Po za tym mleko to silny alergen. Czesto w ogole nie mozna go pic. I w ogole nie ma wplywu na ilosc mleczka w cycuchach Ewelina,musisz kupic rozne butelki i prubowac. Mi Julka bardzo sie dlawila tommee tippee i nie chciala z nich pic. Ale Avent polubila i pije .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
oj masakra ja aga myslalm ze masz juz spokoj i nic nie boli;( oj coraz bardziej sie tego boje i chyba wolalabym karmic butla;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny, my juz w NO - szaro,buro i ponuro
Zuzia miala dzis zabawe w samolocie bo musialam ja trzymac do ludzi i do kazdego sie smiala i usmiechala i wszyscy do niej mowili
Co do butelek to Zuzia pije mleczko tylko z tommee tippee i z Aventa sie nie chwyci, Avent to tylko do herbatki , teraz mamy juz czas wolny bo mala od 19 juz spi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
napewno będę próbować może wreszcie mój szkrabek chwyci i będę prze szczęśliwa a jak by się tatuś cieszył że może synusia nakarmić, ho ho będę próbować zobaczymy czy się uda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ewelina moze sprobuj jakas najzwyklejsza butle najtansza czasem dzieci wola takie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok