Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Martynka moja mama przylatuje tu za tydzien praktycznie na caly lipiec , mala jeszcze nie ma paszportu a jeszcze bedzie miala za kilka tygodni kolejne szczepienie wiec tez trzeba odczekac, pozniej w sierpniu tu sie juz studia zaczynaja i sa egzaminy i dopiero we wrzesniu po egzaminach mozemy jechac

Co do rozstepow, ja sie smarowalam oliwka i nie mialam do czasu jednej nocy jak mnie mala skopala xD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tysia,tez mi sie czasami snia glupoty. To chyba normalne. A moja mama tez nie ma zadnych rozstepow,wiec ja tez mam nadzieje,ze juz ich nie bede miala. Tez smaruje sie oliwka. Mieszam ja z neutrogena czerwona bo mam sucha skore. I jak na razie jest ok. Piersi nie za bardzo ruszam,bo wzmaga to skurcze. Po za tym walcze od paru dni z przeziebieniem. Woda mi cieknie z nosa i strasznie slaba jestem. To juz 4 raz jak jestem w ciazy. Ale powoli przechodzi. I dobrze,bo mam dosc Do tego ten remont. Pokoj Juli gotowy. Ale na razie wszystko w nim stoi z naszej sypialni. Wiec dalej na chacie istny sajgon
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Moja mama rozstepow nie miala a ja dostalam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ja w pierwszej ciazy przytylam 28 kg :/ Teraz mam nadzieje ze nie bedzie tak zle. Jestem w 18 tygodniu i dopiero 1kg do przodu. Oj i rozstepow po pierwszej ciazy troszke mam na pupie Teraz smaruje sie tylko oliwka i jak na razie jest ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,bo moze dostalas skore po tacie Ja nie nabawilam sie do tej pory zadnych rozstepow, ale moja siostra w wieku 18 lat dostala po zwyklym schudnieciu. Ale ja jestem jakby skora zdjeta z mamy. A ona bardziej podobna do taty. Kalba,18 tydzien i tylko 1 kilo do przodu. To faktycznie malutko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
czasami nie ma sie wplywu na te paskudne rozstepy!nawet jak sie dba o czeste nawilzanie-bynajmniej smarowac sie trzeba-zreszta nie wyobrazam sobie teraz mycia bez pozniejszego kremowania bo mam tak naciagniete i suche cialo ze az wola o oliwke hehe.
ja przeziebienie mialam narazie tylko raz,ale bylo strasznie intensywne!2 tyg.sie meczylam,wogole nie spalam-okropne!a teraz to taki chyba znowu czas na przeziebienia bo mojego mezusia zlamalo cos-choc ma on sklonnosci do pociagania heheprzez alergie.
Do mnie rodzice tez przyjezdzaja w lipcu i mama do wrzesnia zostaje,tata do polski musi wrocic szybciej niestety.pozniej moj braciszek wpada do nas w zime wiec jest spoko.moze w miedzy czasie wpadnie siostra z mezem i szwagier ale to jeszcze nie pewne-choc mysle ze jak zobacza oliwke to beda chcieli wpasc.
A ja dzis na allegro zobaczylam takie CCCCCUUUUUDDDOWWWNE szydelkowe kompleciki-opaska,czapeczka,buciki i bolerko-no piekne po prostu-musze to kupic i mama mi przywiezie bo zwariuje jak tego nie bede miec hehe
Aga-mi remont zacznie sie od jutra...masakra,juz sie boje...ja lozeczka,wozka itp.jeszcze nie mam-juz jest wszystko zamowione-czekam tylko na przesylke.mam dobrze bo maz jest kierowca i moge z powodzeniem wszystko w PL kupic -nawet duze rzeczy a chlopaki z polskich firm przywioza mi to do domu.
becikowego jeszcze nie dostalam,a skladalam podanie w maju-nie wiem co jest-myslicie ze powinnam sie do nich przejsc i zapytac?czy to normalne ze tak dlugo trzeba czekac?ide miesiwo na grila marynowac-moje chlopaki kosza trawke wiec jak pogoda dopisze(a mam taka nadzieje)to moze w koncu skorzystamy z tego ze jest lato.buziaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Moja mama urodziła mnie jedną i rozstępów ma dużo na brzuchu. Ja mam dwoje ziemskich dzieci, jednego Aniołka i córę w brzuchu a rozstępów brak i oby tak dalej. I większości ludziom wydaję sie że moje dzieci to moje rodzeństwo tego już nie będę komentować.
Za mną 20tyg ciąży a przytyłam może ze 2kg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marta86,nic tylko cie cieszyc 2 kilo to super wynik. Jak Wy to robicie? Tysia,widze,ze Ty w podobnej sytuacjia jak ja. Nie opedzisz sie od rodzinki A z tym remontem to wesolo nie bedzie. Ale pocieszam sie faktem,ze niedlugo bede miala czysto i ladnie Na dniach jade do ikei po nowa kanape,przewijak i komode dla Julki. Lozeczko ma dojechac w sobote z Polski. Moj maz zamowil takie lozeczko kolyske. Nie wiem czy to dobry pomysl. Juz mu powiedzialam,ze jak nauczy bujac,to bedzie spal z przywiazanym sznurkiem do reki A z becikowym,to idz i sie zapytaj. Nawet norwezki mi mowia,ze z navem to jest zawsze ciezko i trzeba tam po prostu chodzic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
moj tato podobnie mial do nogi sznurek przywiazany i nas w kolysce bujal.ja kupilam lozeczko z opuszczanym bokiem,na tym mi zalezalo i na kolkach.moja znajoma z polski takie ma i sobie chwalila.a do ikei tez zajade bo komode musze kupic-ale ja mam blizej do bergen.nie chce mi sie bo nienawidze chodzic po ikei-dla mnie to strasznie niezorganizowany sklep-ale za to tani wiec sie oplaca.jutro pojde i sie zapytam w tym NAV-juz raz bylam i sie pytalam-kobieta powiedziala mi ze to jeszcze za wszesnie...bede ich atakowaczobaczymy czy to cos da.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tysia,gdyby nie te ceny w Ikei,to tez by mnie tam nie zobaczyli. Moj maz jest chory jak ma tam isc. Ja zreszta tez Ale jak mus to mus. Musze kupic pare rzeczy a w innych sklepach troszke to kosztuje. Troche udalo mi sie zaoszczedzic,bo jedna babeczka zmieniala wystroj domu i oddala mi za darmo duzo rzeczy. Ledwie je kupila 1 rok temu ale juz sie jej nie podobaly. To wzielam. Praktycznie nowe i do tego takie lepsze Ja to bym w zyciu za komode nie dala 4 tys . Wiec moge sobie kupic teraz nowa kanape za to Kurcze Tysia,a ja nawet nie sprawdzilam,czy to lozeczko ma opuszczany bok Bo jak nie to lipa troszke. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok