czasami nie ma sie wplywu na te paskudne rozstepy!nawet jak sie dba o czeste nawilzanie-bynajmniej smarowac sie trzeba-zreszta nie wyobrazam sobie teraz mycia bez pozniejszego kremowania bo mam tak naciagniete i suche cialo ze az wola o oliwke hehe

.
ja przeziebienie mialam narazie tylko raz,ale bylo strasznie intensywne!2 tyg.sie meczylam,wogole nie spalam-okropne!a teraz to taki chyba znowu czas na przeziebienia bo mojego mezusia zlamalo cos-choc ma on sklonnosci do pociagania hehe

przez alergie.
Do mnie rodzice tez przyjezdzaja w lipcu i mama do wrzesnia zostaje,tata do polski musi wrocic szybciej niestety.pozniej moj braciszek wpada do nas w zime wiec jest spoko.moze w miedzy czasie wpadnie siostra z mezem i szwagier ale to jeszcze nie pewne-choc mysle ze jak zobacza oliwke to beda chcieli wpasc

.
A ja dzis na allegro zobaczylam takie CCCCCUUUUUDDDOWWWNE szydelkowe kompleciki-opaska,czapeczka,buciki i bolerko-no piekne po prostu

-musze to kupic i mama mi przywiezie bo zwariuje jak tego nie bede miec hehe

Aga-mi remont zacznie sie od jutra...masakra,juz sie boje...ja lozeczka,wozka itp.jeszcze nie mam-juz jest wszystko zamowione-czekam tylko na przesylke

.mam dobrze bo maz jest kierowca i moge z powodzeniem wszystko w PL kupic -nawet duze rzeczy a chlopaki z polskich firm przywioza mi to do domu

.
becikowego jeszcze nie dostalam,a skladalam podanie w maju-nie wiem co jest-myslicie ze powinnam sie do nich przejsc i zapytac?czy to normalne ze tak dlugo trzeba czekac?ide miesiwo na grila marynowac-moje chlopaki kosza trawke wiec jak pogoda dopisze(a mam taka nadzieje)to moze w koncu skorzystamy z tego ze jest lato

.buziaki