Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
do halas , fakt,bylam na takim kursie Moj maz bardzo dziwnie zareagowal na ten ogrom piersi na ekranie Chyba mu sie nie podobalo Za duzo jak na jeden raz Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
czytam i sie zalamalam;( ja tez nie mam jeszcze tego numeru;( a czekam z tym dlatego ze za 2tyg mam slub no i wiadomo zmiana nazwiska;( nie wiem w sumie co teraz robic;(
ja myslalam ze to sie gora czeka 2tyg na wszystko;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No ze zmiana nazwiska jest troche problemu. Ja mam niby zmienione ale w rzeczywistosci wyglada to tak,ze folkeregister ma moje zgloszenie ale dalej nic sie nie dzieje. Tyle,ze ja mam wszystkie papiery i w sumie nie ma to wiekszego znaczenia. Aguss, wez pod uwage, ze zanim zlozysz wniosek o nadanie numeru po slubie, to moze minac sporo czasu. Slub za 2 tyg ale potem musisz czekac na wydanie nowych dokumentow w Polsce. I
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(kleopatra86)
Wiking
Biurokracja...na pewno tutaj też mają określone procedury i terminy do wydania nr personalnego... tylko jaki ten termin??
Co do szkoły rodzenia fajna sprawaja sobie zakupiłam piłkę do ćwiczeń i na youtube są pokazane ćwiczonka tylko że teraz muszę leżeć i nici z mojego wysiłku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kleopatra86, tez kupilam taka pilke i nawet jej nie nadmuchalam Mam remont od 4 tygodni i nic nie moge znalezc w domu. Tato mial przyjechac i mi zrobic wszystko szybko, ale moj maz zabral go do innej pracy i tak to sie ciagnie. Jeszcze salon zostal. Bylam dzisiaj na zakupach. Dokupilam reszte ubranek. Teraz tylko musze to przeprac i spakowac do torby A co do biurokracji,to faktycznie nie jest latwo. Ale w Polsce tez nie jest lepiej. Tez trzeba sie nachodzic,zeby cos zalatwic Kleopatra, czemu musisz lezec? Az tak zle jest?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
sama juz nie wiem co mam robic;( koszmar jakis z tym;( gdzies przeczytalam i moj narzeczony tez sie dowiedzial ze niby nie trzeba miec tego numeru wystarczy ze sie jest na ubezpieczeniu meza ale czy to tak naprawde jest;( podobno na taki numer powinno sie czekac nie dluzej niz 6tyg miesiac i pol ale tez nie wiem ile w tym jest prawdy;(
oj ciagle lezenie to ci nie zazdroszcze ale lepiej dbac o siebie bo warto
ja to pewnie nie pojde na zadna szkole rodzenia i znajac mnie to nie bede nawet nic cwiczyc ale moze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Jak wezmiecie slub,to bedziesz mogla podlegac pod meza ubezpieczenie. Pozostaje tylko udowodnic,ze jestes jego zona. I tutaj jest Ci potrzebny akt malzenstwa z apostille. Lub nowe dokumenty i przetlumaczony akt malzenstwa na norweski. I wychodzi na to,ze dalej potrzebujesz czasu by skompletowac dokumenty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Wlasnie wrocilam ze szpitala, bede miala druga coreczke I prawdopodobnie bede miala cesarke, jeszcze bede musiala umowic sie na dokladna date rozwiazania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Gratulacje Kalba I juz tak szybko zdecydowali o cesarce?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(kleopatra86)
Wiking
A nie lepiej rodzić siłami natury?? ja bym chciała chociaż nie wiem co mnie czeka
Dziewczynki są śliczne mi się marzył synuś ale może w drugiej ciąży będzieale cieszę się niesamowicie z dziewczynki
Aga31 na ostatniej wizycie lekarz kazał mi leżeć jak byłam jeszcze w pl a ja dmuchając na zimne uważam na siebie. W 38 tyg ciąży będę szalała bo już będzie na nią pora...
Nioo to masz ciekawie w domkuwiem jak jest z remontami zawsze się przeciągają...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok