Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Witam Niusia89 Gabrielek sliczny
( nie wiem czy dobrze kojarze ale piszesz tez na forumnorwegia? )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monika,slodki ten Twoj synek Co do znieczulenia,to ja nawet o tym nie mysle. Moze zmienie zdanie w szpitalu Tysia,mnie to zaczelo pobolewac podbrzusze. Razem ze skurczami doprowadza mnie dzisiaj do szalu. Dobrze,ze mam wizyte o 14.30 u ginekologa. Zrobie sobie usg 3d przy okazji. Do tej pory to jakos tylko normalne mi robili. Ale to dlatego,ze przy wykrywaniu nieprawidlowosci takie normalne 2d jest najlepsze. Kurcze,nachodza mnie mysli,ze dlugo to Julka w brzuchu nie zostanie. Ale gadam do niej, ze dopiero za 3 tygodnie moze wylazic Moze poslucha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
kasiar12 tak pisze na forum norwegia i Ciebie tez z tamtad pamietam a Zuzia jest sliczna i te różowe ubranka....słodko wygląda pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
to w takim razie ja sie zastanowie nad tym znieczuleniem chociaż ja nie nawidze różnych zastrzyków pobierania krwi i tego wszystkiego chyba dlatego że wiem jak się to robi bo zaczełam studia w zeszłym roku ratownika medycznego tylko trzeba było na razie przerwać heh
hejo niusia gratuluje małego słodziaka:*
aga heh próbuj może posłucha zależy jaki ma charakterek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Niusia to dobrze skojarzylam nasza Zuzka wypchala sie na swiat o miesiac wczesniej
Aguss a znieczulenie na prawde polecam !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No i wrocilam od lekarza. Termin mi sie przesunal na 1 sierpnia. Julka spala na usg i ciezko ja bylo pomierzyc. Ale w koncu udalo sie. Waga prawie 2600 Glowka dalej ulozona w dol. Tysia,co do skurczy,to babka powiedziala,ze tak po prostu jest. Julka duza i to ona swoimi ruchami w wiekszosci powoduje spinanie sie miesnia macicy. Juz sama nie wiem co o tym myslec ale co ma byc to bedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
aga-ja juz naprawde bym sie zdziwila gdybym do 40 tyg.dotrwala....boli mnie brzuch,skurcze mam bardzo czesto,mimotego ze niby brzuch mam maly jak na ten tydz.ciazy to chodze jak pingwin-mam takie wrazenie jakby oliwka juz wpasowala sie tak nisko w kanal rodny i tylko czekam na kolejne sygnaly typu plamienie albo odejscie wod plodowych...tym bardziej ze z kuba szybciej skracala mi sie szyjka i musialam lezec(i rzeczywiscie lezalam),a teraz jak juz wielokrotnie pisalam jestem bardzo aktywna-co wieczor padam na lozko ze zmeczenia.mysle ze szybciej urodze choc chcialabym urodzic po 17 lipca bo moja mama wtedy bedzie u mnie-jak szybciej urodze to ja nie wiem-bede musiala kube zostawic z tesciem.
rzeczywiscie julka jest duza-fajnie ci ze wiesz ile wazy i wogole.ja moge tylko podejrzewac ze jest dosc duza bo kopie mnie niesamowicie mocno!albo jest taka silna po prostu.
witaj niusia89-fajnie ze jest kolejna osoba na naszym forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga- moja Zuzia miala 2600 jak ja ze szpitala wypisywali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
witaj Niusia Tysia mnie nie nacinali delikatnie popękałam ale tylko 2 szwy miałam, a zszycie wcale nie boli poprostu nie czuje się nic chociaż i tego się obawiałam. Wiecie co czytam o tym znieczuleniu i niewiem co mysleć wiem że się boicie, ale np ja nie chciałam tego. Pani która odbierała mi poród powiedziała że dla mnie i dla dzidzi będzie lepiej jak tego nie wezmę. Wiem że ból jest niemiłosierny ale do przeżycia, a jaka radość zobaczyc zdrowe maleństwo, i sama świadomość że ,, dałam radę bez żadnych wspomagaczy''-ale to już zależy od każdej z nas
kiedyś był poruszany temat lewatyw, więc jeśli mogę wam doradzić to poproście żeby jak najszybciej wam to coś zrobili mi pani zrobiła jak miałam 6cm rozwarcia i czasem czułąm skurcze parte, więc jak siadłam na kibelek, to już sama nie wiedziałam czy rodzę czy coś innego z mnie wychodzi wszystko byłoby wporządku ale gdyby była zrobiona wcześniej
Aguss nie martw sie na zapas i napewno się nie bój bo zobaczysz jak wszystko szybko pójdzie
a dziewczyny ja przyspieszyłam swój poród dwugodzinnym spacerkiem, fakt zmęczyłam się ale nastepnego ranka wody odeszły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
<3
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok