Na pewno w twoim "odmienionym" stanie nie jest latwo poradzic sobie z samym soba i z otaczajacym nas swiatem i codziennymi obowiazkami
- ale to juz blizej niz dalej rozwiazania
Bardzo sie ciesze, ze tak dobrze ci poszlo na tym spotkaniu - BRAWO
A wogole to musze sie pochwalic tym, ze mam moja pierwsza polska uczennice
Przyjechala do mnie z sasiedniej kommuny i mam nadzieje, ze jej sie spodobalo i bedzie juz regularnie uczestniczyc w zajeciach no. w mojej szkole.
Nie mowimy po pl. w czasie zajec ( tylko jezeli nie da sie czegos wytlumaczyc po no. ) i bardzo cieszylysmy sie na przerwe - zeby sobie pogadac po pl. - a tu nici z tego bo niespodziewanie doszlo do nas towarzystwo No. no i doszlysmy do wniosku, ze bedzie No nie fajnie jak my bedziemy tak miedzy soba gulgotac po pl.

Bardzo sie ciesze, ze tak dobrze ci poszlo na tym spotkaniu - BRAWO

A wogole to musze sie pochwalic tym, ze mam moja pierwsza polska uczennice

Przyjechala do mnie z sasiedniej kommuny i mam nadzieje, ze jej sie spodobalo i bedzie juz regularnie uczestniczyc w zajeciach no. w mojej szkole.
Nie mowimy po pl. w czasie zajec ( tylko jezeli nie da sie czegos wytlumaczyc po no. ) i bardzo cieszylysmy sie na przerwe - zeby sobie pogadac po pl. - a tu nici z tego bo niespodziewanie doszlo do nas towarzystwo No. no i doszlysmy do wniosku, ze bedzie No nie fajnie jak my bedziemy tak miedzy soba gulgotac po pl.