1 NOK
.
Witam wszystkich Mieszkam w okolicach Oslo od kilku tygodni i niestety muszę przyznać że wolne weekendy mnie tu przytłaczają. Chciałbym poznać kogoś kto wie jak i gdzie można spędzić aktywnie czas, ...
Witam . Jakis czas temu przeprowadziłam sie ,z Strommen do Lorenskog na szczyt góry .Teraz jak ,to sie mowi szukam koleżanki /babki ,na wspolna kawkei plotki, w wolnym czasie od pracy i obowiazkow ...
Witam wszystkie Panie szukające fajnych wrażeń... Wiec tak jest nas czterech i szukamy Pan tylko do spędzenia miłego weekendu w jeszcze milszym towarzystwie czyli jakieś drinczki fajna muzyka i ...
Szukam osob ktore chca aktywnie spedzac czas w weekendy. Las, gory, namioty ,ognisko, nocne lazikowanie po lesie. W okolicach Oslo sa swietne tereny do lazenia. Spontan i inpiracje mile widziane.
Witam ...Szukam kobiety Oslo i okolice w wieku 30-40l na wypad na wyspy zielonego przylądka ( Boa Vista). Wyjazd 28.11 do 05.12. Opłacam cały pobyt ...paszport i strój kąpielowy wymagany
Tomzynski
02-11-2017 20:45
Są może tu jakieś dzoewczyny które mają ochote wyskoczyć na piwo w Oslo albo okolicy, pogadac i poznać się?
Justyna Gurzęda
02-11-2017 12:54
Ktoś z okolic Oslo ?
Hej Chętnie poznam nowe osoby, z którymi będzie można spędzić czas wolny i zapomnieć o jesienni Czy przy kawie, piwie w kinie czy wyprawie, bo warto się kumplować ;P
Poznam chętnie towarzystwo do spedzania wolnego czasu podczas tej jesiennej aury Jestem tu od 3 tygodni,mieszkam blisko Kristiansand
Mam na imię Marek.Mam 52 lata. Poznam miłą Panią Od 40 do 55 .Do Przyjaźni a może d stałego poważnego związku, Pozdrawiam. mój meil.interia374@poczta.fm.
ktos cos do miast ana impreze sie wybiera a nie chce isc sam ?
Przybyłem do Oslo jakieś 3tyg.temu z Warszawy i nie znam tu ludzi, a planuję spędzić tu trochę czasu dlatego chętnie nawiąże nowe znajomości. -kilka słów o sobie Mam 25 lat, jestem silnym i ...
Weronika Lewandowska
17-10-2017 21:39
praca dom praca dom ile moznaa ? jest ktos tu otwarty na nowe znajomosci ?
Przeprowadzilem sie do Sørum. Chetnie poznam milych ludzi z okolicy
Zapraszam do zapoznania www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/zycie+w+n...pani+pozna+pana.html
grzesiek Sliz
13-10-2017 21:38
Cześć i Pozdrawiam Grzegorz
Chętnie poznam osobę, która będzie podzielać moje zainteresowania i miała chęć je realizować. Pozdrawiam i liczę, że kogoś zainteresuje !!!
Jestem Szymon , mam 21lat. Mam poczucie humoru,inteligentny, interesuje sie motoryzacją i ogólnie ze mna wszystko i o wszystkim. Mieszkam w Norwegii pół roku a dokladnie w Porsgrunn. Szukam ...
Hej poznam jakas kolezanka na ploty i kawke okolice Drammen, Hokksund. Chetnie mlode mamy.
Witam, jestem 36 letnim mezczyzna, niestety pracoholikiem. Nie mam czasu na związki, Szukam kobiety atrakcyjnej, zdecydowanej wesolej inteligetnej. Spacer kolacja kawa drink. p.s. dobrze gotuje.
Hejka mam 18 Lat mieszkam w oslo z miła checia poznam dziewczyny. Priv
Niedawno przyleciałem do pracy w Haugesund. Pozdrawiam
Cześć dziewczyny!!! Jestem 28 letnią dziewczyną mieszkającą w Oslo dosyć krótko i szukającą koleżanek, takich z którymi można poplotkować, wyjść na zakupy, przysłowiową kawę, spędzić miło czas. ...
Cześć, witam. Czy znajdzie się tu osóbka z dobrym poczuciem humoru i chwilą czasu na spotkanie przy piwie lub kawie na terenie Oslo? Przeprowadzając się tutaj nie sądziłam, że tak ciężko jest o nowe ...
grzegor filipczak
01-10-2017 07:36
Witam wszystkich, za miesiąc mam po raz pierwszy jechac do pracy w Norwegi, niestety aż do Harstad. Mamy tu moze kogos kto tam pracuje i mieszka i może mi nakreślić jak mniej więcej wygląda tam zima ...
Ktoś dziś coś w Haugesund?
Witam, nazywam sie Magda, mieszkam w Asker od nie dawna. Nie znam tutaj nikogo, dlatego chetnie zawarla bym jakies nowe znajomosci Jakas kawka, zakupy, silownia ? Pozdrawiam
AngelikaAngelika Nnn
28-09-2017 07:43
Hej szukam koleżanki do milego spedzenia czasu jest jakaś chętna ???
Miedzy 18-25 .
Post usunięty
Witam, od niedawna jestem w Oslo Stovner z synem 10 lat. Nie znam norweskiego. Szukam kogoś chętnego wybrać się czasem z nami na spacer. Zaczyna mi sie tu nudzić bez znajomych...
Czy znajdzie sie tu jakas dziewczyna z okolic Drammen ktora podobnie jak ja potrzebuje \"babskiego,, towarzystwa? W weekend napic sie drinka lub w tygodniu pogadac przy kawie najlepiej ...
czesc szukam kolegi cos potrenowac
Kto chętny na miłe spotkanie jestem mobilny!
artest
09-09-2017 22:27
Cześć, mieszkam w Oslo od 3 tygodni, w weekendy zwiedzam i podróżuje, chętnie poznam kogoś i się wspólnie powłóczę po nieznanych uliczkach.
KarolinaM11 M
09-09-2017 18:59
Wie ktos moze o jakiejs grupie w Lillehammer?
Krzysztof Jędrusik
07-09-2017 16:06
Witam ponownie Polonie pozdrawiam <3
Juliusz Paweł Krakowiak
06-09-2017 15:51
Cześć szukam nowych znajomości w okolicach Tromsø. Jestem tu od 2 tygodni, sam i się delikatnie rzecz ujmując nudzę strasznie, odezwijcie się
Witam, szukam znajomych w okolicy Jessheim. sam mieszkam w Nannestad Osiedliłem się na stałe i nie mam tu za dużo znajomych, a wiadomo ze nie zyje się tylko pracą..
Cześć jeśli tak jak ja czujesz się tu samotna (y), chcesz się poznać, porozmawiać, spotkać to napisz priv z miłą chęcią poznam nowe osoby. Razem zawsze raźniej.
Grzegorz jakiś tam
30-08-2017 06:23
Czy są tutaj jakieś samotne osoby po 40-tce, które mają ochotę na wspólne spędzanie wolnego czasu w większym gronie? Poznajmy się. W końcu do odważnych świat należy.
jurek699
27-08-2017 22:03
Witam! Pozytywnie nastawiony do życia młody człowiek zaatakowany przez samotność szuka dziewczyny, która miałaby ochotę wyjść na spacer czy basen ryby grzyby gdziekolwiek ... znajdę tu taką ?
Thug_Life Reaktywacja
26-08-2017 08:26
Siema szukam odpalonych osób do wspólnych wyjazdów na śnieżne szaleństwo. Jestem początkujacym snowbordzistą i chce zachłystnąć się sportem i pięknem Norwegi. Mam 31 lat dodatkowo wędkuje i lubie ...
Hey! Jestem otwarta na nowe znajomości! Z chęcią poznam sympatyczną koleżankę która będzie spełniała 2 moje wymogi! A mianowicie, wiek 18+ oraz mieszkanie/możliwość spotykania się w okolicach ...
Mateusz Łubian
21-08-2017 23:49
Mieszkam tu od niedawna i chętnie poznam kogoś z okolic do zabicia nudy
Siemka wszystkim szukam koleżanki, znajomej, z którą mogłabym pojść na kawę, pogadać, poplotkować pójść na zakupy ;d mieszkam niedaleko np Sørumsand, Lørenfallet, årnes , Aurskog. dziewczyny, ...
Szukam towarzystwa na silownie w Ski , Fresh gym. Czy jest ktos chetny sie zapoznac.
Czesc. Jestem tu nowy. Chetnie poznam nowych znajomych w Østfold i okolice Oslo/Lillestrøm. Pozdrawiam
Cześć jestem tu Nowy .. Poznam pozytywne, wesołe i sympatyczne osoby z okolic Sandefjord , Tønsberg okolic oraz Oslo. Zapraszam na pw. Pozdrawiam !
Hej . Odnawiam post.. Może znajdzie się jakaś osoba chętna na spacer, piwko albo kawę ?
Wybiera się ktoś na Geiranger w najbliższym czasie i ma wolne miejsce? Trondheim i okolice. Chętnie się dołożę i pozwiedzam. Im więcej ludzi, tym weselej.
Hej! Od nie dawna mieszkam i pracuje w Florø. Czy jest możliwość nawiązania z kimś kontaktu by się spotkać porozmawiac ciekawie spędzić czas wolny? Jeśli tak to proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam
Gdzie w promieniu do 100 km w jedną stronę od Lillehammer, są jakieś ciekawe miejsca warte zobaczenia? Np. Helvete, panorama Hafjell itd.
Szukam wyluzowanej koleżanki z którą mogła bym pogadać, pośmiać się, wyjsć gdzieś czy cokolwiek ;p (ja 26 lat) piszcie na priv
mirko78
06-08-2017 16:19
Mała Mała
29-07-2017 23:40
Od niedawna mieszkam na pograniczu Askim i Trøgstad... W weekendy siedze na wsi wiec, jak sa jakies dziewczyny chetne na kawke, ploteczki to piszcie
Konrad B.
29-07-2017 00:18