1 NOK
Cześć wszystkim, Dopiero co dotarłem do Norwegii i chętnie poznam ludzi z Lillestrom i okolic. Chciałbym urozmaicić czas spędzony tutaj np. wyjsciami na kawe,herbate, spacer, rower, wedrówki po ...
Hejo wszystkim! Czyyy ktoś byłby chętny na koncert Smashing Pumpkins dziś tj. 30.05.2019r. start godzina 19.30 ??
Hejo wszystkim! Czyyy ktoś byłby chętny na koncert Smashing Pumpkins dziś tj. 30.05.2019r. start godzina 19.30 ??
Cześć mam 17 lat i szukam dziewczyny żeby spędzić z nią czas, na spacer, do kina i tym podobne, szukam diewczyny na dłuższy związek z którą moge spędzić mile czas pospacerować oglądać filmy i inne ...
Poznam miła kulturalna dziewczynę na wspólne wyjście lub spacer. Jesteś zainteresowana czekam na wiadomosc
Cześć Jakieś pomysły na zabicie nudy w Stavanger ? Podkreślę tylko że wyjście do klubu bądź siłownia to takie dość oklepane juz... A może jakaś dziewczyna również ma ostatnio więcej wolnego czasu i ...
Chętnie poznam sympatyczną kobietę w wieku 45+ z Oslo lub okolic
Hej Jest ktoś chętny// chętna na wyjście do baru w jednym z wyżej wymienionych miast??) oczywiście weekend)
mam53lata szukam pania w Norwegii u ktorej zamieszkam i ktora pomoze mi znalesc tam prace,jestem z zawodu stolarzem budowlanym a z zamilowania ogrodnikiem samotny od 7 lat.
Cześć szukam koleżanki z dzieckiem w podobnym wieku jak mój synek 6 lat na wspólne spotkania i pogaduchy.Czy jest jakaś mama która się nudzi i chętnie się spotka serdecznie zapraszam do kontaktu ze ...
Szukam koleżanki Oslo i okolice
Jw ktos z Oslo aktualnie?
Jest tu w Bergen jakas miła dziewczyna dla której impreza na mieście to nie szczyt jej ambicji ?
Hej ludziska jest Tu ktoś z Ostrołęki
Siemanko Życie pokierowało tak , że wylądowałem w Arendal niektóre weekendy wolne . Wyjście oraz wspólne piwo mile widziane Pozdrawiam
Hej. Chętnie poznam mame z dziecmi w podobnym wieku. Okolice Stavanger. Nie znam tu nikogo,milo by bylo czasem z kimś wypić kawkę . Pozdrawiam
Cześć, szukam koleżanek na wspólne pogaduchy przy kawie itp. Jestem z Hønefoss Miło byłoby się poznać.
Poznam Panią samotną .Jestem po 50 tez jestem samotny.Do przyjazni.Pozdrawiam.
igi78 Marian
26-02-2019 13:37
witam poznam dziewczyne kobiete najlepiej z Drammen do rozmowy czy wypadu na miasto ktos cos to zapraszam
Witam, mieszkam 50 km od Bergen, chętnie poznam rodaków z Bergen lub okolic, mam 26 lat pracuje tu od półtorej roku. Pozdrawiam.
Cześć,jestem pierwszy raz w Halden. Ma ktoś ochotę gdzieś wyjść?
Poszukuje koleżanki z która mogła bym pogadać, pożartować, wyjsć na miasto na kawkę lub na piwko co kto lubi ;p
Mariusz Kuliński
20-01-2019 19:27
Czesc Chetnie poznam nowe osoby z okolic Jessheim moze byc tez Oslo. Wszystko byle by sie nie nudzic w weekend w domu.
Marcin Tubielewicz
20-01-2019 11:10
Szukam dziewczyny zeby sie spotkac, pogadac wyjsc gdzies razem . Jestem milym i poukladanym chłopakiem i mam 24 lata .
Szukam chetnej osoby na wspólne treningi w podobnym wieku na siłowni Fintess 24 znajdujacej sie na Storo od stycznia.Spotkania na siłowni wieczorami po pracy ok 3 razy w tygodniu.Moze ktos mieszka w ...
Witam,szukam koleżanki ,która też troszkę się nudzi wieczorami i w weekendy. Interesuje mnie zbudowanie fajnej relacji przyjacielskiej wspartej wzajemnym szacunkiem i...dozą dobrego humoru jestem ...
Witam bardzo serdecznie!(Okolicę Stavanger lub Sandnes) Szukam ludzi palącą się pasją lub hobby związane z fotografia i przeróbkami. Nie ważne czy amator(Ja jestem)czy profesjonalista. Szukam osób ...
Cześć wszystkim i czołem chciałem zapytać tak z technicznego punktu widzenia czy jest ktoś może z okolic Notodeen/ Konsberg kto chciałby się ruszyć i gdzieś się przejść po prostu ? Nie szukam ...
www.facebook.com/groups/2184194381847540/?epa=SEARCH_BOX Zapraszam do grupy na Facebooku dla młodzieży, idealna do poznawania nowych osób
hey. Masz troche wolnego czasu i ochote sie spotkać? napisz milo by kogos poznac najlepiej Lillestrøm ew. Oslo. pozdrawiam Paweł
Hei jest tu jakas normalna kobitka z ktora mozna by bylo wyjsc na kawe, zakupy, porozmawiac itp. Cos o mnie mam 27 lat, troche szalona i otwarta na znajomosci i ludzi
Czejsc długo już w norwegi
boj fra oszlo
02-12-2018 21:04
witam.poznam dziewczyne ktora chcialaby porozmawiac w wolnej chwili...o wszystkim i o niczym.mozliwe spotkanie w realu lub tylko popisanie przez neta,mieszkam w oslo .mam 30 lat.szukam ,,nudzacych ...
Cześć Spotkam sie z dziewczyną na spacer , wspólny film i cokolwiek innego co da Tobie powód do uśmiechu , mieszkam w Oslo Centrum. Jesli masz coś w sobie i masz czas napisz . Pozdrawiam ...
Cześć, nie tak dawno przeprowadziliśmy się całą rodziną do Horten i staramy się znaleźć tu nowych znajomych w podobnym wieku, moze też z dziećmi. Byłoby miło wybrać się lub zaprosić kogoś na kawę, ...
Czesc szukam kolezanki okolice Sandvika Oslo na kawe, pogaduchy, zakupy itp.
Marcin Mielnicki
24-11-2018 12:11
Hej. Jestem nowa w Oslo. Mam 20 lat i chętnie poznam dziewczynę w podobnym wieku na miłe spędzenie wolnego czasu.
Wita rodaków!! Mieszkam na Mortensrud z miłą chęcią poznałbym jakąś panią która miała by ochotę spotkać się wypić kawę pójść na spacer? pozdrawiam
Agnieszka Morka
17-11-2018 23:07
Dzień dobry! Czy znajdą się tutaj introwertyczne osoby, którym brakuje rozmów z drugim człowiekiem? Chętnie poznam więcej osób!
HejkaJesteśmy wesołym małżeństwem 40latków,mieszkających w okolicach Bergen.Chętnie poznamy pary lub małżeństwa,które mają ochotę wyskoczyć czasami pogadać, kręgle,pizzę i takie tam.Myślimy tylko o ...
Jesli cos Cwiczysz lub nawet nie a chcesz poboksowac, wyrzyc sie na silowni to, zaraaszam. Silownia czeka. Ja cwicze 2 razy w tygodniu kolo godz 19.00. Dzien spotkania mozemy dopasowac. Grzechu. ...
Cześć, Czy może są jacyś chętni na festival w Stavanger piątek - sobota? www.folken.no/folken/shows/tunghort-218/
Witam , szukam znajomych z okolic Sandnes, Stavanger 37lat
Heejkaa ! Moze ktos jest z okolic Kolbotn , Ski , Oslo i chetna/ny na spacer , kawe lub cos porobic aby nie zanudzac w domu , znajomosci zawsze spoko
Nowa w Ski i rodzi się pytanie: są tu jakieś dziewczyny z okolic Ski które są zainteresowane pozwaniem nowej osoby? Wypad na kawę, spacer czy pogaduchy
Cześć! Przeprowadzam się do Farsund ze Stavanger i fajnie byłoby poznać nowe koleżanki w okolicy... Trochę mało Polaków w Farsund ale może ktoś z okolicy ma ochotę na kawę, wspólny trening, ...
Cześć szukam koleżanki okolice Knarvik do wyjścia na kawę, spacer jestem tu nowa
Marta Gor
23-09-2018 16:30
Hej. Mieszkam w Oslo. Szukam miłego towarzystwa do rozmów a może i czasem do jakiegoś spaceru... Najlepiej kobieta ja 28 lat. Zainteresowane zapraszam na PW.
witam wszystkich chetnie poznam wegetarianina okolice Sandefjord zadbana lubiaca sport wycieczki spacery bez nalogow
Hei czy ktos chetny na kawe, piwo Sandvika i okolice, lub wypad do Oslo.
Dzis uaktywnilam na nowo moje konto po kilku latach
Elut Jens
01-09-2018 12:23
Poznam dziewczynę z okolic Oslo ;D mam 20 lat. Wiec jesli masz ochote sie poznac i wyskoczyć na jakiegos drinka napisz!;D
Proces aklimatyzacji w toku... szukam pracy i znajomych. Prawnik z wyksztalcenia, filolog sercem, manager z doswiadczenia zawodowego. Wyswietlaja polskie filmy w Oslo?
Hejka, szukam koleżanki z Oslo najlepiej z okolic Gamle Byen lub centrum. Cudowna pogoda więc można ją wykorzystać np na rowerach albo pikniku. )
kazikowa
12-08-2018 10:15