1 NOK
Cześć od niedawna jestem w Asker. Szukam sposobu na spędzenie wolnego czasu oprócz wedkowania i telewizji. Zna ktos okolice? Jest tu cos ciekawego?
Witam, mam 22 lata. Mieszkam od niedawna w Fredrikstad, chetnie poznam kogoś z Østfold do spędzenia wspólnie wolnego czasu.
Mieszkam w Jessheim, studiuje w Oslo wiec często tam bywam. chętnie poznałabym fajna, normalna koleżankę z która mogłabym pójść na kawę, zakupy, poplotkować i takie tam babskie sprawy
Cześć Nie tak dawno wyszłam za mąż i przeprowadziłam się nad morze (jeszcze to Polskie ). Pozostawiłam za sobą góry, lasy, wszystkich znajomych i środowisko, które znałam od lat dziecięcych. ...
Witam, szukam osób do aktywniejszego spędzenia czasu wieczorami. Bieganie , rowerek itp. Oslo i okolice
Zoket44
18-07-2018 13:53
Samotnosc w Norwegii tez tam macie ?
Witam, od ponad roku mieszkam i pracuję w Strømmen, w Norwegi już jestem 5 lat, szukam ludzi z okolic, z którymi można się spotkać, porozmawiać , wyskoczyć na piwko, pograć w bilarda, ping-pong, ...
Hej, przylatuje do Norwegii 26.06 chętnie poznam osobę chętną do spacerowania i zwiedzania. Mam 19 lat i zamierzam zostać w Norwegii 2/3 miesiące
Malolatuncio
29-06-2018 10:26
Witam serdecznie Czy ktoś potrzebuje czegoś z Polski? W poniedziałek przylatuję do Sandefjord. Mogę coś kupić \"po drodze\".
Cześć, przeniosłem się do Grimstad tydzień temu. czy jest ktoś chętny na grę w squash w Arendal lub Grimstad? znalazłem korty w obydwu miejscach ale chętnych / grających brak. Pozdrawiam, Radek
Witam. Czy możliwe jest poznanie kobiety z którą można poprostu porozmawiać i napić się kawy..?) Pozdrawiam Haugesund.
witam. mam 28 lat i dosc zycia w polsce zapieprzania za 3500 zl i psucia sobie zdrowia. poznam dziewczyne mieszkajaca w norwegi chetna poznania sie i moze czegos utworzyc fajnego
Witam Czy ktos z okolic Østensjø, jezdzi na rowerze?, enduro lub zwykly. Czy znajde kogos kto boksuje? Mam do dyspozycji sale z silownia. Poznam chetnie zwykla pare lub osobe. Podpisal 39latek
Cześć, przeprowadziłem się ze Stavanger do Drammen i zostanę tu przez dwa miesiące moze dluzej trochę jestem zagubiony bo kompletnie nie znam tego na pierwszy rzut oka pięknego miasta, szukam kogoś ...
napiszcie do mnie priv prosze midoko@o2.pl
Hej, jestem tu nowa i szukam znajomych z Ringerike. Pozdrawiam
hei! Szukam ludzi, którzy podobnie jak ja wybierają się w region Azji Południowo-Wschodniej w lipcu 2018.
Dawid Kardas
21-05-2018 23:46
Chciałbym poznać kobietę z, którą można wyjść na spacer, pogadać pośmiać się.Jestem w Bergen. Póki co to tylko praca-dom-praca to jakieś szaleństwo. Więcej informacji na priv pozdrawiam
asdasdaad sad adasdas as asass a ? sadsad a
Lubiętobardzo
12-05-2018 09:26
Szukam bratniej duszy, kobiety na kilkudniową wyprawę motocyklem na północ Norwegii w terminie 30.06-03.07 2018. Jeśli lubisz przygodę i motocykle na pewno się nie zawiedziesz. pełny kosz pokrywam ...
mam 53 lata, stanu wolnego wykszt.nipelne wyzsze 179cm, wysportowany zainteresowania : sztuka( nr1 to muzyka), kosmos, majsterkowanie jestem w oslo lecz moge s przeprowadzic posiadam duze auto ...
Hej!! Mam na imię Karolina, mam 26 lat i mieszkam od roku na zadupiu w Nannestad (niedaleko Jessheim) z chłopakiem, oprócz owiec nikt tu nie żyje, same pola ;p ciężko tu kogoś poznać (szczególnie ...
czy tylko ja czy może ktoś jeszcze w świeta ma ochotę rusyc tyłek?
Jestem osoba pracujaca i szukam jakis nowych twarzy do znajomosci. Mam 25 lat.
Witam mam na imie Mariusz Czy znalazła by się moze jakaś miła sympatyczna kobietka która miała by ochotę się poznać nawiązać jakis kontakt porozmawiać jestem tutaj krótko szukam nowych znajomości
Jak w Bergen z imprezmi?
dsfasfsd
Witam szukam kolezanki do rozmow chetne prosze podac maila odezwe sie
Chętnie poznam sympatyczną i dojrzałą przyjaciółkę z Oslo i okolice . Wspólne spędzanie czasu ,wycieczki . Jeżeli nudzisz się w dni wolne od pracy to odezwij się .
Siema, Jestem w Haugesunbdzie przez najblizszy miesiac/. Jakby ktos chcial mi wieczorem pokazac miasto. Pojezdzic na rowerze lub cokolwiek to prosze o kontakt.
Szukam sympatycznej dziewczyny z którą będzie można wypic kawę, porozmawiać o wszystkim i o niczym, zrobic coś niekoniecznie wybitnie madrego i aktywnie spędzić czas Jeśli chodzi o wiek to bez ...
witam. jestem miłym i podobno przystojnym 28 latkiem który chciałby się spotkać na kawe i spędzić kilka miłych chwil w towarzystwie starszej od siebie kobietki czy jest tu jakaś Pani która miała by ...
Hej, szukam kolezanki z ktora mozna porozmawiac, pojsc na kawe czy wyskoczyc gdzies indziej. Mam 20 lat wiec osoby raczej w podobnym wieku. Skierowane tylko do dziewczyn, sorry faceci okolice Oslo!
Cześć. Szukam koleżanki z Oslo i okolic z którą będę mógł spędzać nadmiar wolnego czasu. Pogaduchy, sport i rekreacja, rozrywka, spacery, wspolne zwiedzanie, cokolwiek co urozmaici czas na ...
Hej, szukam kogoś chętnego do wyjścia na piwo\\kawę\\do kina w okolicach Sandnes i Stavanger Kobieta, 27 lat
Cześć Jestem w okolicach Oslo i chętnie poznam kogoś z kim nie będę się nudził. Dziewczyny piszcie A na pewno swoją osobą się odwdzięcze.
Witam. Mieszkam w kongsberg od niedawna I nie znam w tym mieście żywej duszy. Chętnie poznał bym tutaj nowych ludzi. fajnie by było mieć z kims sie spotkać i pogadać w okolicy. Pozdrawiam
Szukam chetnych na lazenie w wolne dni i urlopowe z plecakiem i namiotem. Mieszkam w Oslo. W wolne dni chodze z plecakiem po gorach i okolicach. Spie na hytach lub w namiocie. Mam chcec w ten ...
Mam 23 lata. Mieszkam w Sola. Integracja Jestem tu od 5 miesięcy, sam jak palec, brak praktycznie znajomych. Cieszyłbym się gdyby ktoś chciał dzielić wolny czas ze mną, spacery, rozmowy. ...
michal j
18-02-2018 22:27
Chetnie poznam jakąs koleanke lub kolege z Drammen , do wspolnych wypadow na miasto itd . mam 24 lata
Hej, jasne czemu nie.
Hej, są tutaj może jakieś osoby z Molde, które mają ochotę wyskoczyć na piwo, albo pójść na kawę, poznać się i pogadać?
witam. czy jest jakas dziewczyna do 40 lat z okolic soli która chciałaby wypic kawe ze mną?
jfdguhxdufhug
Przemysław ...
08-01-2018 00:13
Witamy.Mieszkamy w okolicach Sandnes,szukamy \"normalnych\"znajomych z którymi mogłybyśmy wyskoczyć na kawę,pizzę ewentualnie jakieś piwko Nie interesują nas znajomości typu sex przygoda. ...
Cześć. Niedługo wyjeżdżam do Norwegii na najbliższe kilka lat. Jestem w 6 mies ciąży i chce tam urodzić. Jestem też w trakcie kończenia technikum i rezygnuje z matury. Powiedzcie mi jak to może ...
Jak w temacie.....Ja 40 latek.Poznam fajną zainteresowaną miłą znajomością...Pozdrawiam Honefoss i okolice
Hej, niedługo planuję przeprowadzkę do Norwegii. Chętnie poznam ludzi w podobnym wieku, z okolic Oslo, Larvik, Drammen, Bergen (jeszcze nie wiem gdzie mnie wywieje ) najpierw do internetowych ...
Hello