1 NOK
Poznam sympatyczną kobietę w Norwegii, nie wiem czy tu wg można poznać wolną Polkę?
Może jakaś Pani ma ochotę na kawę w Trondheim?
Witam poznam miłą osobę, Po prostu jeśli jest tutaj ktoś ,kobietą,, szukając rozmowy koleżeństwa i kawy,,Proszę napisz ja jestem z okolic Sarpsborga.Miło by było z kimś porozmawiać.Mam lat 45 ...
Witam. Od jakiegoś czasu mieszkam w Drammen pogoda w końcu się zrobiła więc mam pytanie czy jest tutaj w mieście jakaś samotna dusza na wspólne spacery itp.
Jestem dojrzalym samotnym mezczyzna z odzysku poznam przyjaciolke wspolne spadzanie czasu nie tylko praca czlowiek zyje ,moze grasz na tych samych strunach ,plaza,woda,natura,wypady w ...
Chętnie poznam kogoś z okolic Drammen i Asker
Naturysta Varmt
30-05-2021 22:32
Jakie cechy urody sprawiają, że kobieta jest atrakcyjna? Zadbane włosy, zrobione paznokcie, czy długie rzęsy? naturalnerzesy.pl/
Jest tu ktos z Torunia, kto chcialby pomoc mi zorganizowac grila zapoznawczego dla ludzi z Torunia w Oslo? Dobry pomysl? Tak mnie cos natchnelo po tych wszystkich latach tutaj...
Poznam kobiete rownie samotna ,kawa,spacer,gril,plaza wypady za miasto
Hej Szukam miłych znajomości (bez podtekstow) w okolicach Oslo,Jessheim na wspólne spędzanie wolnego czasu..
Co tam słychać dziewczyny z Oslo Piszcie bo nudy,..
Witam poznam panią okolicę Halden ,Sarpsborg,Fredrikstad. Po prostu kawa spacer..Jestem tu bo czuje się samotny...zapraszam jeśli Pani też tak się czuje jak ja to ..porozmawiajmy..
Danielropela Ropela
08-04-2021 06:44
Chętnie poznam się z kimś miłym, jestem od niedawna w Oslo, nikogo tu nie znam...
Strasznie nowy Jakies porady?
Zaprzyjaznię się z sympatyczną kobietą w wieku 50+ z Oslo lub okolic . Mieszkam w Sandvice .
Jesień
11-02-2021 17:00
Szukam samotna kobietę chętnie dluzsza znajomosc
Poznam fajna kobietę z oslo lub okolic.
Jesień
06-02-2021 22:32
Czołem Rodacy. Postanowiłem założyć, tutaj konto ,ponieważ chciałbym poznać hmm np Kobietę do wspólnego spędzenia czasu .Nie szukam tu dziewczyny do łóżka bo wiadomo ,jeżeli chodzi o te sprawy to w ...
Dobry wieczór. Hmm teraz tutaj założyłem konto i postanowiłem dodać ogłoszenie. Mężczyzna przed 30-stka singiel, chętnie poznam dziewczyne z Oslo i ok w celu normalnej znajomości. Nie szukam tu ...
Dziewczyny z Bergen
Czesc. Dwóch chłopaków ma wolny piątek, sobota, niedziela szukamy ,kogoś kto chciałby z nami wybrać się gdzieś pozwiedzać Norwegię. Myślimy o Bergen, Stavanger, Ålesund ,ale konkretnie to nie wiemy ...
Hej mam 29 lat, mieszkam w Oslo i chętnie poznam Pania do czego to razem moze zdecydujemy. Jestem singlem
Poznam panią.Owszem po prostu porozmawiać, pośmiać się i spacerować Halden I okolice . daniel.ropela@o2.pl.Pozdrawiam
youtu.be/XXYlFuWEuKI
Chętnie poznam Panią w każdym wieku do spędzenia wspólnie czasu. Może być spacer,wino bądź wspólna noc. Mam 30 lat mieszkam w Oslo, mogę dojechać
pan mieszkający w Polsce pozna samotną panią mam 60 lat 186 cm 80 kg szatyn z zawodu jestem lakiernikiem samochodowym pracowałem już w Norwegii dwa razy u polaka za drugim razem mnie oszukał podoba ...
Witam. Poznań miła panią do miłego spędzania czasu ️
Hej, Poznam nowych znajomych Oslo i okolice
Wojciech , Stanisław Domagała
18-12-2020 20:10
Cześć, Nazywam sie Mateusz, mieszkam w Oslo. Chętnie poznam Panią do wspólnego spędzania czasu, rozmowy, spacery, herbatka etc. ) Pozdrawiam.
Szukam osób w wieku 18-23 do wyjścia, zabicia nudy i porobienia czegoś w Oslo.
Milego dnia
Cześć Z miła chęcią Cię poznam , możemy pójść na spacer wypić dobra kawę .., ja mam na imię Wojtek i troszkę starszy jestem od Ciebie ( mysle zo to nie będzie problem) ponieważ mam 42 lata,, ...
Hej, mam 28 lat, w Norwegii od 13 lat, niedawno nabyłem mieszkanie w Drammen i chętnie poznam rodaków w mieście . Szukam osób do pogadanek, wspólnego treningu czy wyskoków na miasto/wycieczkę etc.
mart enty
09-10-2020 23:42
Jolka Jolka, pamiętasz, lato ze snów... Gdy mówiłaś, tak mi źle
Zapraszam na kawke lub Herbatke lilestrom zawsze cos innegoa nie tylko Praca.
Hej, chętnie poznam dziewczyna która miała by ochotę spędzić czas w miłym towarzystwie
Poznam fajno dziewczyne. Okolice lillestrom zapraszam na kawke. Po prostu na mily wieczur. A nie tylko praca. Jestem z poczuciem chumoru
Pozna fajno Kobiete. Milo. Bylo by inaczej czas spedzic, nie tylko praca zapraszam na kawke illestrom.
Część u czołem! Szukam osoby z okolic Jessheim która bylaby chętna na spacer, herbatę, planszowki, łyżwy i pogaduchy. Płeć i wiek nie ma znaczenia. Ważny jest otwarty umysł
adi1610
27-09-2020 20:28
Ktoś chętny dziś? szukam kolegi TRONDHEIM ,DAWID
Poznam z okolic Hamar.
Hej mieszkam w Trondheim,chetnie poznam fajna dziewczyne do spotkan wspolnych spacerow i co tylko zechcesz mam 29l zapraszam na priv
48 lat. Samotny, mieszkam sam szukam samotnej. Wiek nieistotny. Tel. 47263924
Witam Piszę tutaj ponieważ w ogólnym zniknie ze względu na brak możliwości katalogowania po dacie... Wybieram się jutro na kajak w okolice Oslo, maksymalnie 40 km, wyjazd około 12.00 Mam ...
hej , mam na imie Konrad i nie całe 20 lat , przyjechałem do Oslo żeby coś zarobić, ale nie oszukujmy sie pozwiedzać i miło spędzić czas... wiec dlatego wstawiam tu post <poznam miłą ...
czy jedzie ktos z oslo do polski i ma wolne miejsce miedzy 15 a 2o lipca
Pora się ustatkować
Poznam koleżankę na spacer i pogaduchy wieczorne
Poznam koleżankę na spacer i pogadychy wieczorne
Narty, deska, imprezy, motory sporty extremalne, drifty supermoto, crossy, skutery skoki, ścigi, siłownia, golf. Chętnie poznam jakiegoś zioma z okolic Jessheim o podobnych zainteresowaniach, ...
Krzysztof Sawicki
01-06-2020 08:55
Jeśli nudzi Ci się wieczorami bądź weekendami daj znać. Możemy razem miło spędzić czas
Cześć jestem kamil 30l mieszkam w Trondheim i szukam kolegi do spotkań wiek bez znaczenia pozdrawiam.
rafiii jaki
24-05-2020 23:29
Poznam milą Panią wieku 30-45 lat z okolic Haraid
Szukam relacji na stałe. 40lat, z poczuciem humoru Viken/Oslo/Østfold
Zapraszam.na kawe i spacer. Porsgrunn
Danuta Maria
07-05-2020 15:31