1 NOK
Ktos chetny by się poznać ewentualnie pogadać ileż można z tymi Norwegami
Jak w temacie siedzeń z kuzynem na robocie w holmestrand a ze jutro wolne można się poznać wypić coś kulturalnie a później się zobaczy może jakaś impreza: ) pisać na priv jak cos
Zygmunt Szafa
10-04-2017 00:14
Ktos chętny na spedzenie soboty wspólnie? Oferuje flaszke lub piwo polskie jestem z kuzynem na robocie a ze jutro wolne można się poznać pojechać razem na imprezę cokolwiek jak ktoś chętny pisać
Cześć! Są tu polsko-norweskie pary, najlepiej mówiące po norwesku na codzień? Chętnie byśmy kogoś poznali, myślimy, że może być zabawnie wyjść razem na drinka itp. Mamy 26 i 29 lat, mieszkamy w ...
Gdy się kola kręcą wszystko jest jak w filmie...
Hejo mieszkam od niedawna w Sandefjord i chętnie poznam koleżanki. Kawa/piwko/spacer? Jestem zmotoryzowana, mogę gdzieś podjechac
mario1988
31-03-2017 11:37
Zacna piosenka milordzie ;p
Chetnie poznam ludzi z okolic Bergen. Podrawiam
Witam czy sa tutaj osoby z okolic Asker Slemmestad, ktore chcialyby w wolnym czasie chodzic na fitness ?
Zastanawiam się, czy jest tu jakaś młodzież... znajdzie się? ciekawi mnie to, najlepiej z Oslo
poznam fajną dziewczynę na spacery z oslo
Pierwszyb raz tu jestem i kompletnie nie mam tu z kim wyjść , posmiac sie czy pogadac mam 17 lat .
Wybieram się kamperem w MAJU LUB CZERWCU do Norwegi Szwecji i Dani z zamiarem zwiedzania jeśli jest ktoś kto lubi podrożę i ma czas Zapraszam
Alina Liro
20-03-2017 13:17
Witam c: Chciałabym poćwiczyć z kimś norweski. Miło by było by osoba ta mogła poprawiać moje błędy c: Dzięki z góry!
Siemanko, jestem tu nowa na forum i w Norwegi, szukam nowych znajomości pozdrowionka
Jak w temacie. Mile widziane sa osoby w podobnym do mnie wieku, 20 - 26 letnie. Prosze o wysylanie wiadomosci prywtanych
Jak w temacie , poznam ludzi do wspolnych wypadow na miasto . Pozdrawiam
Maciej.Maciek
14-03-2017 01:30
Hej poznam koleżanke najlepiej z okolic gjerdrum lub skedsmokorset, klofty , jessheim, lillestrum , lub oslo moj nr kom to 967 23 499 sebastian.gjerdrum@gmail.com
magdalena67
12-03-2017 12:41
Witam poznam Panią z Tromso
Ktoś może się nudzi ?
magdalena67
09-03-2017 11:34
Witam, szukam kobiety do stałego związku z okolic Oslo ale nie koniecznie ja 39l samotny
Czesc jest tu ktos z Narvika lub okolice ?
kat2603 Nolty
08-03-2017 20:29
Szukam pani co z miłą chęcią porozmawia.
Szukam Polaków w okolicy Bygstad 6977 proszę o kontakt . Mam kilka pytań . Z góry dziękuję . +48 531288701
Miłego weekendu życzę Wszystkim.
Szukam osoby w okolicach Jessheim, Dal, Råholt ktora szuka pracy i ktora chcialaby nauczyc sie jezyka norweskiego.
Witam, chętnie nawiąże znajomości z miłymi osobami z Oslo i okolicy PRIV
Witam. Mam 21 lat mieszkam w Asker i chętnie poznam nowych znajomych
Witam Mieszkam w Oppland od paru miesięcy,milo by było poznać nowe osoby i wyskoczyć z kimś na kawkę Pozdrawiam
jest jakis normalny i spokojny gej w Kongsberg lub okolicy?
Chcialbym poznac milych ludzi do wspolnych wypadow na miasto w Oslo. Jestem otwarty na propozycje wspolnego spedzania czasu. Wiecej na priv.
witam, jak w tytule szukam koleżanki. Ja wolny 31 lat zapraszam priv
Witam jestem 40 latkiem i szukam kochanki . nie chodzi tylko o sex ale żeby porozmawiać wyjść na spacer na piwko wyrwać się na wspólna wycieczkę
Witam wszystkich w grupie Moja Norwegia , właśnie dołączyłam do was i szukam kogoś z okolicy Sande I Vestfold , Svelvik .
Hej dziewczyny ! Jestem od niedawna tu w Norwegii(Lilestrøm) i niestety nie znam tu nikogo dlatego chciałabym poznać koleżanki, które miałaby ochotę wyskoczyć czasem razem na zakupy , kawę, ...
jesli mieszkasz w Kongsberg lug okolicy, albo gdzies - napisz
Poznam mila kolezanke z Oslo...zapraszam na priv lub toms14@wp.pl
Jacas
16-01-2017 10:26
Gdzie dzisaj sa imprezy w sandefjordzie orjetuje sie ktos???
gdzie w sandefiordzie impreza jest dzisaj??
Szukam fajnej dziewczyny na wspólne weekendy,Oslo,Drammen lub okolice.
hmmm...ktoś tu miał cukier na forum...o jest! www.mojanorwegia.pl/forum/view/5/nasze_s...y/419318/cukier.html
Kto z Harstad albo bliskie okolice?
krystian p
13-01-2017 19:05
witam poznam kobiete do milych spotkan mozliwosc wspolnego zamieszkania Oslo 47743138
Cześć, szukam jakis sąsiadów na Oslo Vest. Kogoś z okolicy co by można gdzies razem wyjsc, spacer, pub, hiking w okolicy, sporty itp. Jakiś czas temu sie przeprowadziłem i nie mam tutaj żadnych ...
pogawedka??spacer?? moze cos wiecej???
spacer?? pogawedka?? moze cos wiecej??
Poznam fajne panie z Tromso do zabicie nudy