1 NOK
Szybki 16- pisze do Was taki użytkownik ?
Dominik Mazurkiewicz
08-01-2017 10:39
Cześć, mam 25 lat i mieszkam w Oslo, poza pracą lubię po prostu gdzieś wyjść nie tracąc czasu na siedzenie w domu przed TV czy komputerem. W takim pięknym mieście jak Oslo dość często mam po prostu ...
witam, szukam kobiety, której brakuje bliskości i namiętności z okolic Lillestrom, Oslo, Jessheim.
Cześć. Czy ktoś z rodaków mieszka w Askim?
Hejka .szukam fajnej dziewczyny kobiety może być z dzieckiem do 35 lat z oslo lub okolicy mój tel.46573396
hejka .poznam miłą zgrabną dziewczynę kobietę może być z dzieckiem do35lat z oslo lub okolic cel stały związek
szukam fajnej dziewczyny z Oslo lub okolic do35 lat
poznam fajną dziewczynę tel46573396
Witam Forumowiczow Poszukuje pieknej wysokiej brunetki o piwnych oczach z Asker-Gdansk. Poznalem Cie dzis tj 23.12 na lotnisku kierunek Oslo-Gdansk, wylot z opoznieniem 14:45. Mialem ...
Tak jak w tytule poznam dziewczyne badz spoko kolezke zeby czasem gdzies sie wyrwac. Mieszkam w Drammen . Lubie dobry film.ciekawa rozmowe.dobra muzyke i fryttte
panna 40 lat mieszkam w Polsce szukam bezdzietnego kawalera domatora 37-43 lat powyzej 175 cm z kraju lub zagranicy na stałe majorka@onet.pl
Witam. Lubię podróżować, a nie zawsze mam z kim ... W takim razie szukam towarzysza/towarzyszki podróży. Z kimś zawsze raźniej. Kierunek do ustalenia.
Hej! Jestem nowy w Norwegi, więc chętnie poznam kogoś, z kim mógłbym wspólnie spędzač wolny czas - który nie ukrywam, zdala od rodzinnego miasta czasem bardzo się dłuży, szczególnie że pierwsze ...
Chasing my dreams.
Tak jak powyżej, szukam zgranej paczki osób w okolicach Tønsberg /Horten /Sem, na wyjście do kina, na kręgle, na piwo czy po prostu pogadać Wiek mało istotny, ja mam 19 lat, jeżeli ci to nie wadzi ...
wlasciwie wszystko jest w tytule
Hej , przeprowadzamy sie wlasnie do Vestmarki i szukamy nowych znajomych.Jest tu ktos z tamtych okolic?
samotny wolny szuka koleżanki, więcej na priv zapraszam.
Magdalena C
11-12-2016 11:01
z
Zapraszam do polubienia mojego fanpage na Facebooku \"Butik SheHe\" www.facebook.com/Butik-SheHe-386572014875339/ Wysyłamy ciuszki do Norwegii. Płacisz w koronach na konto norweskie. Co ...
Poznam dziewczyne Oslo
Witam, jest ktoś z okolic Porsgrunn?
Witam. Z chęcią poznam ludzi z okolic Bodø , Fauske . Niestety po półrocznym pobycie doskwiera nuda. Pisać wszyscy z okolicy chętni na piwko , itd może nie jestem w tym mieście sam Pozdrawiam
witam, wolny 30 letni brunet pozna kobietę z okolic Oslo, Lillestrom, Jessheim, Sorumsand. pozdrawiam.
Witam. Zapraszam wszystkich z Lorenskog do dołącznia do grupy na FB: Lorenskog Norwegia Polonia. Mam nadzieję, że grupa się rozrośnie i będzie łatwiej nam się poznać i umówić na wspólne spędzanie ...
Hej Dziewczyny! Jestem tu od niedawna a już dokucza mi samotność,chodzenie samemu na spacery stały się monotonne.Poznam z Sandnes lub okolic Dziewczyny z podobnymi problemami do moich.
Tak jak wyżej,szukam koleżanek w okolicach Tonsberg/Horten itp.Ja mam 19 lat,szukam znajomych w wieku 18-25
Hejka zima nas zaskoczyła. Ktos preferuje nz snowboard w tygodniu albo na weekend. Ps jak by ktoś chciał to zapraszsm plan góry albo decha
nn1 nn
19-11-2016 22:17
szukam kobiety do spotkan agnieszka 24l
Gabriela.zet
19-11-2016 20:48
Wiek 20-30. Oslo i okolice. Jak cos to pisac na priv.
Hej Zachęcam do wspólnych konwersacji, spotkań, planowania wspólnych wycieczek po Norwegii wszystkich posiadaczy obecnych lub przyszlych i pasjonatów samochodow elektrycznych. Podzielcie sie ...
Któraś kobietka w przedziale 18-23 byłaby chetna poznać się, pospacerować czy ogólnie spędzić miło czas. Drammen I bliskie okolice
Cześć dziewczyny! Szukam koleżanki/koleżanek z Drammen oraz okolic. Wspólna kawa, zakupy, pogaduchy, spacer Wiek? Nie ma większego znaczenia. Ja mam 23 lata ale bez problemu nawiązuje kontakty z ...
hejka wszystkim. szukam znajomych w okolicach ryen a nawet całe oslo, przecierz wszędzie mozna dojechać. jestem tu od końca listopada.oprucz ludzi z pracy to nie znam nikogo. chętnie poznam osoby ...
Hej wszystkim!!! Szukam nowych znajomosci w Kongsvinger i okolicy. Odezwijcie sie kto ma ochote!!!
Witam wszystkimch! Szukam znajomych z Kongsvinger i okolic. Samotnosc mi dokucza tym bardziej ze jestem na corobowym. Kto ma ochote nie sie odezwie. Pozdrawiam wszystkich!!!
chętnie poznam samotną panią mieszkająca w Norwegii
Poznam ludzików z okolic Lillestrom i Strommen na wypad na miasto czy piwko bo nuda aż wieje Ja rocznik 95\' także coś z okolic tego rocznika było by spoczko
Patryk æsj
05-11-2016 20:01
Dziewczyny piszta .... samotny warjat potrzebuje towarzystwa milej dziewczyny wiek od 29 do 36 lat
Witam poznam chętnie kobietę tak samo samotną jak ja która miała by ochotę spędzić miło czas wolny na spacerze lub dobrej kawie mam na imię sebastian i jestem z hugesund mój @ to ...
Może znajdzie się jakaś miła pani, która ma chęć popisania i spotkania Tak na poważnie.
Hej!Tak jak w opisie,szukam znajomych z Norwegii.Bardzo fajnie jak byłbyś/byłabyś z okolic Vestfold,to wtedy organizowałoby się jakieś wypady,wyjście na kawę,snowboard itp.Dobrze byłoby zebrać zgraną ...
Bartek323 Zawada
30-10-2016 18:38
Hej, jest tu ktoś z okolic Hareid / Ulsteinvik do pogadania, pokawkowania? Pozdrowionka, Ania
Szukam dziewczyny
Jestem w Norge dopiero od tygodnia i jestem ciekaw jak się tu żyje Wam, moim rodakom Pozdrawiam
Szukam kobiety do wspolnych spacerow i rozmow
Hej hej Rodacy jestem tu od niedawna, mam na imię Monika i mieszkam w Auli Pozdrawiam wszystkich
Poznam normalna dziewczyne z ktora mozna porozmawiac lub spedzic czas
Witam. Ktoś z okolic drammen Oslo ?
Poznajmy się to coś w sam raz dla mnie... Zapraszam wszystkich do zapoznania się nie gryze wiec walić do mnie drzwiami i oknami. Pozdrawiam
wychodze dzis wieczorem na piwko do centrum ktos chetny?