1 NOK
Małżeństwo mieszkające od 10 lat w Stavanger.Szukamy ciekawych osób do miłego spędzenia czasu po pracyWiemy co to kultura osobistaPozdrawiamy.
Piter333
20-03-2023 15:02
Witam mam na imię Artur chętnie poznam dziewczyne do wspólnych spotkań, rozmów a w przyszłości może związek?
Ktoś ma ochotę na wspólny spacer, wędrówke, poznawanie norweskich uroków natury? Wycieczki krótkie lub dłuzsze, jedniodniowe lub pod namiot, po lesie i w górach. Termin i miejsce do ustalenia.
Hej szukam drugiej połówki ja 43 lata szczupły miły sympatyczny szczery bez nalogowWaga
...tekst
Hejka...jestem trochę samotna i szukam kumpeli na pogaduszki, kawke i ploteczki, jest tu ktoś z okolic Trondheim, Storen kto też szuka towarzystwa?pozdrawiam Aga
Szybko poszło... nieaktualne
Cześć Dziewczyno jeżeli lubisz humor Walaszczyk myślę, że się dogadamy.
Chętnie poznam Panią, której tak jak mi doskwiera samotność. Może wspólny spacer? Rozmowa? Kto wie co jeszcze. Po prostu Przyjaciółki...
Witam. Jak w temacie, uwielbiam towrzystwo dojrzalych, zadbanych kobiet. Zapraszam do rozmowy! : )
Hej krótko zwięźle I na temat. Mężczyzna 31 lat kawaler pozna normalna dziewczyne do wyjścia gdzieś, poznania się. Ja jestem konkretny gość nie lubię kretactwa I pieprzenia głupot szczerość za ...
Poznam aktywną fizycznie kobietę Oslo. Może podobnie jak ja jesteś zmęczona towarzystwem tych samych ludzi z mieszkania czy pracy
Chętnie poznam dziewczynę do wyjścia na piwo(kawe) przeprowadziłem się do Moss
Siemka. Chętnie pospedzam wolny czas z chetnymi 24l. Okolice Drammen, lier
hej w czerwcu tego roku przeprowadzilam sie do Fredrikstad a bardziej dokladnie na Kråkerøy i bardzo chetnie poznam nowych znajomych bo czuje sie tu bardzo samotna...Przedzial wiekowy od 45 plus..
Agathe Braun
24-10-2022 01:43
Cześć poznam Dziewczynę z Bergen Okolice. Kawa Drink Spacer rozmowy, Szkoda czasu na Samotność
Witaj, poznam koleżanke.
Fajna babkę w odpowiednim wieku na babskie pogaduchy, wypady mniejsze i większe, chetnie z okolic Østfold. )
Cześć.Poznam Panią z Liiestrom lub okolic.Niezobowiązujące spotkania,może ktoś się bardzo nudzi.jakieś spacery,pogaduchy,wypad za miasto lub na kawkę.Jestem po 40ce i chętnie poznam normalną bratnią ...
Witam. Poznam koleżankę z Lillehammer, Mesnali . Może kawa , spacer ? Od tak żeby pogadać
mam doła w domu(jestem żonaty) i potrzebuje się oderwać o szarej rzeczywistości. nie pije i nie cierpię pijanych dziewczat.Jestem40+Zdjecie w profilu ,zapraszam.
Chciałbym poznać i zaprzyjaźnić się z sympatyczną kobietę w wieku 50 + lat mieszkającą w Oslo lub okolicach Oslo .
Margareth Madej
27-08-2022 15:59
. Szukam koleżanek
Szukam koleżanki na wypady po Stavanger.
Hejka...szukam kumpelek w okolicy Trondheim. Mam 34 lata, i szukam psiapsiółek...panom dziękujepozdrawiam
Cześć, poznam kobietę, Oslo
Ktos chetny,Kawa, spacer? Porsgrunn okolice.
Poznam panią 30 + której tak jak mi doskwiera samotnośćpozdrawiam
Ma jakaś Pani ochotę na piwko dzisiaj?tak na spontana Oslo
Hejka, z żoną szukam miłej i sympatycznej dziewczyn, bardziej dal żony
LukaszC Ce
05-02-2022 01:03
Jeśli masz ochotę miło spędzić czas , porozmawiać , zapraszam do kontaktu. Tylko poważne osoby.Arek.
Tomasz 30 Sms
20-01-2022 10:12
Człowiek czasem potrzebuje rozmowy , zrozumienia, dobrej rady, przytulenia się do kogoś i świadomości że może na kogoś liczyć w trudniejszych chwilach. Czy jest tu jakaś kobieta chętna wyjść na ...
Poznam Panią
Witam. Mieszkam w Norwegii od bardzo dawna i poszukuje polskich znajomych okolice Asker - Oslo - Drammen, najlepiej w wieku 18-20 lat. Jeśli ktoś by chciał się zapoznać to proszę pisać na nr 96747543
Czesc
Towarzystwa płci żeńskiej do współpracy na płaszczyźnie vertikalnej (ścianka wspinaczkowa) oraz na narty i wspólne wypady turystyczno - krajoznawcze poszukuję. 40+ i okolice norweskiej stolicy. ...
Poznam Panią.... Niezobowiązujące spotkanie... Lilestrom i okolice...
Cześć wszystkim, od tygodnia jestem w Bergen. Zacząłem tutaj prace. Chętnie pogadam z osobami z okolicy
Witam, czy posiada ktoś może pokój na wynajem w terminie 18-23 października? Całe dnie będę w pracy, będę potrzebowała miejsca żeby wziąć prysznic i się przespać. Najlepiej okolice Lillestrøm
pogaduchy,kawa, od 40 plus
Poznam panią z Drammen
Poznam dziewczynę w podobnym wieku
Poznam Pana w wieku 25-35 lat. Sogndal i okolice.
Witam, Szukam nowych znajomych z Oslo i okolic, chętnie 30+
Adi8406 Wawelski
28-08-2021 19:38
Cześć. Mieszkam w Asker od niedawna. Mam 28 lat. Jest ktoś chętny wyjść na piwo i pogadać?
Oliiwka29 Leszczyńska
14-08-2021 09:54
Sola i okolice .ktoś ....
Paweł Paweł
24-07-2021 22:46
Hej. Poznam koleżankę chętnie pójdę na spacer lub kawa cherbatka ja 39 lat. Rogaland
witam poznam porozmawiam spotkalbym sie z mila sympatyczna kobieta
Heja. Mam na imie Patryk mam 24 lata. Jest ktos chetny jutro pochodzic i wypic piwko czy inne trunki ? Ogolnie jednym slowem to czlowiek by cos porobil,wszyscy znajomi wyjechali a samemu to troche ...
Hej poznam miła Panią do wspólnego czasu przy kawie lub herbacie Sebastian 26 lat Pozdrawiam
Cześć poznam miła dziewczynę do rozmowy przy kawie lub herbacie Sebastan 26lat Pozdrawiam