1 NOK
Chętnie poznam fajnych ludzi okolice Jessheim i Oslo. Pogaduchy kawa etc.40plus
Szukam dziewczyny która uczy tańczyć
boj fra oszlo
01-05-2020 12:46
Jak w tytule - szukam polskich kolezanek w Hamra i okolicach. Mieszkam tu juz rok i nie znam zadnych polek. Teraz mam troche czasu wolnego i chetnie spotkalabym sie na kawe i plotki ...
Bezkoronyjeszcze
10-04-2020 00:53
Jeśli nudzi Ci się wieczorami bądź weekendami daj znać. Możemy razem miło spędzić czas
witam szukam mamusiek chetnych na spacerki i kawke najlepiej z okolic Lindeberg Klofa Frogner
Mozemy sie spotkac na kawe badz milo spedzic wieczor, mam nadzieje ze sprostam Twoim oczekiwaniom, mam 30 lat.
Witam Czy jest ktos moze tutaj na forum z Gdanska, Sopotu, Gdyni oraz z okolic trojmiasta ? Szukam do wspolnych kontaktow, rekreacji, gry w pilke i w koszykowke oraz rower bieganie i badminton. A ...
co słychać?
Cel ..spotkania kino wyjazdy domowki spacery kawa rozmowa....
Hei! Mieszkam w Oslo okolice Norstrand. Chętnie poznam koleżankę. Pogaduchy, kawa, zakupy
Piotraudi
08-02-2020 19:59
Cześć!! Mieszkam od roku w Drammen z narzeczonym. Szukamy normalnych ludzi żeby fajnie sprawdzić czas wspólnie . Wyjść na kawę, wycieczkę czy impreze
POZNAM KOBIETE DO MILYCH TOWARZYSKICH SPOTKAN WE DWOJE ELVERUM OKOLICE
Hey, Mam na imie Malgosia i mam 32 lata. Poznam kogos z Trondheim na wypad na kawe, bieganie, zwiedzanie miasta.
Adrian Jackowski
06-02-2020 23:00
poznam pana z trondheim
Jakaś kobitka może, chętna na drinka w Trondheim???
Jakaś miła kobitka chętna na wyjście na miasto Trondheim?
Poznam Panią osobę wolną ja sam jestem wolny Masz ochotę napisz ... może wspólna kawa... najlepiej kogoś do przyjażni , stałego związku. Mam 53 lata 177cm wz. szczupły.Pozdrawiam.
Witam. Chętnie poznam ludzi z okolic Høvik. Mieszkam w Norwegii od 6 lat a od pół roku właśnie w Høvik. Mimo, że mieszkam tu z rodziną to czuję się momentami samotna, nie mam zbyt wielu przyjaciół i ...
Chętnie zaproszę wieczorem, miłą panie na wypad w miasto Trondheim, mogę podjechać po ochotniczkę
cześć! ktoś chętny na kawę , spacer w Oslo lub okolicach ? trochę o mnie : zwariowana 30latka , lubię sport , historię , jestem fanką czytania książek i biegania. jeśli masz podobne zainteresowania ...
Jestem nowy w oslo i chętnie poznam tu kogoś pozdrawiam
mariola kubaszewska
03-01-2020 13:51
................xyz
Siemanko szukam dwóch dziewczyn które były na filmie PROCEDER W Ski rząd 9 miejsce 14 15 czekam na info
Nie sciemniam ze na kawe i pogaduchy i takie tam pierdoly...jasny przekaz .chetne i zdecydowane.ewentualny sponsoring.wiesz czego chcesz i chcesz sprobowac czegos innego?Jednarazowe spotkanie badz ...
Szukam kogoś do rozmowy o Norwegii niedługo będę tam mieszkać i może ktoś zechciałby mi odpowiedzieć na kilka pytan?
Witam
Hej, Poznam partnerkę do tańca, sportu, wycieczek małych i dużych i miłej rozmowy. Oslo i Østfold. Ps. Mam 35 lat. Pozdrawiam JBW
Poznam spokojnego chłopaka geja w Kongsberg lub okolicy. Napisz
Arthur112
27-10-2019 20:32
Hejka...jestem trochę samotna i szukam kumpeli na pogaduszki, kawke i ploteczki, jest tu ktoś z okolic Trondheim kto też szuka towarzystwa?pozdrawiam Aga
Lukaszlukasz111
13-10-2019 16:07
Hej szukam koleżanki do spólnych wypadów na kawę i wycieczki w trondheim i okolice ja mam 26 lat
Witam z miłą chęcią poznam kobietę w wieku od 20 do 30lat, jestem w Trondheim od 2 miesięcy, lecz nie bardzo mam z kim spędzać wolny czas, wyjść na kawę, spacer
Hej szukam kolegi jestem facetem chętnie się spotkam na kawę pogadać itd.Trondheim
Hej hej. Mieszkam w Oslo od kilku miesięcy, mam 20 lat i stwierdzam, że miło byłoby poznać w końcu kogoś w podobnym wieku i razem wybrać się na miasto, ciekawie spędzić czas. Lubię wędrować i ...
hei tam wybiera sie ktos na koncert.....arendalkulturhus.no/event/madrugada/
43 mily , wrazliwy , spontaniczny , bez nalogow , finsnsowo niezalezny ( firma , mieszkanie ) - i co ciekawe samotny - pozna pania ktora wposci troche swiezosci w moje puste zycie .. - chetnie ...
Hej, Jak w temacie, poznam kolezanki z Oslo lub okoloc na wspolne wyjscia na kawe,spacery itp. Pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia !
Hej, mam 25 lat chetnie poznam kogos z Bergen
Jacek Sztachelski
29-09-2019 12:47
Witam. Poznam miła i piekna kobiete z ktora by chciala zemna wyjechac do Norwegii, gwarantuje ze we dwojke pojedziemy Pozdrawiam
Karolina_karo
24-09-2019 06:45
Cześć , szukam kobiety/ dziewczyny która by chciała wyjść na kawę do kina na piwo bądź na wycieczkę krajoznawczą dookoła naszego podwórka albo coś więcej albo i nigdy więcej Pozdrawiam i miłego ...
Hejka Chętnie poznam ludzi z Oslo i okolic. Do pogadania, zwiedzenia miasta czy po prostu wyjścia na piwo/ kawę. Mam 25 lat, jestem pozytywnie nastawiona do życia i nie lubię nudy. Jeśli masz ...
Darek1929
20-09-2019 20:52
szukam kogoś do towarzystwa, rower, góry, kluby itp. okolice bergen, mam 18
Witam Może znajdzie się tutaj jakaś Pani chętna na wyjście na miasto Trondheim lub okolice
Hey można poznać koleżankę z sadnes na spacery kawę
Witam mam 54 .177 wzrostu.Szukam kobiety poważnie myślącej o zyciu i Poznam na stałe do Przyjażni .Nie interesują mnie przelotne znajomości,ani osoby w związkach.Chcesz dowiedzieć się więcej ...
Hej, przeprowadziłam się do Lillestrøm i szukam koleżanek w podobnym wieku ( mam 31 lat). Jeśli macie ochotę na kawę czy pogaduchy piszcie, z chęcią się spotkam.
Cześć Szukam osób na wypady rowerowe, zwiedzanie, wyprawy, kawę itp. Po prostu towarzystwa.
Adam197705
30-07-2019 08:02
Randka?
Adam197705
30-07-2019 08:01
Hej . Czy jest w Tonsberg kobieta lubiaca spacery, kawę i towarzystwo wesołego 44 latka? Pozdrawiam serdecznie. Mój email sasajuve@wp.pl
Adam197705
30-07-2019 08:00
Chcę usunąć tego posta
poznac pani z oslo lub bærum.mam 39l.mieszkam od 3l w oslo
Witam,a może jest ktoś z okolic Gjøvik?
Cześć mam na imię Marek, mam 29 lat i niedawno zacząłem pracę w Hammerfest. Czy jest tutaj ktoś kto mieszka w tym mieście? Jest jakieś miejsce gdzie spotykają się Polacy, gdzie można kogoś poznać? ...