Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam Koleżanek z Moss lub okolic - Norwegia

Czytali temat:
Mariusz Kucharski (308 niezalogowanych)
7 Postów

(jslk82)
Wiking
Cześć co prawda zwykle mam co robić, gdyż jestem mama 2,5 miesiecznej Mai ale gdy mam wolny czas a córcia zajmuje się tata ....fajnie byłoby sie z kimś spotkać, pogawedzic przy kawce czy wyskoczyć na zakupy. Ja mieszkam w Moss. Jeśli są tu fajne dziewczyny lub z okolic, serdecznie zapraszam i czekam na odzew! Pozdrawiam ciepło!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Łucja K
(Łucja)
Wiking
Hei Justyna mam do ciebie 33 km wiec jak cos to mozemy sie kiedys umowic na kawe
Pozdrawiam i milego weekendu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(jslk82)
Wiking
Cześć Łucjo byłoby super sie spotkać zwłaszcza ze teraz dni ponure i wieczory długie mozna sie jakiejś deprechy nabawic jest tylko jeden mały problem, gdyż ja mam tutaj taka mała dwumiesieczna iskierke i moze byc to trudne, zwłaszcza ze nie zawsze mam auto, jak mąż smiga do pracy. Moooze jakoś by to wykombinowal. Ale ze swojej strony zapraszam do siebie do Moss. Szkoda ze mieszkasz niby nie daleko ale jak to z bajtlem to juz mała wyprawa pozdrawiam cieplutko miłej niedzieli!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok