Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam dziewczyn ktorym nudzi sie tak samo jak mi - Norwegia

Czytali temat:
(710 niezalogowanych)
18 Postów

(Jarek89)
Wiking
Czesc nazywam sie Jarek i szukam dziewczyny z ktora mozna spedzac milo czas w nudne zimne dni. Jezeli mialabys ochote sie spotkac to moje namiary: 46557742 a jak nie masz nic na koncie to zawsze mozesz napisac na fb www.facebook.com/profile.php?id=100001362110304.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Jarek89 napisał:
a jak nie masz nic na koncie to zawsze mozesz napisac na fb www.facebook.com/profile.php?id=100001362110304.
Jarku nie zadawaj się z takimi gołodupcami.
będą z tego same kłopoty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów

(Kamień Jedenasty)
Nowicjusz
Jarek89 napisał:
a jak nie masz nic na koncie to zawsze mozesz napisac na fb www.facebook.com/profile.php?id=100001362110304.
JESTEŚ głupim , zadufanym Polaczkiem ! , któremu forsa na Mózg Padła .
Na miejscu PRAWDZIWYCH Dziewczyn z tego Forum , dał bym tobie taką nauczkę , że by tobie w pięty poszła , na długie lata .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Kamień Jedenasty napisał:
Jarek89 napisał:
JESTEŚ głupim , zadufanym Polaczkiem ! , któremu forsa na Mózg Padła .
Na miejscu PRAWDZIWYCH Dziewczyn z tego Forum , dał bym tobie taką nauczkę , że by tobie w pięty poszła , na długie lata .

A o co tak paszcze pilujesz? Nie znasz mlodziezowego jezyka. "nie miec nic na koncie", to znaczy miec niedoladowana karte pre-paid i tyle w temacie. Chlopakowi chodzi o to, ze jak dziewczyna nie moze napisac smsa, to moze sie skontaktowac za pomoca Facebook'a.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
o curwa co za "partia" z gościa............... jak ktoś z niego sobie beki nie robi to nieźle zjarany czerep ma, albo sie z Holmenkollen zjebał bo jak wiadomo blisko mieszka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(Jarek89)
Wiking
ale o co chodzi dokladnie co w tym bylo takiego smiesznego? i tak jak wczesniej Hilton napisal chodzilo mi ze jak ktos nie mial by nic na karcie a chcialby cos napisac to moze napisac na fb
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Jarku a po co ci znajomość z taką dziewczyną co nie ma nic na karcie?
to ewidentnie wskazuje, że jest niegospodarna. nie umie planować, nie potrafi przewidywać..
teraz brakuje jej na karcie, a później na budżet domowy, na cokolwiek
absolutnie nie nadaje się na partnerkę, a tym bardziej na żonę, czy jak tam zwał towarzyszkę życia
nie kieruj swoim życiem penisem
zacznij używać tej drugiej głowy
tej co masz wyżej
jak już jesteś w takiej strasznej potrzebie to skocz do Niemiec do burdelu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(Jarek89)
Wiking
na karcie telefonicznej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
..Czesc nazywam sie Jarek i szukam dziewczyny z ktora mozna spedzac milo czas w nudne zimne dni.

no o co wam chodzi chłopak chce się ogrzać, grzać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(Jarek89)
Wiking
O ho ho ja nie szukam panienki na jakis numer czy zeby ja sponsorowac. Bo z tego co napisales to takie odnioslem wrazenie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok