Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czy sa wolne kobiety okolice Molde??? - Norwegia

Czytali temat:
vincent22 Remo Remo (1038 niezalogowanych)
19 Postów
Krzysiek Mincewicz
(Krzysiek111111)
Wiking
Witam, jestem od niedawna w norwegii i niestety los chciał tak ze przyjechałem tutaj jako singiel, nie wierze za bardzo żeby znalesc tutaj miłosc ale interesuje Mnie czy wogole sa w okolicach molde wolne kobiety Polki???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
340 Postów
Sigurd I
(tosenevrati)
Stały Bywalec
Krzysiek111111 napisał:
Witam, jestem od niedawna w norwegii i niestety los chciał tak ze przyjechałem tutaj jako singiel, nie wierze za bardzo żeby znalesc tutaj miłosc ale interesuje Mnie czy wogole sa w okolicach molde wolne kobiety Polki???

chlopie troche optymizmu jest tu sporo ale pewnie nie zechca takich niedowiarkow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(ewelka_76)
Wiking
Nie ma, wszystkie szukaja bogatych norkow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Krzysiek Mincewicz
(Krzysiek111111)
Wiking
Szczerze mowiac to albo Ty jestes conajmniej dziwny albo nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. napisałem wyraznie: BYŁEM Z KOBIETA I PO 6 LATACH GDY SIE ROZSTALISMY POZNAJAC KOBIETY KTORE MNIE WCZESNIEJ NIE INTERESOWAŁY STWIERDZAM ZE WIEKSZOSC LECI NA KASE ALE MOGE SIE MYLIC WIEC MAM NADZIEJE ZE ZYCIE MI POKAZE ZE JEST INACZEJ JAK NARAZIE STWIERDZAM TAKI FAKT. Ale prosze nie odpisuj mi juz bo to niema sensu taka rozmowa ja swoje ty swoje jezeli ci sie powiodło masz zone i dzieci zona cie kocha i jak ja poznales to szukałes jedzenia w smieciach toja ci zazdroszcze naprawde chciałbym byc toba i miec kochajaca zone niestety nie kazdy miał tyle szczescia i zrozum to a nie pruboj zmieniac zdania ktore wyklarowało w mojej glowie zycie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tak Krzysiu
jeśli facet nie otrzymał od Boga dużego przyrodzenia
kobieta się go nie boi
to tylko kasą ja może zatrzymać
dopiero teraz się o tym dowiadujesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty
Tomasz .
(Vcds)
Stały Bywalec
Janek daj mu spokój ,bo chlopaczyna gotów powiesić sie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
brzydzę się kłamać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
jasta102 napisał:
tak Krzysiu
jeśli facet nie otrzymał od Boga dużego przyrodzenia
kobieta się go nie boi
to tylko kasą ja może zatrzymać
dopiero teraz się o tym dowiadujesz?

a ty stary zboczencu masz przyrodzenie?,pewnie sama skora ci sie ostala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Krzysiek Mincewicz
(Krzysiek111111)
Wiking
hehehehe napisałes ze jak niema sie kutasa to sie na kase szuka a z tego co widze to ty proponujesz kazdej sex wiec rozumiem ze nie masz kobiety wiec czego ci brakuje kasy czy kutasa??? Pracujac w Norwegii kasy pewnie nie wiec proste jest ze kutasa Ci co wiele gadaja mało robia a ty widze wiecznie o sexie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Krzysiek Mincewicz
(Krzysiek111111)
Wiking
Aha i ja pisałem o tym ze kobiety lecace na kase sa złe a nie o tym ze chce kobiete za kase wiec nie do mnie był skierowany ten post tak naprawde.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok