Mam na imię Alex i mam 19 lat. Nie mieszkam w Norwegii, ale bardzo bym chciała się tam przenieść jak będzie taka możliwość. Mam trochę pytań  Czy trudno znaleźć w Norwegii pracę ?
 Czy trudno znaleźć w Norwegii pracę ?
Nie mam doświadczenia praktycznie żadnego, ponieważ pracowałam tylko raz na ulotkach, kilka razy na sprzątaniu, ale bez umów dorywczo i również dorywczo opiekowałam się dziećmi głównie, gdy były chore. Jakie mam szanse na znalezienie pracy? Szukam obecnie polskiej rodziny jako au pair, żeby wyjechać na kilka miesięcy i nauczyć się języka.
 Czy trudno znaleźć w Norwegii pracę ?
 Czy trudno znaleźć w Norwegii pracę ?Nie mam doświadczenia praktycznie żadnego, ponieważ pracowałam tylko raz na ulotkach, kilka razy na sprzątaniu, ale bez umów dorywczo i również dorywczo opiekowałam się dziećmi głównie, gdy były chore. Jakie mam szanse na znalezienie pracy? Szukam obecnie polskiej rodziny jako au pair, żeby wyjechać na kilka miesięcy i nauczyć się języka.

wiec sama sobie odpowiedz na to pytanie bo jak ja Ci odpowiem to zaraz bedzie ze polak wilkiem itp
  wiec sama sobie odpowiedz na to pytanie bo jak ja Ci odpowiem to zaraz bedzie ze polak wilkiem itp