Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szalona wycieczka i rejs. - Norwegia

Czytali temat:
Michal Markowski Mateusz Seredyński (1223 niezalogowanych)
5 Postów
Hugo kowalski
(Hugoo)
Wiking
W pon 08.12.2014 jade do PL chcialem troche zaszalec ale w pojedynke troche nudno. dlatego poszukuje dziewczyny na fantastyczna wycieczke w moim towarzystwie.
oraz 20 godzinny rejs promem Color Line Oslo-Kiel.
kabina 5 Star, Color Suite with oceanview.
w proglramie
po wejsciu na poklad
14.00 buffet full of delicious options.
18.30 VIP-package for Show Lounge. Including table reservation 1 bottle of Moët & Chandon Champagne
21.00 Kolacja 4-course anniversary menu in the Oceanic à la carte
na pokladzie napewno bedzie wiele innych atrakcji.
7.00 Breakfast buffet in Grand Buffet
to w zasadzie wszystko
w zamian oczekuje towazystwa pieknie usmiechnietej dziewczyny ok 20-40 lat
(dodatkowym atutem byloby gdybys umiela tanczyc salse i mmnie troszke podszkolila )
zainteresowane osoby prosze o mail z krotkim opisem swojej osoby oraz nr tel pod ktory zadzwonie by dogadac szczegoly.

ruszam z okolic Trondheim jade do oslo-kiel potem berlin poznan lodz.
wyjazd z trondheim 6.00
prom 14.00
lodz 17.00 we wtorek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Hugoo napisał:
W pon 08.12.2014 jade do PL chcialem troche zaszalec ale w pojedynke troche nudno. dlatego poszukuje dziewczyny na fantastyczna wycieczke w moim towarzystwie.
oraz 20 godzinny rejs promem Color Line Oslo-Kiel.
kabina 5 Star, Color Suite with oceanview.
w proglramie
po wejsciu na poklad
14.00 buffet full of delicious options.
18.30 VIP-package for Show Lounge. Including table reservation 1 bottle of Moët & Chandon Champagne
21.00 Kolacja 4-course anniversary menu in the Oceanic à la carte
na pokladzie napewno bedzie wiele innych atrakcji.
7.00 Breakfast buffet in Grand Buffet
to w zasadzie wszystko
w zamian oczekuje towazystwa pieknie usmiechnietej dziewczyny ok 20-40 lat
(dodatkowym atutem byloby gdybys umiela tanczyc salse i mmnie troszke podszkolila )
zainteresowane osoby prosze o mail z krotkim opisem swojej osoby oraz nr tel pod ktory zadzwonie by dogadac szczegoly.

ruszam z okolic Trondheim jade do oslo-kiel potem berlin poznan lodz.
wyjazd z trondheim 6.00
prom 14.00
lodz 17.00 we wtorek

No widac, ze tano chcesz sie opedzic. Rejs za 218€ + micha. Nie wiem, czy korzystales z tego polaczenia, jezeli nie to powiem tak: Rejs 18h a na promie chuj nocuje. Same stare ludzie, a w poniedzialek, to pewnie i ich tez nie bedzie - tak, ze zaszalales
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Hugo kowalski
(Hugoo)
Wiking
Slabo liczysz kolegp rejs tyle co mowisz ale kabina 500 kolacja 120 pokaz 120 sniadanie 50 spa i jeszcze pare zeczy
Strona wylibzyla jAkies niecale 1000euro
Ale to przeciez nie o ceny chodzi
Ale dziki za dobra rade jak nikt sie nie znajdzie to pewnie zdechne z nudy. Oby tylko kucharz umial gotowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Hugoo napisał:
Slabo liczysz kolegp
Mysle, ze nie zrozumiales. Podroz promem Oslo-Kiel ciezko nazwac szalona wycieczka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Hugo kowalski
(Hugoo)
Wiking
Rzecz nie jest w tym z kad do kad lecz z kim i jak.
Potencjal jest wszystko tylko zalezy od tego jak sie go uzyje

Ponadto dochodzi element praktyczny jak darmowa podroz do pl w znakomitym towarzystwie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Hugoo napisał:
Rzecz nie jest w tym z kad do kad lecz z kim i jak.
Potencjal jest wszystko tylko zalezy od tego jak sie go uzyje

Ponadto dochodzi element praktyczny jak darmowa podroz do pl w znakomitym towarzystwie

Trzeba bylo napisac cos wiecej o tym "znakomitym towarzystwie" Kim jest ta osoba lub osoby. Pisales, ze tylko ty i chętna panna, teraz mowisz, ze bedzie wiecej osob.
Nie zakladam, ze pisales o sobie- idea twojego awatara temu przeczy.

PS NApisz jeszcze, czy dama bedzie pila i jadla za free czy tez liczysz na rozkrok. Bedzie klarownie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(Modra)
Wiking
mi koezanka powiedziala o tym forumie ze tutaj sa fajni ludzie i morzna sie zabawic za darmo
ja moge jechac na krotko wycieczke ale nie mam jeszcze 20 lat i nie umiem salsy jak wycieczka za darmo to moge siem zabawic.
ja mam skonczone 18 lat i jestem w trudnej sytuacji. czy kots z panow chce mi pomuc aby mnie bylo lepiej i tobie tez?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Hugo kowalski
(Hugoo)
Wiking
Wiedze ze glownie zainteresowani sa panowie roznica jest taka miedzi wami a kobietami ze one nie pisza na forum poblicznym
Ale jesli macie ochote to jednego z was moge zabrac calkowicie za darmo jednego tylko bede oczekiwal kultury osobistej no i spanie raczej w salonie bo ja spie w sypialni
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Hugo kowalski
(Hugoo)
Wiking
sprawa juz nieaktualna, temat zamkniety do nastepnego razu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok