Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
AgnieszkaJa napisał:
olszejan napisał:
Jak przebywasz teraz w Oslo to czemu nie, możemy się spotkać nawet i dzisiaj.
Przy Solli plass jest taka knajpka Champagneria czynna do 03, możemy się tam umówić na 23:00 jak ci pasuje a naprawdę się nudzisz.
Ty zamawiasz ja stawiam i razem płacimy pół na pół, będziemy mogli sobie porozmawiać do woli w miłej atmosferze na pięterku.
Co Ty na to ?.

A ja do tej pory ciagle myslalam, ze Polacy sa dzentelmenami i nie pozwalaja damom placic za siebie...

Za duzo oczekujesz od takiego osobnika jak gabrys, (gagatek i milion innych nickow )w tym przypadku to trzebabyloby byc zadowolonym z faktu ze za siebie chociaż zaplaci, a przynajmniej mial takie intencje.

On szuka samodzielnej z mieszkaniem i znajacej jezyk norweski. 60-cio letni żigolo....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(MUNK)
Wiking
Znalazł ta żonę juz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Ewa Adam
(MalaCzarnaEwa)
Stały Bywalec
Fajny watek...ja w sumie tez bym dobra zona byla...bom kobieta idealna...w zimie grzeje, w lecie daje cien...hehe...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(MUNK)
Wiking
Ewa to dobre bylo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
AgnieszkaJa napisał:
olszejan napisał:
Przy Solli plass jest taka knajpka Champagneria czynna do 03, możemy się tam umówić na 23:00 jak ci pasuje a naprawdę się nudzisz.
Ty zamawiasz ja stawiam i razem płacimy pół na pół, będziemy mogli sobie porozmawiać do woli w miłej atmosferze na pięterku.
Co Ty na to ?.

A ja do tej pory ciagle myslalam, ze Polacy sa dzentelmenami i nie pozwalaja damom placic za siebie...

Chyba jeleniami. Chcecie tylko czerpac..Chuj w bycie gentelmenem. Przyjdzie nasza pani, zje za dwoch, 5-7 szklanic ringnesa zrobi i chetnie by sie zawinela do chalupy...

There's no such thing as a free lunch" - Jak mawial M. Friedman. Zjesz, wypijesz to nie ma sily trza sie rozkraczyc, lub pociagnac. Tako rzecze pan!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(AgnieszkaJa)
Nowicjusz
opptymus napisał:
AgnieszkaJa napisał:
olszejan napisał:
Co Ty na to ?.

Chyba jeleniami. Chcecie tylko czerpac..Chuj w bycie gentelmenem. Przyjdzie nasza pani, zje za dwoch, 5-7 szklanic ringnesa zrobi i chetnie by sie zawinela do chalupy...

There's no such thing as a free lunch" - Jak mawial M. Friedman. Zjesz, wypijesz to nie ma sily trza sie rozkraczyc, lub pociagnac. Tako rzecze pan!

Taki mily jak Ty to moze sobie najwyzej potrzepac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Ewa Adam
(MalaCzarnaEwa)
Stały Bywalec
AgnieszkaJa napisał:
opptymus napisał:
AgnieszkaJa napisał:
olszejan napisał:
Co Ty na to ?.

To bylo dobre i celne...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
AgnieszkaJa napisał:

Rozumiem bol dupy... Jezeli masz inne zdanie, to moze rozwin, co to oznacza dla ciebie bycie "gentelmenem"
Z postu wnioskuje, ze utozsamiasz to z placeniem za ciebie.
W czasach gdy bycie G mialo racje bytu, kobiety mialy niewiele przywilejow i jeszcze mniej pieniedzy. Sprawa oczywista bylo, ze mezczyzna regulowal ich zobowiazanie( o formach komunikowania i modelu relacji nie bede wspominal)
Obecnie zarabiacie tyle samo co faceci, macie podobne rachunki, zobowiazania nie widze wiec powodu dla ktorego w tym waskim aspekcie mam byc subiektywnie rozumianym G.

Jedyna opcja jest transakcja wiazana. On ci obiad/drinki ty mu dupy.
Jezeli łudzisz sie, ze faceci chca wiecznie randkowac i regulowac rachunki w knajpach otrzymujac w zamian jedynie powloczyste spojrzenie to dalsza dyskusja jest bezprzedmiotowa.

Zawlaszczacie/walczycie o swoja przestrzen( bezsprzecznie slusznie) jednoczesnie oczekujecie przywilejow jak z XIX w.

PS A teraz ad personam - dosc spojrzec na ciebie by upewnic sie w przekonaniu, ze selvservice nie jest taki zly.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
opptymus napisał:

PS A teraz ad personam - dosc spojrzec na ciebie by upewnic sie w przekonaniu, ze selvservice nie jest taki zly.[/quote]

de gustibus non disputandum est
ale skoro sięgnąłeś po taki argument to miej i ty odwagę pokazać swoją fizys nie mnie bynajmniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
anetapolak napisał:
opptymus napisał:

PS A teraz ad personam - dosc spojrzec na ciebie by upewnic sie w przekonaniu, ze selvservice nie jest taki zly.

de gustibus non disputandum est
ale skoro sięgnąłeś po taki argument to miej i ty odwagę pokazać swoją fizys nie mnie bynajmniej [/quote]

Wiec jezeli nie tobie to jaka jest twoja rola? Jestes substytutka? To arumentum ad personam i stosowanie takiego rewersu jest absurdalne.
Po pierwsze pani nie wnosila o to, po drugie nie skladalem jej propozycji.
Jezeli jednak tak bardzo nalegasz na trzepanie to z pewnoscia mozemy to przedyskutowac

PS Manipulacja na poziomie" miej i ty odwage" stosuja nauczyciele w klasach 1-3. Jezeli oczekiwalas, ze po czyms takim popedze zamiescic fotke, to nie mam pytan. Jezeli wiedzialas, ze tego nie zrobie, to po co to pisalas? Tak i tak slabo. "Im Westen nichts Neues"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok