Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poznam - Norwegia

Czytali temat:
Tadeusz00 Chojny Jędrzej G (1486 niezalogowanych)
23 Posty
Tadeusz00 Chojny
(USANAVI)
Wiking
Jak w tytule

Poznam ciekawe osoby !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(Modra)
Wiking
Ja jestem ciekawa osoba, pelna niespodzianek. Jezeli nie jestes pieniaczem, polaczkiem, idiota czy starym i zgorzknialym dziadyga to pisz!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Modra napisał:
Ja jestem ciekawa osoba, pelna niespodzianek. Jezeli nie jestes pieniaczem, polaczkiem, idiota czy starym i zgorzknialym dziadyga to pisz!

Tu masz kolego odnosnik do "fajnej osoby"

i.imgur.com/gsCbonQ.jpg

Przed monitorem siedzi frustrat z rynsztokowym jezykiem, ktory mysli, ze miesza na forum. Wystarczy wejsc w jej/jego historie postow, by zobaczyc z czym mamy do czynienie.

Til info: Nie jestes tu pierwsze z podobnymi pomyslami. W pustym lbie uroilo sobie, ze jest supernowa na MN, tymczasem to bialy karzel na najlepszej drodze do stania sie czarnym. Szybko sie wypalisz i znikniesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
bodys napisał:
Modra napisał:

sądząc po tonie Twoich dotychczasowych wypowiedzi-sama wpisujesz się w stereotypy wymienione przez Ciebie powyżej...Rzeczywiście jesteś przeciekawą osobą pełną niespodzianek...

O czym tu gadac..i do kogo. Portal zna takie historyjki. Gdy poczatkowa ekscytacja w plodzeniu postow minie, zostanie dokladnie to co po wypiciu surowego jajka - wydmuszka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(Modra)
Wiking
jasku, czy ty jestes tutaj z misja? A moze ty jestes watazka z krainy Polandia? Jakby nie bylo....nie przyszlo tobie do glowy pelnej musu mozgowego, ze ja ciebie znam? I wiem, kim ty jestes i co soba prezentujesz? I znam wszystkie twoje " biznesy".
PS. Ksiazke pt" Jak mowic, aby nie nie powiedzic uzywajac slowa nieznane pospolstwu" odloz na polke.
Idz do piwnicy i sie przespij. Juz wkrotce swieta, powinszuj sobie nowego zycia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Modra napisał:
jasku, czy ty jestes tutaj z misja? A moze ty jestes watazka z krainy Polandia? Jakby nie bylo....nie przyszlo tobie do glowy pelnej musu mozgowego, ze ja ciebie znam? I wiem, kim ty jestes i co soba prezentujesz? I znam wszystkie twoje " biznesy".
PS. Ksiazke pt" Jak mowic, aby nie nie powiedzic uzywajac slowa nieznane pospolstwu" odloz na polke.
Idz do piwnicy i sie przespij. Juz wkrotce swieta, powinszuj sobie nowego zycia.

Hahah, smialo, demaskuj mnie dziewuszyno..Tylko najpierw naucz sie skladni. Ciekawa opinia o innych forumowiczach. Sam mam na ten temat zdanie, ale w pospólstwo bardziej wpisuje sie twoj belkot.

Teraz z toba koncze osobniku z fake'em w awatarze. brakami w skladni i ego na poziomie K2
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(Modra)
Wiking
jasiu, przemien sie w orla i odfrun na skrzydlach glupoty... jam wszak golebica jestem i nie potrafie fruwac tak wysoko.
Myslisz, ze bede plakac ze chcesz ze mna skonczyc? Koncz ze soba, wstydu sobie oszczedz!

Kobiety powinny sie trzymac od ciebie na odleglosc. Dotykanie ciebie jest zalecane tylko przy pomocy pogrzebacza rozgrzanego do czerwonosci.

Mialam duzo ubawu z toba, nadety bufonie. Jestes ponizej wszelkiej krytyki.
Przynosisz wstyd dla homo sapiens.

Nie oczekuje odpowiedzi...ale jezeli musisz to pisz na Berdyczow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok