Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Jedz do Rosji bo w Polsce juz sie im kasa znudzila chyba ze szukasz tirowki przy drodze albo jak ci dziennikarze uznasz ze agencja towarzyska to jest lokalna wiejska impreza. Chyba ze ktos jakiejs starszej szuka to mozliwe ze w Polsce starsze lubia jeszcze kase ale tak to w Rassiji nadzieja na normalny zdrowy kapitalizm.

W Polsce mlodsze maja juz nowy ideal: proletariusz umiesniony od codziennego operowania lopata i przedawkowania metanabolu ewentualnie wstrzykiwania sobie oleju w miesnie jak metanabol niewystarcza, do tego lepiej taki egzemplarz lubia latem bo w pracy na swiezym powietrzu automatycznie sie opala. Aaa i jeszcze bardzo lubia jesli co trzecim slowem jakie mowi jest kurwa, myje sie nieczesciej niz raz w tygodniu i co chwila na cos spluwa dookola.

Wiec juz trzeba chyba do Rosji zaczac na urlop sie udawac, a niedlugo jak jeszcze pare zachodnich praw wprowadza w Polsce podniosa ceny i ogranicza wolnosc osobista na socjalistyczna nute to promem juz zawsze sie bedzie plywac do St. Petersburga zamiast do Gdanska. Wiec podazajac za ta mysla juz rozpoczalem nauke rosyjskiego przyda sie na urlop i aby poczytac z pierwszej reki nieprozachodnie wiadomosci o swiecie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
Same sensowne rady, dzięki! Tylko kochanka mi niepotrzebna one potrafią być nieobliczalne. Zwłaszcza, że kobiety rzadko oddzielają seks od uczuć i potem są same problemy tylko. Jestem tradycjonalistą. Mógłbym taką na rękach nosić, która by była dobra i wierna. W dzisiejszych czasach ciężko o jakiekolwiek wartości. Niestety wiele z nich leci na samą kasę.. Mam nadzieję, że znajdę jakąś porządną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
Niezła myśl z tą Rosją. Jak nie znajdę tu ani w Polsce, będę szukał w Rosji. Rosjanki to jedne z najpiękniejszych kobiet świata wg.mnie. Rosyjskiego już się uczę, przydatny język. Heh dobre, faktycznie się przyda żeby rozumieć wiadomości "nieprzerobione" Ale jak na razie odpuszczę sobie Rosję tak bez walki się nie poddam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
Sergiusz Hetmanski
(sergiusz)
Początkujący
pomysl nieglupi, ja tez moze pojade na ukraine albo do rosji, tam sa fajne kobitki, ladne i wierne żony, bedzie ci gotować, prac i rodzic dzieci ;D ja sam pochodze z bylegos ZSRR ale jednak Polki jakos mi zawsze sie podobaly
pomysl nieglupi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów

(pluto20)
Stały Bywalec
Nie od dzisiaj wiadomo ze kobiety leca na zle charaktery , gansterzy , kasa , to co nielegalne adrenalina , najlepiej jak jest przypakowany i masz fajne tatauze To klucz do kobieciego serca

Nie szukaj tej jedynej, wiernej itd bo to bez sensu , baw sie zyciem i rowniez z kobietami i tak nie wyjdziesz z niego zywy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(zwyczajna_ja)
Początkujący
Tak sobie czytam i czytam, szukam zony, szukam wiernej, milej cieplej itp itd...czyli dobrej kobiety, nie szukacie zabawy, romansu czy seksu...ale tez kobitka jak ladna nie bedzie to nie spojrzycie nawet...chocby i do wiedzmy daleko miala, ale ladna nie byla, to wy tylko phi...jaki pasztet. a potem narzekacie. zamiast oczami szukac szukajcie sercem bo my, porzadne kobity jestesmy, tylko niekoniecznie "cudne i urodne" i normalnych facetow szukamy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Rozumiem.ze ty to - pasztet z sercem?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(zwyczajna_ja)
Początkujący
dokladnie, pasztet z wkladka.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Blad!
Z wkladka,to byla zupa regenerujaca,w zawodowce,na praktykach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(zwyczajna_ja)
Początkujący
No, regenerujaca to ja tez jestem...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok