Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski hubert kwiat paweł kubicki Roman Sabiat 25PABLO urbanski Oni Norge LukaszC Ce Sexi_par (8209 niezalogowanych)
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Taki Ktos napisał:
maszkar napisał:

Nie lubię mieć racji. A jednak zapity,moherowy, chrześcijański. quasi nazi, intelektualista. Teraz możesz puścić coś ze swojego kościelnego repertuaru. Pokaż co na pasterce zaśpiewasz. Posłuchajmy

mówisdz i masz, ale kurwa to ostatni juz raz, kiedy nawiązuje z toba jebany cwelu jakąkolwiek rozmowe!

a tu masz to co nuce sobie zawsze jak mi pyknie >

[/quote]

Hej kolęda, kolęda....
Podkreślenie moje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
Taki Ktos napisał:
teraz janek jest zboczony i kurwiarz, aja zostałem..... swingerem
no zesz kurwa wasz mac....
Nie zostałeś swingersem, Taki Ktos , tylko byleś nim już dużo wcześniej.
Pewnie gdybyś wtedy wiedział, ze popularne wśród młodych docieranie się nosi wszystkie cechy swingu - wymiana partnerów - nigdy byś do tego nie dopuścił, prawda?
A tak... a tak musztarda po obiedzie, stary.

tony napisał:
generalnie chcialem powiedziec ze caly ten watek przyprawia mnie o bol glowy. Sa dwa wyjscia , albo wszyscy ktorzy tutaj krytykuja na forum sa tak zacofani albo glupi? albo sobie jaj robia?
Jasna napisał: to w sumie trzy
Obstawiam: robią sobie jaja, korzystając z braku doświadczenia administracji w prowadzeniu erotycznych tematów.

Aha, właśnie zauważyłem wideo wklejone przez Taki Ktos , w sumie nie było kierowane do mnie, ale z ciekawości kliknąłem na drugie....
Jasna dupa! Tego skrzeku nie da się strawić!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
sabiat napisał:
Taki Ktos napisał:
teraz janek jest zboczony i kurwiarz, aja zostałem..... swingerem
no zesz kurwa wasz mac....
Nie zostałeś swingersem, Taki Ktos , tylko byleś nim już dużo wcześniej.
Pewnie gdybyś wtedy wiedział, ze popularne wśród młodych docieranie się nosi wszystkie cechy swingu - wymiana partnerów - nigdy byś do tego nie dopuścił, prawda?
A tak... a tak musztarda po obiedzie, stary.

tony napisał:
generalnie chcialem powiedziec ze caly ten watek przyprawia mnie o bol glowy. Sa dwa wyjscia , albo wszyscy ktorzy tutaj krytykuja na forum sa tak zacofani albo glupi? albo sobie jaj robia?
Jasna napisał: to w sumie trzy
Obstawiam: robią sobie jaja, korzystając z braku doświadczenia administracji w prowadzeniu erotycznych tematów.

Aha, właśnie zauważyłem wideo wklejone przez Taki Ktos , w sumie nie było kierowane do mnie, ale z ciekawości kliknąłem na drugie....
Jasna dupa! Tego skrzeku nie da się strawić!

Nie krytykuję Twojego gustu, ale ja to akurat lubię, fakt że w okropnym wykonaniu
I nie wywołuj Jasnej z lasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
maszkar napisał:

Nie krytykuję Twojego gustu, ale ja to akurat lubię, fakt że w okropnym wykonaniu
[/quote]

tylko takie znałazłem, ale ciesze sie ze zrobiłem wam obu dobrze....
Bo pewnie gdyby nie ja, to jedyne "dobrze" robicie sobie sami cioty.....

no to jedziemy z koksem poganskie typy!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Taki Ktos napisał:
maszkar napisał:

tylko takie znałazłem, ale ciesze sie ze zrobiłem wam obu dobrze....

no to jedziemy z koksem poganskie typy!

[/quote]

Dobrze to nawet swojej ślubnej zrobić nie możesz. Ty tu godzinami siedzisz i wypisujesz, a Ona też musi sobie sama radę dawać Zawracanie czerwonej gitary.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
Taki Ktos napisał:tylko takie znałazłem, ale ciesze sie ze zrobiłem wam obu dobrze....

Powiadasz Taki Ktoś, ze cioty?
Hmm... właśnie udowodniłem, ze jesteś jedna z nich A zatem prawidłowo powinno być, według Twojej miary: pomiędzy nami ciotami...

Piosenka trochę traci myszka, ale jeszcze da się posłuchać, powiedz mi tylko dlaczego Święta pisze sie z wielkiej litery? Przecież to nie jest nazwa własna.

maszkar napisał:Nie krytykuję Twojego gustu, ale ja to akurat lubię, fakt że w okropnym wykonaniu

Tja, nowy jestem i mogę sobie na to pozwolić
W sumie nie mam nic przeciwko religijnym radykałom, a przynajmniej tak długo, jak długo nie ingerują w moje życie. A piosenka? Taka sobie. Chwalić Pana można w bardziej wyszukany sposób, ba, nawet należy. A za to wykonanie piosenkarka powinna smażyć się w piekle!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
cieniujesz wodzu.....

wiedziałem,ze sie wystrzelasz szybko

Czyli co ? kolejny cienki bolek (?)

JUz wiecej nie napisze, bo nie jestes partnerem do bajery, wiec spierdalaj burku do budy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
sabiat napisał:
[quote]Taki Ktos napisał:tylko takie znałazłem, ale ciesze sie ze zrobiłem wam obu dobrze....

Hmm... właśnie udowodniłem, ze jesteś jedna z nich A zatem prawidłowo powinno być, według Twojej miary: pomiędzy nami ciotami...

jesli tak bardzo ci sie podobało, to chetnie zapodam co do buzi x jeszcze

zeby zycie miało smaczek, x dziewczynka, x chłopaczek

ja tam obrzydliwy nie jestem, wiec otwierajcie paszcze cioty > jedzie wacek szczerozłoty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
sabiat napisał:
Taki Ktos napisał:tylko takie znałazłem, ale ciesze sie ze zrobiłem wam obu dobrze....

Piosenka trochę traci myszka, ale jeszcze da się posłuchać, powiedz mi tylko dlaczego Święta pisze sie z wielkiej litery? Przecież to nie jest nazwa własna.

maszkar napisał:Nie krytykuję Twojego gustu, ale ja to akurat lubię, fakt że w okropnym wykonaniu

Tja, nowy jestem i mogę sobie na to pozwolić
W sumie nie mam nic przeciwko religijnym radykałom, a przynajmniej tak długo, jak długo nie ingerują w moje życie. A piosenka? Taka sobie. Chwalić Pana można w bardziej wyszukany sposób, ba, nawet należy. A za to wykonanie piosenkarka powinna smażyć się w piekle!

Jeśli chodzi o Jasną, to chodziło o pewną przemiłą panią z tego forum, nic osobistego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
maszkar napisał:

Jeśli chodzi o Jasną, to chodziło o pewną przemiłą panią z tego forum, nic osobistego [/quote]

hahhhahahhahahahhahahahaahahahhahahahahahahhaha

bravo bravo ......................

ps: tez ja lubię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok