Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

mini pille - Norwegia

Czytali temat:
(1115 niezalogowanych)
21 Postów
krzysiek kasia
(kasiakrzys)
Wiking
Hej czy któraś z was stosowała tabletki anty mini pille. Czy należy zrobić tygodniową przerwę między jednym a drugim opakowaniem czy zażywa się je przez przerw.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Pierwsza tabletke bierzesz w 1 dniu cyklu i tak juz dalej bez zadnej przerwy. Do konca zycia

Bruk av minipille starter på første dag i menstruasjonssyklus, og tas deretter daglig uten opphold.

På grunn av progestinenes korte halveringstid, er det vesentlig at minipillen tas til samme tid hver dag, senest 3 timer forsinket. Dette gjelder ikke minipiller som inneholder desogestrel (Cerazette). Brukt riktig, er minipillen like sikker som ordinære p-piller av kombinasjonstype.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kasiakrzys napisał:
Hej czy któraś z was stosowała tabletki anty mini pille. Czy należy zrobić tygodniową przerwę między jednym a drugim opakowaniem czy zażywa się je przez przerw.
mnie się wydaje że i przerwa może być
tylko trzeba zamiast brać szklanke bardzo zimnej wody
prosto na interes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
twoja matka juz zaluje ze tak robila bo teraz to tylko wstyd rodzinie przynosisz

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Cyc a to nie Ciebie Gabryś kiedyś już jebał na forum, bo napisałeś coś podobnego? Wszedłeś na temat jego matki Pamiętasz? Bo na razie tylko Ciebie stać na taki żałosny komentarz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Mylisz sie a zreszta niech sie gabriel wypowie
nie obrazam jego matki nie znizam sie do poziomu jasty
Jasta mial mozliwosc wypowiedzenia sie w kwesti swojego pochodzenia ale ucuiekl na 4 dni jak obsrany kundel z podkulonym ogonem

A ty mi powiedz czym sie rozni obrazanie czyjejs matki od obrazania czyjejs Ojczyzny?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Niczym Nigdy nie powiedziałem ze podoba mi się to co robi Jasta ale niestety ma dużo racji Czasem pierd... ale za to ma dobrą ripostę i jak nie mam co robić to czytam to forum żeby się pośmiać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
cysiek2 napisał:

A ty mi powiedz czym sie rozni obrazanie czyjejs matki od obrazania czyjejs Ojczyzny?

Ewentualnie innego czlonka rodziny (np.meza, ktorego sie na oczy nie widzialo i wypowiedzi nie czytalo) ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
a wystarczy podac adres zapewne kilkunastu chlopa chcialoby poznac jego zycie wewnetrzne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Niby czyj adres?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok