MalgorzataGrzesiak napisał:
Nie osmieszam sie tylko nie wiem co robisz na forum dla mam skoro jestes facetem. Widocznue nie masz nic lepszego do roboty. Konczac nie podoba sie to nie glosuj i nie pisz ja na prawde nie widze sendu twojej rozmowy. Po pierwsze nie znasz sie na tym nic a nic a wypowiadasz sie jak instruktor tanca po drugie nie twierdze ze jest najlepsza w tym co rob i mam swiadomosc tego ze sa od niej lepsze dzieci, ale widze ze na prawde nie eiesz co to znaczy miec dziecko i nawet glosy wyzebrane jak je nazwalessprawiaja tyle radosci dziecku ze nawet nie zdajesz sobie sprawy. Mam nadzieje ze zrozumiesz jak bedziesz mial dzieci. Żegnam Pana bo ta dyskusja tyczy sie mam
Widzisz kobicino - ulomnoscia forum jest to, ze i twoj post pojawia sie na wspolnej stronie, Nikt tu nie stosuje gradacji w odpowiedzi, tak wiec badz gotowa na krytyke gdy cos publikujesz.
Domyslam sie, ze filmik kierujesz tylko do znawcow tematyki tanca, ktorych jak mniemam wsrod mam sa tysiace.
Widze, ze zamiast szczerosci oczekujesz jedynie poklasku dla swojej pociechy, problem w tym, ze taka "mamina" presja i wpajanie ze curus jest naj naj spowoduje bolesna przebudzenie przy realnej konfrontacji.
PS Mam dwie corki