Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Chustonoszenie Sandnes / Stavanger - Norwegia

Czytali temat:
(811 niezalogowanych)
10 Postów
Agata Bocian
(AgataBocian)
Wiking
Czy któreś mamy wiedzą czy w okolicy Sandnes lub Stavanger jest ktoś kto mógłby pokazać prawidłowe sposoby wiązania chusty do noszenia niemowlaka? Nie pytałam jeszcze położnej ale może ktoś ma doświadczenie? Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów

(andaluzja)
Wiking
AgataBocian napisał:
Czy któreś mamy wiedzą czy w okolicy Sandnes lub Stavanger jest ktoś kto mógłby pokazać prawidłowe sposoby wiązania chusty do noszenia niemowlaka? Nie pytałam jeszcze położnej ale może ktoś ma doświadczenie? Pozdrawiam
Bez obrazy,
jednak BLEeee.
Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę >chusty do noszenia noworodków< i wyskakuje
Około 363 000 wyników w (0,40 s) .

Jednak moim zdaniem,
praktyczniejszą rzeczą są lekkie nosidełka ala plecak.
W mojej okolicy, widuję właśnie panie i panów z takim właśnie urządzeniem wraz z pociechami.
To też można wyszukać u Brata Google.
Chusta, to afrykańsko- hinduski anachronizm.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
andaluzja napisał:
AgataBocian napisał:
Bez obrazy,
jednak BLEeee.
Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę >chusty do noszenia noworodków< i wyskakuje
Około 363 000 wyników w (0,40 s) .

Jednak moim zdaniem,
praktyczniejszą rzeczą są lekkie nosidełka ala plecak.
W mojej okolicy, widuję właśnie panie i panów z takim właśnie urządzeniem wraz z pociechami.
To też można wyszukać u Brata Google.
Chusta, to afrykańsko- hinduski anachronizm.

Gabryś weź może załóż osobny temat "Porady Położnej", twoja bezcenna wiedzie może sie przydać świeżo upieczonym mamuśkom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok