Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5672 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
do Jasta >>>>>> masz tu byku kolejne popisy twoich idoli z jakze wspaniałego,prawego i w ogóle the best kraju........

www.fvn.no/lokalt/kristiansand/article878975.ece

To tylko popisy z vest agder,ale jak poszperasz głebiej,to znajdziesz mase fajnych wyskoków kazdego dnia : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
pooglądaj sobie i te z boku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
w twojej wsi tyle aut co tam na jednym skrzyzowaniu przewija sie tylko wtedy jak chamy mają swieto dyszla,czyt.targ,bazar,rynek : )
ponad 2,5 mln ludzi mieszka w wwie+słuzbowe auta+tranzyt+komunikacja miejska.........
pewnie sie załamałes i teraz jak do stolicy bedziesz jechał,to twój varebill bedzie zaparkowany gdzies na rogatkach,a ty grzecznie do taxi sie przesiadziesz
Zobaczyc pałac kultury> bezcenne : )
łazienki+wilanów+stare miasto> bezcenne : )
czyzbys nie był ze szkolna wycieczka na 30-m pietrze w pałacu?
polecam krakowskie przedmiescie i nowy swiat w okresie swiatecznym: )
tyle zarówek nie uzywa cała twoja gmina

nie spinaj sie tak na wwe,bo moze kiedys zamkną twoje wiejskie lotnisko i przyjdzie ci na chopina lądowac,a tam juz nikt chlebem i sola nie wita
Zauważ, żaden boardcode i przycisk uśmieszków nie jest pokazany, one są nadal w użyciu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów

(wygrys)
Początkujący
jasta102 napisał:
pooglądaj sobie i te z boku

taaa... a jak się przyjrzeć rejestracjom, to połowa z poza wawy, więc tak na prawdę nie można mówić o warszawskich kierowcach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisał:
w twojej wsi tyle aut co tam na jednym skrzyzowaniu przewija sie tylko wtedy jak chamy mają swieto dyszla,czyt.targ,bazar,rynek : )

widzę, że jestem zmuszony zrobić ci mały wykład z historii. temat jest obecnie bardzo przykry i zamieciony pod dywan przez wszystkie partie i opcje polityczne. prawie. sprawa śmierdząca, ale zaczynam.
przez kilkaset lat, aż do roku 1945 społeczeństwo polskie dzieliło się na POLAKÓW, czyli szlachtę i CHAMÓW. liczba POLAKÓW na obszarze państwa wahała się około 10%
warunkiem koniecznym i dostatecznym na to aby być POLAKIEM było posiadanie herbu i w większości przypadków nazwiska zakończonego na -ski, bądź -cki. ale nie koniecznie. POLAKIEM można było być tylko po ojcu, bo jak szlachcianka wychodziła za CHAMA to Matka Boska płakała.
tą wielowiekową tradycję skończyły komuchy przy pomocy czołgów z krasną zwiazdą.
mój dziadek poszedł w 1946 do ubeckiego więzienia bo znaleźli przy nim piosenkę na melodię serca w plecaku
gówno w trawie zapiszczało
i tak sobie leży równo
bo się wreszcie doczekało
że dziś ważne każde gówno
także jak chcesz się dowiedzieć, czy ktoś jest POLAKIEM to zapytaj się jakiego jest herbu, a nie czy się urodził w jakiejś lumpen dzielnicy Warsiawy?
aluzjów poniał?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
marianek73 napisał:
ponad 2,5 mln ludzi mieszka w wwie+słuzbowe auta+tranzyt+komunikacja miejska.........
pewnie sie załamałes i teraz jak do stolicy bedziesz jechał,to twój varebill bedzie zaparkowany gdzies na rogatkach,a ty grzecznie do taxi sie przesiadziesz
Zobaczyc pałac kultury> bezcenne : )
łazienki+wilanów+stare miasto> bezcenne : )
czyzbys nie był ze szkolna wycieczka na 30-m pietrze w pałacu?
polecam krakowskie przedmiescie i nowy swiat w okresie swiatecznym: )
tyle zarówek nie uzywa cała twoja gmina

nie spinaj sie tak na wwe,bo moze kiedys zamkną twoje wiejskie lotnisko i przyjdzie ci na chopina lądowac,a tam juz nikt chlebem i sola nie wita
Zauważ, żaden boardcode i przycisk uśmieszków nie jest pokazany, one są nadal w użyciu

Ech Marianek, chcesz być warszawiakiem, to zachowuj się jak warszawiak. To, co napisałeś śmierdzi wyśmiewaną jak kraj długi i szeroki "warszafką" - ludkami psującymi opinię warszawiakom poprzez swoje chamskie zachowania i nadętą jak nadmuchany kondom pychę. Podobnie zresztą zachowuje się wielu mieszkańców innych miast i miejscowości.
   Jakiś czas temu w Zakopanem dotarłem na Krupówki w celu konsumpcji browarka. Wszystkie ogródki były zatłoczone, a jako że zaczęło intensywnie padać, znalezienie miejsca przy stoliku pod parasolem graniczyło z cudem. W jednym z ogródków piwnych, zapełnionym w większości przez turystów, zauważyłem zabawne zjawisko. Z powodu niedostatecznej ilości miejsca pod parasolami, turyści tłoczyli się na ławkach jak sardynki w puszce. Pośrodku tego zamieszania był stół na osiem osób, pod parasolem i siedział przy nim jeden góral sączący spokojnie piwo. znalazłem wolne miejsce, myślę. Tylko czemu on jest sam? Stół pusty, żadnych innych górali w pobliżu. Co jest grane? Gryzie, czy co? Podszedłem, zapytałem czy mogę usiąść i otrzymawszy pozwolenie usiadłem rozpoczynając rozmowę. Turyści przy sąsiednich stołach spoglądali na mnie ze zdziwieniem i cieniem pogardy w oczach, szczeny im opadły, kiedy powiedziałem (umyślnie głośno), że jestem z Warszawy . Jako, że góral miał jeszcze ponad dwie godziny do odjazdu pociągu, przegadaliśmy z półtorej i przy okazji omówiliśmy temat stosunku turystów do miejscowych. Wielu przyjezdnych, szczególnie z dużych miast, pogardza nimi i chce okazać swoją wyższość, tak odczuwają to górale. A można inaczej .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów

(espen)
Początkujący
Post stary ale..

Brodno zajebista dzielnica Od 100 lat w Warszawie, a przy cmentarzu na Wincentego mamy PGR.
Juz nie taki jak kiedys a jednak
Budowali w latach 60-tych dla roboli z elektrocieplowni i fabryki samoch.
Dziadek opowiadal, ze towarzystwo zjechalo sie z calym inwentarzem( glownie krowy)
Tacy warszawiacy w 2-pokoleniu, max 3.

Maryjan zapytaj rodzicow albo dziadka co z krowa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
po co ma pytac?przecie sam krasule pasal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
Jestem za kosmicznymi karami za predkosc,za chamstwo,itp w pl......

jestes pewny Marianku? bo z twoimi zawrotnymi predkosciami to nie wiem czy by wyplaty na mandaty starczylo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
a skąd ty krejzolko wiesz?
dziubasek jechał na "dragach" całą drogę,wiec nie wierz jej do konca....

takie tam 65/60 i na autostradzie ledwo powyzej 140/h : )

ja jestem niedzielnym kierowcą moja pani : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok