Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poszukuje Map Europy - Norwegia

Czytali temat:
krzysztof.sarapata (445 niezalogowanych)
19 Postów

(viator)
Wiking
witajcie
mam otoz sprawe, potrzebuej do mojej nawigacji mapy europy... jade w przyszlym tygodniu do PL i jestem w potrzebie poniewaz- na stronie moja norwegia.pl oglaszal sie Pan ktory oferuje odblokowywanie nawigacji wgrywanie map itp. wyslalem do ww Pana karte pamieci,ale niestety nie dotarla do mnie spowrotem i teraz mam problem. Nawigacje mam odblokowana, mam dodatkowa karte pamieci, potrzebuje tylko wgrac mapy, Jesli jest ktos kto wie jak badz gdzie mozna je znalesc Bardzo Prosze o pomoc... pozdrawiam serdecznie Adam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Jakbyś napisał jaką navi masz? hmmm............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(viator)
Wiking
ciesze sie za odzew mam nawigacje Vordon, jest juz odblokowana,

pozdrawiam serdecznie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
viator napisał:
witajcie
mam otoz sprawe, potrzebuej do mojej nawigacji mapy europy... jade w przyszlym tygodniu do PL i jestem w potrzebie poniewaz- na stronie moja norwegia.pl oglaszal sie Pan ktory oferuje odblokowywanie nawigacji wgrywanie map itp. wyslalem do ww Pana karte pamieci,ale niestety nie dotarla do mnie spowrotem i teraz mam problem. Nawigacje mam odblokowana, mam dodatkowa karte pamieci, potrzebuje tylko wgrac mapy, Jesli jest ktos kto wie jak badz gdzie mozna je znalesc Bardzo Prosze o pomoc... pozdrawiam serdecznie Adam

spróbuję przetłumaczyć
chciałbym coś ukraść
proszę dajcie mi wskazówki jak i gdzie to zrobić
P.S
polski smrodzie
takie rzeczy robi się po cichu i bez rozgłosu, aby przy tym nie narażać innych na kłopoty, w tym przypadku właścicieli tej strony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
jasta102, polskim smrodem to ty jesteś. Skąd wiesz że Vator chce zainstalować nielegalne mapy? może ma już kupioną licencję i nie może sobie poradzić z instalacja?

Użyj głowy zanim zaczniesz kogoś obrażać, a druga sprawa z narażaniem strony internetowej... podaj przynajmniej jedną podstawę prawną która by o tym mówiła.

Vator, zabawa z nawigacjami jest prosta, poszukaj odpowiedniego tematu na elektroda.pl, to jest kopalnia widzy w tym temacie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok