Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Telefon na abonament... - Norwegia

Czytali temat:
Darek Martyna Mateusz Małek Ewelina Tokarz Krzysztof Kowalski Ma... Ten (1786 niezalogowanych)
13 Posty
Roman Polanski
(Provokator)
Wiking
Witam wszystkich userów!!! mam pytanie takie jak w temacie.
Jestem tu od niedawna - posiadam tel. w lebarze na kartę i wpienia mnie jak mi zżera kasę nawet jak nie dzwonie!
Opłaca się tu przejść na abonament? i do której sieci... poleci może ktoś? najlepiej z autopsji :>
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
Mariusz Ścisły
(Marniusz)
Początkujący
Jak to możliwe że ci zżera kasę jak nie używasz telefonu?

Jak nie masz jeszcze rozliczenia rocznego to możesz nie dostać abonamentu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
Provokator napisał:
Witam wszystkich userów!!! mam pytanie takie jak w temacie.
Jestem tu od niedawna - posiadam tel. w lebarze na kartę i wpienia mnie jak mi zżera kasę nawet jak nie dzwonie!
Opłaca się tu przejść na abonament? i do której sieci... poleci może ktoś? najlepiej z autopsji :>

Trwa wojna. Prawie wszystkie sieci daja ci nieograniczone rozmowy, dane, sms i mms za 199,-. Niektore jeszcze taniej.

www.chess.no
www.djuice.no
www.netcom.no
www.tele2.no
www.telenor.no
www.talkmore.no

i takze
www.lebara.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Roman Polanski
(Provokator)
Wiking
Marniusz napisał:
Jak to możliwe że ci zżera kasę jak nie używasz telefonu?

Jak nie masz jeszcze rozliczenia rocznego to możesz nie dostać abonamentu.

zżera bo łączy się z netem sam!- za bardzo nie wiem jak to wyłączyć :/
a co do warunków to nie styknie umowa na czas nieokreślony??? ;o
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
Mariusz Ścisły
(Marniusz)
Początkujący
Tutaj to chyba tak nie działa. Możesz próbować w lebarze, nie dają telefonów więc powinno być łatwiej.
Ja nie mam umowy z operatorem. Płacąc pierwszą fakturę automatycznie zgodziłem się z zasadami korzystania z ich usług.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Provokator napisał:

zżera bo łączy się z netem sam!- za bardzo nie wiem jak to wyłączyć :/
a co do warunków to nie styknie umowa na czas nieokreślony??? ;o

Wyłącz w telefonie transfer danych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
cezary cezar
(cezary25cezary)
Nowicjusz
heheh

to nie karta jest problemem a Twój telefon. stawiam że masz jakiegoś z dotykowym ekranem i telefon Ci się łączy żeby zaktualizować widżety albo sciągnąć inne potrzebne mu aktualizacje..

pewnie HTC (oni mają tak w ustawieniach domyślnych) ale to coraz częstsza praktyka i u innych producentów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Roman Polanski
(Provokator)
Wiking
cezary25cezary napisał:
heheh

to nie karta jest problemem a Twój telefon. stawiam że masz jakiegoś z dotykowym ekranem i telefon Ci się łączy żeby zaktualizować widżety albo sciągnąć inne potrzebne mu aktualizacje..

pewnie HTC (oni mają tak w ustawieniach domyślnych) ale to coraz częstsza praktyka i u innych producentów.

no ciepło mam iPhona - niby wszystko powyłączane... nie wiem co to.... w sumie niedużo - po kilka centów, ale systematycznie:/ w Polsce byłem w Heyah (na karte) później Play (abonament) i nic tam nie kradł !!! wiec to raczej wina sieci...
ale wracając do głównego wątku to mam czekać na roczne rozliczenie czyli pewnie do końca roku ;/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Provokator napisał:... wracając do głównego wątku to mam czekać na roczne rozliczenie czyli pewnie do końca roku ;/ Dużo dłużej...
Oficjalne dane o dochodach obywateli , ukazują się dopiero w Październiku następnego roku i z tych publikacji korzystają ...wszyscy , którzy udzielają sprzedaży Kontrolowanej .
---
Niemniej , jak masz już przepracowane pół roku ,oraz oficjalne trzy ...lønslipy...
to możesz podejść do sprzedawcy ...
---
Jednak pewnie trzeba będzie wpłacić kaucję .
---
-Umowa o pracę
-Kontrakt na mieszkanie/pokój = adres
-numer personalny
-minimum trzy lønslipy
- SZCZĘŚCIE ...by trafić na życzliwego i kumatego sprzedawcę , oraz system który przyjmie Twoje dane za wystarczające .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok