Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czy odnowiono pomnik Adolfa Hitlera? - Norwegia

Czytali temat:
(632 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Istnieje duże prawdopodobieństwo, że wybiorę się samochodem po sfermentowaną kapustę i krakowską do Polski. Jeszcze dwa lata temu byłem zafascynowany polskim patentem na wybudzanie zaspanych rodaków wracających na Ojczyzny łono odcinkiem drogi 18 E36 z przejścia w Olszynie do Krzyżowej, ale tym razem zbyt drogi samochód, aby masakrować podwozie. Sedno pytania właśnie, czy Pomroczna wyrównała już ten zabytek, czy trzeba omijać na Zgorzelec?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Nowicjusz
Niestety, jeszcze pol roku temu było "po staremu", więc nie sądzę, aby cos sie zmieniło na lepsze...

Ja zawsze nadkładam drogę i mknę rzez Zgorzelec. Jak jedziesz dalej niz do Wrocławia, nawet tego nie odczujesz. Mozna tez próbować: Frankfurt/Oder - Krosno Odrz. - Nowa Sol - Wrocław, czyli E65... tylko po co? )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ja jadę do Krakowa, ale na ten Zgorzelec to jedziesz aż pod Drezno, czy zjeżdzasz przed Olszyną na B115?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Nowicjusz
Gwoli ścisłości: wracałem tak jadąc z Holandii, więc nie nadkładałem zbyt dużo drogi (A2-A14-A4 przez Magdeburg i Drezno). Jadąc zaś z północy Niemiec, wybrałbym B115 - niewatpliwie jest w lepszym stanie niż "nasza" E36.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok