1 NOK
Witam wszystkich, Zbliża się Sylwester więc w tej sprawie piszę chciałam zapytać Was drodzy forumowicze czy wiecie coś na temat polskich spodkań Sylwestrowych w Stavanger czy coś takiego było ...
Witam mam pytanie czy jest jakas organizowana impreza w Oslo lub w okolicach Oslo ? Bede spędzał ten czas w Norwegii a mieszkam w Okolicach Oslo (HEDMARK) może jakas dobra domówka? fajne ...
disko napisał: 27 listopada w sobote "IMPREZA Andrzejkowa 2010" w centrum Oslo w nowym klubie "Valentinos” adres: Kirkegata 30 stacja metra Stortinget OSLO Wstęp od lat 20, ...
Świetnie widzę że spory odzew ale szczególnie chodzi mi o Stavanger
Panie i Panowie, dla tych którzy jeszcze nie wiedzą Mr. Clarkson z Chomikiem i Snują odwiedzą Oslo w marcu (25-27) przyszłego roku. Zapowiada się ciekawie Nie wiadomo jeszcze gdzie ale pewnikiem ...
Zenon Lesław
17-11-2010 13:53
Jak w tytule. szukam klubu z muzyką elektroniczną, miniml, techno. Z góry dzięki.
Szukam polaków w Haugesund.Mam 29lat i chętnie wyjdę w sobotę do klubu.
Zastanawiamy się z Katarzyną czy byliście już na naszej stronie www.arooslo.com ? Jeśli tak, to będziemy wdzięczne za Wasze opinie. Co sądzicie na temat naszej inicjatywy? Czy Wam się podoba czy nie? ...
Witam chcialabym zapytac czy ktos wybiera sie na halloween do polskiego klubu na skippergate ????
Zaprasza na inauguracyjny warsztat, którego tematem będzie: Magia szczęśliwego życia czyli jak żyć szczęśliwie i osiągnąć, to czego pragniesz… wiecej informacji na stronie ogloszen, lub ...
Kaczorze Donaldzie, tak, jestem w stanie podeprzec sie tytułem naukowym. Tak, rozumiem na czym polegaja tego typu warsztaty. Tak, posiadam w tym temacie wiedze, co prawda nie na poziomie otwierania ...
chętnie wyskoczę na piwo gdzie kolwiek(Oslo) powiedzmy tak 30/10/2010 chętnych pewnie jest las ...
Grzegorz K
19-10-2010 21:35
WITAM WSZYSTKICH!! PROPONUJE W KOŃCU JAKIEŚ SPOTKANIE FORUMOWICZ MOJEJ NORWEGII!! JAKO NA PIERWSZE MIEJSCE PROPONUJE STOLICE "OSLO" JEŚLI ZNACIE JAKIEŚ PUBU RESTAURACJE WYPISUJCIE ...
Czesc, chcialam sie dowiedziec, gdzie w Norwegii znajduja sie Polskie Domy Kultury badz miejsca spotkan, wystaw, koncertow i innych imprez organizowanych przez polonie. Znaczie? Byliscie? Cos ...
markus d
10-10-2010 11:29
Szukamy chętnych na grilla na 28 sierpnia (sobota ). Miejsce spotkania moze ulec zmianie w zależności od ilości osób chętnych. ( prywatny ogródek : szkoła w Asvang l ew mozliwy wyjazd na weekend na ...
hehe co dwie imprezy to nie jedna! Widac szefostwo dba o kobiety wiec juz wiem gdzie z kolezankami sie pojawimy ktos jeszcze reflektuje?
ladny pan
20-09-2010 17:31
Wybiera się ktoś na koncert ?
w środy w restauracji Pavarotti są rock nights.wybiera się może ktoś?
kto się wybiera do polskiego klubu w piątek do polskiego klubu???
Łukasz Turski
04-09-2010 18:46
ktoś z Was sie wybiera?z chęcią się przyłącze
bartosz kiejpasz
28-08-2010 10:23
hei dzieje sie cos w oslo albo okolicach w ten weekend? pozdrawiam
peter xxx
07-08-2010 00:25
czesc mam pytanko.mieszkaja tu jakies miłe dziewczynay w stawanger,które maja ochote wyjsc na piwko...?prosze
markus d
06-08-2010 19:02
POLISH PARTY WEEKENDOWO 25 i 26 CZERWCA OSLO START 21.00 DIAMOND night club & go go bar ul Tollbugt 8B centrum Oslo DJ MIKE JEDZENIE Z POLSKIEJ KUCHNI W ATRAKCYJNYCH CENACH: - SCHABOWY ...
POLISH PARTY Największe HITY od lat 60-tych do współczesności 5 czerwca Klub CHATEAU – DJ MIKE (MONA LISA HUSET) ul. Grensen 10 - centrum Oslo Start 22:00 Bilet wstępu 100 NOK ...
Szanowni Państwo uprzejmie informujemy, ze "POLISH PARTY" i "polska dyskoteka" to dwie zupełnie różne imprezy, organizacje oraz ludzie. Cieszymy się z powodu konkurencji w ...
BiZi Z Wlochaczewa
15-06-2010 00:45
Zapraszam wszystkich fanow pilki noznej do Centrum Kultury Afrykanskiej "CAK" na ulicy Pilestredet 75C w OSLO(wejscie od wewnetrznej strony podworka) Mecze wyswietlane beda na duzym ...
kto sie wybiera na koncercik ? moze jakas wieksza grupka rodakow mozna sie wybrac ?!?!
A TE TO PEWNO ROBIONE JUZ PO IMPRESCE
Ktos sie wybiera ??? -jak to z wami wyglada???? bo ja tam włansie rozwazam dobicie moja krypa do Oslo na te potupafke bilety do nabycia: ...
KAŻDY PIATEK Lokalizacja: @CHATEAU (MONA LISA HUSET) Ulica: Grensen 10 Miasto: Oslo, Norwegia /////////////// we ♥ house /////////////// Prices in the bar = happy faces all night ...
19-24 lipiec 2010 www.moldejazz.no w tym roku glownymi gwiazdami beda: Jeff Beck (ciesze sie jak dziecko i nie moge sie doczekac 22 lipca ) Bobby McFerrin Herbie Hancock ...
Data rozpoczęcia: 23 kwietnia 2010 Piątek, 22:00 Kończy się: 24 kwietnia 2010 Sobota, 03:00 Lokalizacja: Monalisa Huset Ulica: Grensen 10 Miasto: Oslo Ultimate country party! @ Club ...
forum/view/vestfold/46302/grill_na_/%22koncu_swiata/%22.html
ęwitam ma ktoś może stronkż z klubami w Oslo i ich adresami dzięki bardzo
Hejka Tak sie zastanawiam czy ktos jest moze russ w tym roku i wybiera sie na russetreff do stavanger??
Data rozpoczęcia: 17 kwietnia 2010 Sobota, 22:00 Kończy się: 18 kwietnia 2010 niedziela, 03:30 Lokalizacja: Club Chateau (3 etg przez Mona Lisa) Ulica: Grensen 10 Sobota 17 Kwiecień @ ...
Drugiego dnia kwietnia tego roku w piątek odbędzie się zbiegowisko towarzysko - integracyjne pod tytułem "Grill" W planie jest przypiekanie parówek i ziemniaków ewentualnie innych dóbr ...
Piotr Zebrowski
30-03-2010 03:21
Witam potrzebuje listy dyskotek w Oslo wraz z adresami jeżeli ktoś taka posiada lub link do stronki byłbym bardzo wdzięczny z góry dziekuje
Disko, ja nie mogę ,,BOSKI NICK,, ,jak to jest ten na zdjeciu , to daleko mu do boskości i doskonalości
Odstąpię miłej pani domek w górach na miesiąc. Jedyny warunek to podtrzymywanie ogniska. Drewno na opał jest! Zapraszam chętne i zdecydowane.
smiga moze ktos na rammsteina z okolic larvika?pozdro
Wszystkie Mamy i wszystkie dzieci serdecznie zapraszamy na spotkanie w Domu Kultury w Brevik w środę 27 stycznia o godz. 16.30. Spotkanie jest bezpłatne. Więcej informacji na ...
Sethur!!! DAWAJ KONIA!!! Nie ma konia, nie ma imprezy
Agnieszka W
27-01-2010 19:35
Spiesze sie teraz, wiec konia wkleje wam pozniej
Sethur Asher
26-01-2010 01:11
http://tb.no/article/20091207/KULTUR/712079977/1553 www.brunstadinfo.no Ktoś był?
hej, idziemy do scotmanna na piwko w piatek 13-go , okolo godzin wieczornych, emed fazi/kzk i ja, kto tylko ma ochote przylaczcie sie nie ustalalismy godziny, powiedzmy ze miedzy 18:00 a 20:00... ...