Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Dariusz Jackowski (6088 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...w dymach to ja jestem,zaprawiony.kazdy dym,to moj zywiol!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
panladny napisał:
och i ach...coz za dowcipne,elokwentne i madre zyciowo towarzystwo!

...i to wszystko specjalnie,dla mnie. wprost niespotykany szczesciaz,ze mnie! koniecznie cos jeszcze napiszcie!

czekam z niecierpliwoscia...

p/s: dzieki waszym zdolnoscia pedagogicznym,juz jedno magiczne slowo (podsumowywujace wasze wysilki) pojawia sie na klawiaturze - k u p a !!!

Toś sobie magię wysiedział. Jak całe twoje życie . Gdzie te obiecane wiadra pomyj, inwencji zabrakło, czy okazało się, że to też trzeba umieć? Chciałbym, abyś miał coś do powiedzenia, kiedy się spotkamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Dino ! Bez nerw ! Facet w dymach tylko zaprawiony !!! Wiecej nic nie potrafi ,wiec pisze byle co ,co mu slina na jezyk nakapie !!! A w realu -panladny?????-wymieka ! Odwazny jedynie w buzi !!!Bierz to z usmiechem !!! Przestaje juz sie wysilac z pisaniem ,bo nie warto sie takim panem zajmowac .Sa ciekawsze rzeczy niz czytanie tych bzdetow panaladnego ??? Pozdrawiam !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...przykro mi,panie dino!

musze cie rozczarowac.
wiem,ze od dawna marzysz o tym spotkaniu i jak bardzo wazne jest ono,dla ciebie!

jednak przeciwskazania natury medycznej (jestem uczulony na kocia siersc) jak rowniez odmienne zainteresowania (w czasie sniezycy,lubie siedziec w domu) nie pozwalaja mi na to,ekscytujace doznanie!

dodatkowo,do tej pory bylem przekonany,ze pragniesz tak po prostu,wyplakac sie,wyzali i usiasc na kolankach.
jak widac,mylilem sie.
z twojego ostatniego zdania wynika,ze potrzebujesz rowniez,kontaktu oralnego..

...a teraz zostawiam cie,z twoimi fantazjami!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...ale wracajac do tematu

wspomnien czar, jednego z przezytych (!) russfest.
typowy dom na przedmiesciach.
polacy w piwnicy,norweskie malzenstwo na pietrze,poddasze wynajete,wesolym,norweskim nastolatka.

ku ogolnemu zadowoleniu swietujacych,zabawa zaczyna sie rozkrecac,z dnia-na dzien
pomijajac drobne,sympatyczne psikusy ,takie jak : przeciecie przewodu od anteny sat,czy wyrzucanie puszek i resztek jedzenia przez okno (to zreszta standard w no.) na uwage zasluguje,zapchanie muszli klozetowej - zuzytymi kondonami!

epizod wynajmu,skonczyl sie zreszta szybko,w przeciwienstwie do ilosci czasu,potrzebnego na przywrocenie miejsca,do stanu uzywalnosci!

a moze byly to tylko,jedne z tych russfest-owych sprawnosci do zdobycia...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
panladny napisał:
...zaczelo sie!

nie zakladam czerwonego,bo zaraz gwizdza i machaja!
koc na oknie i stopery w uszach - na nic!
musze uwazac,zeby nie nadepnac,czegos czerwonego-lezacego na drodze

festiwal pijanstwa i kurestwa-uwazam za otwarty!

p/s: ciekawe kiedy pan kasownik,skasuje?

Ciekawe , ze no. nie moga sie dowoli wykurwic - a Sykepleier moze i jego kurestwo panladny propaguje ???

Jakie to niekonsekwentne i nietolerancyjne podejscie

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
hmmm...
przeczytalem 3razy,to co napisalem i nijak nie moge znalezc w tym,mojego zakazu kurwienia sie komukolwiek.
mysla (?) przewodnia,bylo jedynie podkreslenie wyrazu,tego tradycyjnego swieta!

p/s: to sykepleier,tez jest russ? to by wiele tlumaczylo...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
panladny napisał:
hmmm...
przeczytalem 3razy,to co napisalem i nijak nie moge znalezc w tym,mojego zakazu kurwienia sie komukolwiek.

Nie sadze ale na pewno lubi sie kurwic bo to chyba treba tak nazwac jak sie ma seks za pieniadze ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
barbara67 napisał:
panladny napisał:
hmmm...

Nie sadze ale na pewno lubi sie kurwic bo to chyba treba tak nazwac jak sie ma seks za pieniadze ???

Że się wtrącę ciut barbaro.
Ku..........ł by się,gdyby brał kasę za to Na razie jest wolny i płaci za swoje uciechy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
retier1 napisał:
barbara67 napisał:
panladny napisał:
hmmm...

Że się wtrącę ciut barbaro.
Ku..........ł by się,gdyby brał kasę za to Na razie jest wolny i płaci za swoje uciechy

Wlasnie chodzilo mi o to placenie za sex - jak nisko trzeba siebie samego cenic i jak niskie poczucie wlasnej wartosci trzeba miec zeby PLACIC za sex ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok