Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(7014 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
Drogi Norbecie

niestey do linkow z szampanskiej zabawy maja jedynie dostep osoby obecne na spotkaniu a tobie jedynie pozostaje wlasna wyobraznia [/quote]

Oj marteszka,marteszka nie jesteś chyba samarytanką
A takie miłe ciepło letniego słoneczka od Ciebie promieniuje że aż kolega chciał się ciut ogrzać, a Ty go tak od razu mrozisz
A za oknem tak brzytko i ponuro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Tak mogłoby to wyglądać, norbert:
   Jedną z atrakcji tego spotkania była, jak widzę, uroda każdej kobiety tam obecnej, któraż to mile pieściła zmysł estety poprzez obrazy, jakie dane nam było zobaczyć. Dodatkowym plusem który należy zlożyć na ręce organizatorów jest to, że widać radość na twarzach dzieci, które nie musiały bawić się w jaskółkę narzekajac na brak zajęcia. Miła, kameralna atmosfera, co z pewnością w jakiś sposób zbliża ludzi do siebie.
   Napisałbyś to prawie jak Mickiewicz . Czysty cukier, pean pochwalny, niestety Ty musiałeś uzupełnić trochę:
"Rowniez zadaje takowe pytanie , gdyz po obejrzeniu dotychczasowych mam lekki niedosyt a to dlatego ze stwierdzilem ze glowna atrakcja tej posiadowki byla uroda kazdej kobiety tam obecnej (...) zatem wklejac szybko linki ktore przekierowuja nas na obrazy szampansko bawiacego sie towarzystwa i ( jak dla mnie ) pozwola wyobrazic sobie to wspaniale falowanie bioder atrakcyjnych niewiast . Prosze tez pomyslec nad kolejnym terminem ale tez zaznaczam ze obecnosc tych pan teraz bioracych udzial ma byc obowiazkowa ! ( a co z bliska sobie popatrze ) ."
   Po usunięciu słodyczy, zostaje nam trochę kwasu i buractwa.
To tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
ulv72 napisał:
norbert napisał:
Widzac niedosyt takze i twoj ulv72 najpierw pozwole sobie ciebie zacytowac :

"chcialbym aby bylo jasne, ze to spotkanie to raz: nie dyskoteka, dwa: nie bylo organizowane PO TO, aby przyjsc,poznac i wyrwac sobie partnera/partnerke...
spotkalismy sie i te chwile,ktore wspolnie wszyscy przezylismy nawiazaly miedzy nami jakas nic kolezenstwa czy przyjazni... i jak dla mnie jasne bylo to, ze kazde z nas tego wlasnie szukalo... i to bylo WSPANIALE"

hmmm kto mial jakie naprawde zamiary pozostawmy bez komentarza wystarczy wglebic sie w tekst
Nastepnie jesli chodzi o niedosyt obrazow piekna to fakt , bo kocham to co piekne ale nie zawsze sobie z owym pieknem zycie ukladam lecz patrzec i podziwiac to nie planowanie "uprowadzenia agaty" jak to wspominales o wyrywaniu.
Po wtore ostatnio zeba wyrywalem i to mi sie niemile kojarzy zatem jesli ty sie dopatrzyles takich przeslanek w mojej wypowiedzi to niech tak bedzie z wrozka gienia nie bede sie przekomarzal bo ona wie lepiej
Jesli chcialbym popatrzec jak milo bawia sie ludzie to tez grzech bo przeciez nie taki byl cel tej " posiadowki" ( tej nazwy uzylem tez wczesniej ale wymknela ci sie spod tego sokolego wzroku a chyba cos tez oznacza )?
Proponuje jesli takowe sa wytyczne takich " posiadowek " na przyszlosc nie uzywac nazwy " impreza " by nie pluc przypadkowo w twarz odkrywcy ktory dopasowal nazwe do okreslenia stanu
Na koniec zadam pytanie "szklana kulo" nie wiem czy mieszkasz w oslo czy w pcimiu dolnym i jest to bez znaczenia bo gdy sie chce zna to nie ma przeszkod by uzyskac , ale czy byles ty kiedys w operze ? Odwiedziles jakies muzeum ? Wystawe dziel sztuki ? Szczerze watpie ! Bo jesli piekno kobiety i jej gracje w kazdym jednym ruchu ograniczasz do postrzegania jako lalka do wyrwania jak to sie doszukiwales u mnie to ci wspolczuje erotomanie gawedziarzu znajacy wszelkie nazwy , adresy i kontakty instytucji najprawdopodobniej typu "czerwona latarnia " o ktorych ja do tej pory nie slyszalem ( moze za krotko w norge lub mam szacunek do wlasnego siebie lub tez nie jestem tak zdesperowany jak ulv72 by tak zaspakajac swoje pragnienie nazywane przez niego pieknem ) i nie mam takiego problemu jak wacpan ktory mozliwe ze przechodzac obok zwierciadelka wyzwala sam z siebie okrzyk " odejdz ajgorze "
Mam dobry humor wiec reszte zostwie , wole popatrzec na piekno zawarte w kobiecie niz polemizowac z posiadaczem karty stalego klienta w przybytkach gdzie wykonuje sie najstarszy zawod swiata .
Pozdrawiam

ales sie rozpisal... tak szybko wiec...mieszkam w pcimiu ale gornym a to mobilizuje... piszesz o jakichs operach muzeach... czlowieku o czym ty gadasz, chodzi ci o te przegladarke opere ? zapytam jutro pod budka chlopakow bo cie nijak nie rozumiem erotoman,gawedziarz,szklana kula,wrozka gienia..- tu juz w ogole jakims dziwnym slangiem nawijasz... to zle o mnie czy dobrze, bo nie wiem czy mam cie okrzyczec czy piwo postawic... no i w ogole to napisalem raz swoje wiec wiesz jakie zdanie mam a dalej nie chce mi sie juz klocic i humorku niwelowac
a do oslo to przyjade, zebys wiedzial...ino czekam,az mi pierwsze znajomek jakis zasilek z tego nawu jakiegos zalatwi
i wtedy bede gosc jak sie patrzy

Dobra Ulv sciema sciema ale pamietasz ze te gumki masz oddac do konca tygodnia bo wybieram sie do teatru a i o muzeum moze zachacze!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ulv72 !!! Ostatnie zdanie ma byc "gosc jak sie paczy!!"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
olac to, nie ma sensu juz przerzucac sie tymi szklanymi kulkami

emed przyslal mi zdjecia z jego aparatu, przerzuce wam na maila jeszcze dzis jak zdaze a jak nie to jutro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
krolestwo za konia napisał:

Dobra Ulv sciema sciema ale pamietasz ze te gumki masz oddac do konca tygodnia bo wybieram sie do teatru a i o muzeum moze zachacze!!!

noo dobra, niech ci bedzie..to ci oddam...a szkoda, bo zima idzie, cieplo w nich bylo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hilton napisał:
ulv72 !!! Ostatnie zdanie ma byc "gosc jak sie paczy!!"

no wlasnie !! jestem gosc jak sie paczy !! ... to tak mialo byc ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Masz dingo calkowita racje ! kwas i buractwo ! to obrzydliwe ! No prosze czlowiek poprzybywal w otoczeniu niby rodakow i czym sie zarazil ?! Cholera od dzis postanawiam nie utrzymywac kontaktow towarzyskich z tak szanowna spolecznoscia uciekinierow ktorym skandynawia dala poczuc ze w portwelu nie zawsze musi byc przeciag i teraz posiadajac nawet konto w banku jakzeby mogli byc nadal nikim jak dotychczas ?! Tysiac osob tysiac osobowosci i upodoban - takze tysiac interpretacji i poczucia humoru , kazdy ma prawo do wlasnej zatem panie dingo zyj w nieswiadomosci jakie wowczas ja mialem na to spojrzenie i jaka forme wybralem przekazu .
Gdybys sie tak nie wysilal ( grozi przepuklina i przegrzaniem umyslu jak w twoim wypadku , chociaz trzeba miec by przegrzac ) wiedzac ze niektorzy nie uzywaja polskiej trzcionki to nie zrobilbys z siebie.....pastewniaka ?A jesli panowie rodowite samczyki chcecie poblyszczec to spodziewam sie ze lepsze efekty przynienie nalozenie na siebie margaryny , chociaz przy takim nadmiarze tkanki tluszczowej w 99 % zastepujacej wypelnienie naturalne przestrzeni pod czaszka to tez piekielna rada .
w niektorych srodowiskach , zapewne dobrze trafie myslac ze zrozumiecie - uzywa sie form " olac cieplym plynem ustrojowym " dostosuje sie do waszego srodowiska i podaruje wam to cieplo na jakie zasluzyliscie i oczekujecie konczac jakiekolwiek z wami pseudo konwersacje tudziez polemiki gdyz nr.7 pana adamsa nadal stal w miejscu przekonany o swojej slusznej interpretacji .
powodzenia wielcy bogaci uczeni mezczyzni !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Norbert sam napisales ze interpretowac slowo pisane kazdy moze na swoj sposob wiec dlaczego obrazasz ludzi tutaj???!!!!Dano Tobie do zrozumienia ze poogladac zdjecia z atrakcjami mozesz gdzie indziej,to nie ten portal!!
Swoja wypowiedzia tylko dales dowod na to ze mimo to ze piszesz bujnie myslisz plytko. Zapraszam na nastepne spotkanie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
norbert napisał:
Masz dingo calkowita racje ! kwas i buractwo ! to obrzydliwe ! No prosze czlowiek poprzybywal w otoczeniu niby rodakow i czym sie zarazil ?! Cholera od dzis postanawiam nie utrzymywac kontaktow towarzyskich z tak szanowna spolecznoscia uciekinierow ktorym skandynawia dala poczuc ze w portwelu nie zawsze musi byc przeciag i teraz posiadajac nawet konto w banku jakzeby mogli byc nadal nikim jak dotychczas ?! Tysiac osob tysiac osobowosci i upodoban - takze tysiac interpretacji i poczucia humoru , kazdy ma prawo do wlasnej zatem panie dingo zyj w nieswiadomosci jakie wowczas ja mialem na to spojrzenie i jaka forme wybralem przekazu .
Gdybys sie tak nie wysilal ( grozi przepuklina i przegrzaniem umyslu jak w twoim wypadku , chociaz trzeba miec by przegrzac ) wiedzac ze niektorzy nie uzywaja polskiej trzcionki to nie zrobilbys z siebie.....pastewniaka ?A jesli panowie rodowite samczyki chcecie poblyszczec to spodziewam sie ze lepsze efekty przynienie nalozenie na siebie margaryny , chociaz przy takim nadmiarze tkanki tluszczowej w 99 % zastepujacej wypelnienie naturalne przestrzeni pod czaszka to tez piekielna rada .
w niektorych srodowiskach , zapewne dobrze trafie myslac ze zrozumiecie - uzywa sie form " olac cieplym plynem ustrojowym " dostosuje sie do waszego srodowiska i podaruje wam to cieplo na jakie zasluzyliscie i oczekujecie konczac jakiekolwiek z wami pseudo konwersacje tudziez polemiki gdyz nr.7 pana adamsa nadal stal w miejscu przekonany o swojej slusznej interpretacji .
powodzenia wielcy bogaci uczeni mezczyzni !

dobra juz norbercik, nawrzucales nam nieinteligentnym uciekinierom itd. itp. , po czym wylogowales sie
i teraz pytanie - jesli ta wypowiedz pozwolila ci poczuc sie wspaniale i bedziesz mial dzieki niej cudowny sen - super !
jesli zas wylogowales sie obrazony.... to trudno, przykro mi, no... really....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok