Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

STAVANGER..!! - Norwegia

Czytali temat:
(2447 niezalogowanych)
9 Postów

(snake)
Wiking
czesc mam pytanko.mieszkaja tu jakies miłe dziewczynay w stawanger,które maja ochote wyjsc na piwko...?prosze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie chce cię za bardzo martwić ale na tym forum nie ma fajnych dziewczyn które wyskoczą z nieznajomym na piwko niestety pewnie musiał byś napisać z 1000 postów i zaśpiewać to może która uległa by żeby chociaż kawę wypić i to dopiero za pół roku . takie życie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
No chyba ze jest Endim z piekła rodem... Wtedy trzeba sie pokłocić, perswadowac, czekac rok i tak nici z tego...
Ale moja rada jest taka, trzeba sie łądnie ubrac a nie w dzinsowy komplet Nastepnie trzeba sobie zrobic fajną fryzure, uzyc ładnych perfum i wtedy mozna kobiety zapraszac na piwo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(snake)
Wiking
he he..zauwazyłem...a kolezanko ja to a juz spie z ładna fryzurka i mudurku..!! he he..nie ubior czyni człowieka popierwsze..) ..preferuje cos luzniejszego..:-0
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
piwko z Hilton masz już zaklepane tylko nie perswaduj i nie zapomnij o perfumach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(snake)
Wiking
no to siema Hilton moze brovar co ? he he..a moze pione kolezanka sie napije,no w garniak moze sie nie odzieje kolezanko,ale w dresik tez nie wskocze. :-0,bedzie miodzio,juz dzis sie wypsikam,rano poprawie ,hmmrrr chyba mi nie odmówi.. ..he he zartuje.powaznie sa tu jakies fajne,miłe dziewczyny ?poprostu chciałem z kims usiasc i pogadac.
piss.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(snake)
Wiking
aa i jestem normalny tylko humor nie opuszcza
pozdraviam wszystkich co nude sieja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
snake napisał:
no to siema Hilton moze brovar co ? he he..a moze pione kolezanka sie napije,no w garniak moze sie nie odzieje kolezanko,ale w dresik tez nie wskocze. :-0,bedzie miodzio,juz dzis sie wypsikam,rano poprawie ,hmmrrr chyba mi nie odmówi..
hmm ...napewno nie odmówi tylko o tym zadługim perswadowaniu nie zapomnij
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(snake)
Wiking
chyba nammawiacie mnie zybym odpuscił..he he -odpuszczam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak

teraz musisz być cierpliwy na MN .......to tak jakby chcieć złapać złotą rybkę we fjordzie ....one gdzieś tam być może pływają tylko że nie biorą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok