Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Odp.:Akademia Rozwoju Osobistego w Oslo - Norwegia

Czytali temat:
(1138 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kaczorze Donaldzie, tak, jestem w stanie podeprzec sie tytułem naukowym. Tak, rozumiem na czym polegaja tego typu warsztaty. Tak, posiadam w tym temacie wiedze, co prawda nie na poziomie otwierania przewodu doktorskiego, ale posiadam. Rozumiem rowniez znaczenie slow, ktore czytam i ktorych używam, a jesli ktoregos nie rozumiem, to sprawdzam w słowniku. Ty natomiast nie rozumiesz znaczenia jednego, waznego w tej inicjatywie słowa, to słowo to MARKETING.
Dziękuje za wskazanie pozycji do przeczytania, ale skad wiesz, ze jej nie znam. Widze ze jestes osobą uduchowioną i moze dlatego własnie tak podchodzisz do sprawy tych warsztatow.
A w odpowiedzi na pytanie kto dał mi prawo do.... - odpowiadam: konstytucja gwarantuje mi wolnosc wypowiedzi miedzy innymi. Mogłbys wskazac fragment(y) moich wypowiedzi w tym watku, ktore sa obraźliwe? Prosze o to, bo zauwazyłam ze jestes bardzo skrupulatny.
Powinienes zrozumiec, ze w zyciu nie tylko głaszcze sie kotka. Nie wszystko jest piękne i wyprasowane. Czasem trzeba obnażyc prawde. To zaskakujące, ze ludzie, ktorzy chca pokazac innym, ze cos dziala inaczej niz mozna sobie to wyobrazac i rozumiec, od razu posądzani są o wylewanie jadu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Michał Polak
(korepetytor)
Początkujący
A o co Wam poszło?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Hilton napisał:
Kaczorze Donaldzie, tak, jestem w stanie podeprzec sie tytułem naukowym. Tak, rozumiem na czym polegaja tego typu warsztaty. Tak, posiadam w tym temacie wiedze, co prawda nie na poziomie otwierania przewodu doktorskiego, ale posiadam. Rozumiem rowniez znaczenie slow, ktore czytam i ktorych używam, a jesli ktoregos nie rozumiem, to sprawdzam w słowniku. Ty natomiast nie rozumiesz znaczenia jednego, waznego w tej inicjatywie słowa, to słowo to MARKETING.
Dziękuje za wskazanie pozycji do przeczytania, ale skad wiesz, ze jej nie znam. Widze ze jestes osobą uduchowioną i moze dlatego własnie tak podchodzisz do sprawy tych warsztatow.
A w odpowiedzi na pytanie kto dał mi prawo do.... - odpowiadam: konstytucja gwarantuje mi wolnosc wypowiedzi miedzy innymi. Mogłbys wskazac fragment(y) moich wypowiedzi w tym watku, ktore sa obraźliwe? Prosze o to, bo zauwazyłam ze jestes bardzo skrupulatny.
Powinienes zrozumiec, ze w zyciu nie tylko głaszcze sie kotka. Nie wszystko jest piękne i wyprasowane. Czasem trzeba obnażyc prawde. To zaskakujące, ze ludzie, ktorzy chca pokazac innym, ze cos dziala inaczej niz mozna sobie to wyobrazac i rozumiec, od razu posądzani są o wylewanie jadu.

Wybacz Hilton, ale mnie az korci.
Konstytucja gwarantuje Ci to, ze mozesz sie wypowiedziec na temat spraw, na ktorych sie nie znasz. Z czego skrzetnie korzystasz.
Nie sadze zeby osoby, ktore maja prowadzic te warsztaty przejely sie tymi Twoimi uwagami. Jedyny pozytek z tego jest taki, ze napedzasz im koniunkture. Czyli co, dobry marketing czy nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kow@lski napisał:
Hilton napisał:

Wybacz Hilton, ale mnie az korci.
Konstytucja gwarantuje Ci to, ze mozesz sie wypowiedziec na temat spraw, na ktorych sie nie znasz. Z czego skrzetnie korzystasz.
Nie sadze zeby osoby, ktore maja prowadzic te warsztaty przejely sie tymi Twoimi uwagami. Jedyny pozytek z tego jest taki, ze napedzasz im koniunkture. Czyli co, dobry marketing czy nie?

1.Kowalski, nawet wstyd mi teraz odnosic sie do tego, bo uswiadomiles mi, ze nie osiągnełam jeszcze kolejnego stopnia swiadomosci. Biję sie w piers za niewiedze, bo nie zorientowalam sie iz dzis trzeba miec trenera osobowosci, aby radzic sobie w zyciu.
2. Oczywiscie ze te panie sie nie przejma tym co ja mysle na temat ich inicjatywy. Dlaczego mialyby sie przejąc? One chca zarobic pieniązki. Robia to wykorzystując swoją wiedze Zastanawia mnie taka sprawa : dlaczego te panie zamiescily swoja oferte na forum? Od tego jest dzial ogloszen. Jezeli ja chcialabym zarobic wykorzystujac swoja wiedze i zamiescilabym post o tresci " przygotuje do egzaminu advance z jezyka angielskiego, 400 koron za godzine", to administratorzy usuneliby moj post. Tak jak inne posty typu "szukam, wynajme, sprzedam itp". Dlaczego oferta handlowa tych pan nie zostala usunieta? Dlatego, ze ADMINISTRATORZY MAJA PRAWO DO DECYDOWANIA KTORE POSTY ZOSTAJA NA FORUM A KTORE NIE I SKRZETNIE Z TEGO KORZYSTAJA.
Milej niedzieli Kowalski alias Donald Duck.

P.s.; na podobnej zasadzie dziala telemarkenting oraz sprzedaz "uzdrawiających" kocow, poduszek z magicznej wełny. Owce hodowane byly zapewne w czwartym wymiarze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok