Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Chatka za friko - Norwegia

Czytali temat:
(1128 niezalogowanych)
53 Posty
Nowicjusz
Odstąpię miłej pani domek w górach na miesiąc. Jedyny warunek to podtrzymywanie ogniska. Drewno na opał jest!
Zapraszam chętne i zdecydowane.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
moja babcia ma ma 76 lat ale świetnie podkłada pod kominek na dodatek możecie sobie pozjeżdżać na nartach .
świetnie gotuje , oprócz tego że chrapie nie ma żadnych wad . proszę o info
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
i zapomniałem że babcia nie lubi samotności tak że odstąpienie i pozostawienie na pastwę niedżwiedzi polarnych nie wchodzi w rachubę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Nowicjusz
Hej, Bad harry, jeśli chcesz żeby twoja babcia konkretnie wypoczęła to już powinieneś jej zafundować bilet, bo czas płynie a chatka wolna tylko do wielkanocy.

Oferta jest 100% serio.

Zapraszam chętnych na priva.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Dam napisał:
Hej, Bad harry, jeśli chcesz żeby twoja babcia konkretnie wypoczęła to już powinieneś jej zafundować bilet, bo czas płynie a chatka wolna tylko do wielkanocy.

Oferta jest 100% serio.

Zapraszam chętnych na priva.

Ja to się chyba weekendu nie mogę doczekać

W pierwszej chwili zrozumiałem
"Zapraszam chętnych na piwo"
Najwyższy czas zacząć się leczyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
sorry ale uparła się że somolotem nie poleci i na dodatek nie chce spędzać ostatnich chwil życia z daleka od cywilizacji .
chce jechać na turne po ameryce południowej żeby móc popalić fajkę pokoju z jakimiś indianami

LUDZIE CZEMU NIE KORZYSTACIE , JEST OKAZJA , CHATKA NA WCZASY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok