Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

"POLISH PARTY" vs "polska dyskoteka" - Norwegia

Czytali temat:
Mariusz-Robert Bojar (1004 niezalogowanych)
49 Postów
Łukasz Turski
(luki2312)
Nowicjusz
Szanowni Państwo uprzejmie informujemy, ze "POLISH PARTY" i "polska dyskoteka" to dwie zupełnie różne imprezy, organizacje oraz ludzie. Cieszymy się z powodu konkurencji w organizowaniu Polskich imprez, gdyż mamy nadzieje, że pozwoli to na stworzenie imprez na naprawdę wysokim poziomie. Chcemy żeby Państwo czuli się jak najbardziej komfortowo i bezpiecznie na naszych imprezach. Prosimy o przesyłanie sugestii oraz propozycji co do dalszych imprez "POLISH PARTY" na e maila; lukasz-turski@wp.pl lub jako wiadomość prywatną. Zapraszamy na kolejne imprezy.

Organizatorzy "POLISH PARTY"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
...no chyba zartujesz!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
sethur chyba nie lubi rezonansów

Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
moja sugestia - "polskich imprez" z malej litery, bo "polski" to przymiotnik, po co na siłe gloryfikowac???
I jeszce mam pytanie co do tych dresów, przeciez bya prosba o nie przychodzenie w dresach a tuu sie okazalo ze 90% gosci to dresiarze....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
oto pierwsza sugestia dla LUKI 2312
następnym razem napisz ...krawat jest obowiązkowym wyposażeniem tym sposobem pozbędziesz się dresiarzy .
no chyba że mają w szafach odświętne garniturowe dresy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
moja sugestia - "polskich imprez" z malej litery, bo "polski" to przymiotnik, po co na siłe gloryfikowac???
I jeszce mam pytanie co do tych dresów, przeciez bya prosba o nie przychodzenie w dresach a tuu sie okazalo ze 90% gosci to dresiarze....

moja droga Hilton przeciez dres, zimny lokiec, lancuchy, kaptury to norma w Oslo wiec co sie dziwic ze tak wlasnie wygladaja te "polski imprezy".......gdyby chociaz pozadna muze puszczali ...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok